Alpint_WANG_Romerike_Sno

ALPINT ROMERIKE

Velkommen til WANG ALPINT
WANG Toppidrett Romerike er en skole for utøvere som ønsker å kombinere et studiespesialiserende utdanningsprogram på videregående skole med målrettet satsing innen egen idrett. Med SNØ som nærmeste nabo ligger alt til rette optimal kombinasjon mellom idrett og skole. Alpint gruppen blir av utøvere på høyt nasjonalt nivå.

 

Hovedfokus for alpint utøverne ved WANG Toppidrett Romerike er individuell løper utvikling. Som utøver ved Romerike blir trener på WANG din hovedtrener. Gjennom å ha fast trener ved skolen vil utøveren få daglig oppfølgning. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, treningsplanlegging og fysisk trening som det viktige.

Vår visjon som skole er å se utøveren fra flere sider. Vi ønsker å legge til rette for både skole og satsning. Tett dialog med andre lærere for å optimalisere totalbelastningen.

Ved å ha SNØ som ”klasserom” blir dette en unik mulighet til å gjennomføre trening 24/7 under fantastiske forhold.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som langrenns utøver.

 

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett gjennomføres i hovedsak i og rundt SNØ på Lørenskog. I tillegg har vi tilgang for fysisk trening i Sportitude treningssenter ved siden av skolen.

 

Treningssamling

Det planlegges flere samlinger i inn og utland ved WANG Romerike alpint:

  • Eksakt samlingsplan kommer


Trenere Alpint WANG Romerike.

Sportssjef Max Wahlqvist

BLI MED PÅ VÅRT TEAM

Vi ser alltid etter de beste alpinistene

VÅRE TRENERE

Max_Wahlqvist

Max Wahlqvist

SPORTSSJEF ALPINT

Tlf: 907 58 157
E-post: max.wahlqvist@me.com