Fronter   |   Helse

wangvolleyball

VOLLEYBALL TØNSBERG

Velkommen til WANG Volleyball

Hovedfokus for volleyballgruppen ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling. På treningene legges det stor vekt på å utvikle individuell teknikk, taktikk og fysikk som de viktigste elementene.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som volleyballspiller.

Samarbeidspartnere

Volleyballspillere på WANG Toppidrett kan komme fra hele landet og øktene på WANG Toppidrett volleyball skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er utfordrende å få gjort godt nok i klubb.

De aller fleste elevene ved Wang Toppidrett Volleyball velger å spille for Tønsberg Volley som har damelag i eliteserien for og i 2. divisjon for herrer.

Sportssjef er som landslagstrener, i god posisjon til å følge NVBF sin utviklingstrapp og gi elevene retning for hva som kreves for å nå landslagsnivå.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett Volleyball gjennomføres i Slagenhallen, hvor volleyballgruppen trener idrettsspesifikt to ganger i uken, onsdag og fredag, fra kl. 08.00 til 09.45. Mandag trener gruppen på Spenst Treningssenter i Tønsberg Sentrum med sportssjef, og Jarleif Amdal som er fysisk ansvarlig på Wang.

Treningssamling

Hvert år er volleyballgruppen på en ukes treningssamling i utlandet, de to siste årene har vi besøkt Schwerin i Tyskland som huser SSC, et av Tysklands beste profflag for damer. Her får vi trent med trenere av internasjonalt format, og spillere på høyt internasjonalt nivå. Utover det sportslige er dette en flott tur for kulturskaping, og en unik mulighet for elevene til å smake på livet som toppidrettsutøver.

Tidligere elever

Kjersti Norveel (født 96)
Scholarship 4 år på Long Beach State University. Spiller på seniorlandslaget og har 9 landskamper.

Live Aasbø (født 97)
Tilbudt Scholarship, 2 seniorlandslagskamper

Anne Christophersen (født 97)
Spiller nå for Ikast i den danske eliteserien.

LITT OM VÅRE TRENERE

Odd Ekerhovd, sportssjef

Odd er sportssjef med 20 års trenererfaring, har tatt Norges og Sveriges høyeste volleyballtrenerutdannelse, jobber til daglig som hovedtrener for Tønsberg Volley sitt elitelag for damer. Odd har vært landslagstrener for J17,  J19, U20 og er nå inne i sin tredje sesong som trener for seniorlandslaget for kvinner.

BLI MED PÅ VÅRT VOLLEYBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste volleyballutøverne

VÅRE TRENERE

OddEkerhovd

Odd Ekerhovd

SPORTSSJEF

Tlf: 932 04 379
E-post: odek@wang.no