Cherleading_WANG

CHEERLEADING ROMERIKE

Velkommen til WANG Cheerleading

Treningen og undervisningen i cheerleading har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om egentrening og treningsplanlegging for optimal utvikling innen idretten, samt utvikle viktige ferdigheter for utøvelse på internasjonalt toppnivå. Cheerleadere på WANG toppidrett får en unik mulighet til kompetansegivende utdanning, kombinert med cheertrening.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. Cheerleadere på WANG toppidrett kommer hovedsakelig fra Oslo og omegn. Skolen vet og erkjenner at utøvere tilhører egne klubber, og skal være en god støttespiller i utøvernes hverdag. En løpende dialog mellom skolen og trener i klubb og landslag vil derfor være av stor betydning for optimalt opplegg for hver utøver på WANG toppidrett.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett cheerleading gjennomføres i Tigershallen, Kjenn turnhall og Sportitude treningssenter. Enkelte økter kan også gjennomføres på Altitude tramolinepark og utendørs.

Treningssamling

Hvert skoleår drar cheerleaderelevene på treningsleir. Cheerleadereleven reiser sammen med trenerne på en ukes treningsleir. Denne uken blir lagt utenom sentrale aktiviteter for klubb og landslag. Utover det sportslige er dette en flott tur for og få sammensveiset gruppen. Vi får også en anledning til å bli bedre kjent med hele utøveren.

Trenere Cheerleading WANG Romerike.

Sportssjef Nathalie Brøndrup

BLI MED PÅ VÅRT TEAM

Vi ser alltid etter de beste Cheerleaderene

VÅRE TRENERE

Natalie_Brondrup

Nathalie Brøndrup

SPORTSSJEF

Tlf: 990 47 636
E-post:nathalie@brondrup.com