wanginnebandy

INNEBANDY FREDRIKSTAD

Velkommen til WANG Innebandy

Treningen og undervisningen i innebandy har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til toppidrett, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere innebandykarriere. På WANG Toppidrett gis innebandyspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med innebandyskolering. På treningene legges det vekt på og utvikle hele utøveren; samtidig som vi har vårt største fokus på og utvikle individuelle ferdigheter hos den enkelte utøver.

 

SAMARBEIDSPARTNERE

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En innebandyspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Østfold-området, og øktene på WANG Toppidrett innebandy skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett innebandy vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for.

Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og Norges Bandyforbund for å ivareta spilleroppfølging på landslag.

 

TRENINGSFASILITETER

Treningene til WANG Toppidrett innebandy gjennomføres i Kongstenhallen, på Nedre Glomma Turn og i skolens øvrige treningsfasiliteter.

 

TRENINGSAMLING

Hvert skoleår drar innebandyelevene på en ukes treningsleir til Tsjekkia eller Spania. I løpet av uken spilles det flere kamper i tillegg til treninger og sosiale aktiviteter.

Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

 

TIDLIGERE ELEVER

Thomas Stræte (elev 2005-2007)

Spiller nå i Slevik IBK og på A-landslaget.

Ruben Johansen (elev 2009-2012)

Spiller nå i Sarpsborg IBK og deltok i U19-VM 2011.

Heidi Homble (elev 2009-2012)

Deltatt på U19 VM og erfaring fra damelandslaget.

Sondre Hansen (elev 2011–)

Slevik IBK, U19-VM 2013

LITT OM VÅRE TRENERE

Erik Hæren, sportsjef

Landslagstrener herrer og tidligere trener for flere elitelag. Lærerutdannet og jobber som lærer i grunnskolen ved siden av jobben på WANG Toppidrett.

Willy Fauskanger, trener

Landslagsspiller med flest VM sluttspill gjennom tidene. Jobber som fengselsbetjent ved siden av jobben på WANG Toppidrett.

BLI MED PÅ VÅRT INNEBANDY TEAM

Vi ser alltid etter de beste innebandyspillerene

VÅRE TRENERE

erik-haeren

Erik Hæren

SPORTSSJEF

Tlf: 906 58 499
E-post: eha@wang.no

willyfauskanger

Willy Fauskanger

TRENER

Tlf: 995 85 747
E-post: willy.fauskanger@wang.no