wanggolf

GOLF FREDRIKSTAD

Velkommen til WANG Golf
VISJON

WANG Toppidrett Golf sin visjon er å ha Nordens beste videregående skole for kombinasjon av skole og golfutvikling mot høyt internasjonalt nivå. Dette oppnås gjennom samarbeid med klubber, klubbtrenere og forbund for å tilrettelegge for at elevene på våre satsningsområder kan gjøre ett treningsarbeid med kvalitet på linje med de beste i verden. Samtidig skal vi holde ett høyt nivå på skoleundervisningen, og være fleksible og dyktige til å tilrettelegge for den enkelte elevs behov ved teknisk, fysisk og mental trening.

SAMARBEIDSPARTNERE

Klubber og klubbtrenere er våre viktigste samarbeidspartnere. Det gir oss mulighet til å sette spilleren i sentrum og kunne utvikle et best mulig tilpasset treningsmiljø for hver enkelt utøver. Samarbeidet med Norges Golfforbund er også meget viktig. Dette gjelder spesielt med tanke på årsplanlegging og planlegging av treningsleirer, samt med tanke på oppfølging av enkeltspillere som deltar i NGFs satsning.

TRENINGSFASILITETER

WANG Toppidrett samarbeider også med Gamle Fredrikstad Golfklubb og Østfold Golfsenter (ABB). Vi benytter oss av deres treningsfasiliteter både sommer og vinter. Ved behov har vi også mulighet til å benytte andre nærliggende golffasiliteter.  Fysisk trening foregår som oftest i WANG Toppidrett sitt eget styrkerom på skolen eller på «Friskis og Svettis» som ligger i etasjen under skolen.

TRENINGSSAMLINGER

WANG Toppidrett golf arrangerer to samlinger i året. Samlingen i januar arrangeres lokalt på den enkelte skole og består av 7-10 dager. I tillegg arrangeres det en treningssamling for alle golfelevene ved alle WANG skolene. På samlingene legger vi hovedvekt på golfteknisk trening og spilleforberedelser inn mot sesongstart. Det vil i tillegg være fysisk trening og det vil være satt av tid til skolearbeid.

 

LITT OM VÅRE TRENERE

Anders Kristiansen, trener

Anders har vunnet flere EM- og VM-gull som juniorspiller og var ranket som nest beste amatør i verden i 2008. Anders har studert golfspillet gjennom Mac O´Grady som står bak mange prinsipper som blir brukt av dagens golfinstruktører og som har hjulpet spillere til hundrevis av seiere på PGA Tour opp gjennom årene.

Siden starten av 2015 har Anders hatt gleden av å jobbe med spillere på PGA Tour, European Tour og Ladies European Tour. Men han har en stor glød  og glede av å hjelpe unge og lovende juniorspillere mot nye høyder.

 

Marcus Thim, sportssjef

Marcus har 20 års erfaring som golfinstruktør. Han har utdanning både fra det britiske PGA og det portugisiske i tillegg til flere tilleggsutdanninger. Fra 2007 – 2012 var han head coach for alle Svenske Golfforbundet sine Skandia Junior Camps i Portugal og Spania på vinterhalvåret. Marcus ser på det menneskelige og helheten som en veldig viktig del av sin trenerfilosofi, og han har også flere utdannelser innen coaching.

BLI MED PÅ VÅRT GOLF TEAM

Vi ser alltid etter de beste golferne

VÅRE TRENERE

Anders Kristiansen

Anders Kristiansen

TRENER

Tlf: 909 67 995
E-post: anders.kristiansen@wang.no

Marcus Thim

Marcus Thim

SPORTSSJEF

Tlf: 93 03 83 91
E-post: marcus.thim@wang.no