WANG ROMERIKE ÅPEN ELEVCHAT

Torsdag 18. februar kl. 15.30 – 17.00
Linkene under, aktiveres ved arrangement start

Lurer du på hvilken skole du skal velge? Det gode miljøet er nøkkelen til suksess!

WANG Toppidrett
WANG Toppidrett Romerike

VELKOMMEN TIL ÅPEN ELEVCHAT

WANG Toppidrett Romerike

Få et innblikk i skolen vår og hvordan det er å være elev på WANG Romerike, gjennom å prate direkte med elever på skolen vår.

Elever er tilgjengelige på Teams. Her kan du stille så mange spørsmål du vil, - om idrett, fag, undervisningsmetoder og sosiale tiltak på WANG.

Lenker til Teams-rom finner du lengre ned på siden. Det er et rom per idrett. Så her kommer du i kontakt med elever fra VG1 på WANG Romerike i din spesifikke idrett.

HuskSoknadsfristen copy

AGENDA

Klikk deg inn på den idretten du søker i menyen under. Her møter du elever/utøvere i den idretten du er aktiv i, og kan få svar på hva du eventuelt lurer på.

Skolens ledelse er også tilgjengelige i chatrom og kan svare på de spørsmål du måtte ha.

 

Velkommen.

CHAT MED SKOLENS LEDELSE

KLIKK HER!

Torsdag 18. februar kl. 15.30 – 17.00

CHAT MED SKOLENS LEDELSE

Torsdag 18. februar kl. 15.30 – 17.00

MØTEROM IDRETT, KL. 15.30

Klikk på idrettene under for å chatte med våre elever om skolehverdagen på WANG Toppidrett Romerike.

WANG ROMERIKE

På WANG Toppidrett Romerike blir du en del av et godt læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret – og lære av – elever i andre idretter. Enten du er alpinist eller fotballspiller så er det fantastisk mye å lære fra utøvere i andre idretter. På WANG treffer du elever fra flere idretter – hver eneste dag.

WANG Toppidrett Romerike er en relativt liten skole sammenliknet med andre videregående skoler. Erfaringen fra eksisterende WANG-skoler er at dette er en av grunnene til det gode og inkluderende miljøet som eksisterer hos oss. Vi legger stor vekt på tett kontakt mellom elev, trener og lærer, og den personlige oppfølgingen av hver elev er viktig. Vår filosofi bygger på prinsippene fra den norske modellen for toppidrett, og WANG samarbeider tett med Olympiatoppen og særforbund. Vi har bidratt til å utvikle mange norske toppidrettsutøvere og flere tidligere elever har oppnådd sterke resultater i nasjonale og internasjonale konkurranser.

På WANG Toppidrett Romerike trener utøverne årlig mellom 340–500 treningstimer i skolens regi. Treningen skjer med en trenertetthet på 6–12 elever per trener. For å sikre en helhetlig plan rundt våre elever har trenerne også en god dialog med utøvernes ansvarlige trenere på klubb og landslag.

Hos oss er du en del av et fellesskap hvor eleven står i sentrum og lærere og trenere gir den oppfølging og støtten som er nødvendig for å lykkes på dine ulike arenaer. Som elev på WANG Toppidrett skal du oppnå utvikling og resultater som skal åpne dører for deg videre i livet enten på idrettsbanen eller i videre studier.

Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere og nok treningsmengde gir muligheten for en toppidrettskarriere.

Vi hjelper deg med å lykkes og inspirerer deg på veien!

MØT VÅRE KOLLEGAER

Gina

Gina Kveen

REKTOR OG DAGLIG LEDER

E-post: gina.kveen@wang.no
Tlf: 415 68 464

KristianHammer

Kristian Hammer

TOPPIDRETTSSJEF

E-post: kristian.hammer@wang.no
Tlf: 480 23 339

ROMERIKE Lund_Marit Dovland

Marit Lund

ASSISTERENDE REKTOR

E-post: marit.lund@wang.no
Tlf: 980 82 310

Lene rettighet SMIL til web

Lene Idsø

ADMINISTRASJONSSEKRETÆR

E-post: lene.idso@wang.no
Tlf: 920 98 892

HER FINNER DU WANG TOPPIDRETT ROMERIKE

WANG Toppidrett Romerike
Luhrtoppen 5
1470 Lørenskog
E-post romerike@wang.no
Tlf: 67 20 66 68

HER FINNER DU WANG TOPPIDRETT ROMERIKE

WANG Toppidrett Romerike
Luhrtoppen 5
1470 Lørenskog
E-post romerike@wang.no
Tlf: 67 20 66 68