wangbasis

BASIS FREDRIKSTAD

Velkommen til WANG Basis

Hovedfokus for basislinjen ved WANG Toppidrett er å bygge en fysisk grunnmur som skal være et utgangspunkt for en videre satsning. Dette gjøres i nært samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på basistrening og basisferdigheter som er viktige for din idrett.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som utøver. Her lager vi et opplegg tilpasset deg i samarbeid med din klubbtrener.

SAMARBEIDSPARTNERE

Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. Utøvere på basislinjen ved WANG Toppidrett kommer fra ulike idretter. Felles for alle er at de satser hardt på sin idrett. De kommer fra ulike klubber i hele Østfold-området. Øktene på WANG Toppidrett skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne jobber med styrkeinnlæring, cooretrening, koordinasjon og annen nødvendig fysisk trening som det enten er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen. I tillegg jobbes det med en bevisstgjøring og skolering av utøverne i forhold til hva som kreves av dem for å utvikle seg videre.

WANG Toppidrett vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de representerer. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta oppfølgingen.

TRENINGSFASILITETER

Treningene til WANG Toppidrett gjennomføres dels i styrkerommet på skolen og dels i turnhallen til Nedre Glomma Turn.  Her er det gode muligheter for å trene variert fysisk og koordinativ trening.

TRENINGSSAMLING

Hvert skoleår drar basiselevene på en ukes treningsleir til varmere strøk. På denne leieren har vi reist sammen med friidrettselevene fra alle WANG skolene. I løpet av uken trenes det to ganger per dag og i tillegg er det mange sosiale aktiviteter.

Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

TIDLIGERE ELEVER

Tutta Hansen, (2005-2008), styrkeløft. Jr-VM gull
Erik Andre Solbakken, (2010-2013) Roing. Deltagelse i Jr-VM
Dennis Olsen, (2012-2013) Motorsport. Et av landets største motorsportstalenter
Rebekka Wiberg-Bugge, (2013-2016) Roing.
Ola Larsson, (2010-2013) Roing.

LITT OM VÅRE TRENERE

Kim-Erik Larsen, sportsjef

Tidligere landslagsutøver. Utdannet Bachelor idrett og Topptrener.  Jobber også som klubbtrener og ungdomsgruppe i Østfold. Underviser i Psykologi på skolen.

Birgit Vallestrand, trener

Birgit er blant annet utdannet elitetrener i turn fra Olympiatoppens Topptrenerutdanning. Hovedtrener for konkurranseturnere i Nedre Glomma Turn samt sportslig leder i klubben. Jobber også med basistrening for andre idretter. Leder for fagutvalget i i Norges Gymnastikk og Turnforbund. Ansvarlig for landslagene Turn Kvinner junior og senior.

 

 

BLI MED PÅ VÅRT BASIS TEAM

Vi ser alltid etter de beste utøverne

VÅRE TRENERE

kim-erik-larsen

Kim-Erik Larsen

SPORTSSJEF

Tlf: 416 67 407
E-post: kim-erik.larsen@wang.no

birgitvallestrand

Birgit Vallestrand

TRENER

Tlf: 919 20 336
E-post: birgit.vallestrand@wang.no