wangishockey

ISHOCKEY FREDRIKSTAD

Velkommen til WANG Ishockey

Treningen og undervisningen i ishockey har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til toppidrett, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere ishockeykarriere. På WANG Toppidrett gis ishockeyspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med ishockeyskolering. På treningene legges det vekt på og utvikle hele utøveren; samtidig som vi har vårt største fokus på og utvikle individuelle ferdigheter hos den enkelte utøver.

 

SAMARBEIDSPARTNERE

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En ishockeyspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i nærmiljø, men vi har også elever fra utlandet. Øktene på WANG Toppidrett ishockey skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen. WANG har et spesielt samarbeid inn mot Stjernen, de elevene som spiller for klubben og går på WANG får servert frokost og middag hver dag i hallen etter endte treningsøkter.

WANG Toppidrett ishockey vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med klubbtrenere og Norges ishockeyforbund for å ivareta spilleroppfølging på landslag.

 

TRENINGSFASILITETER

Treningene til WANG Toppidrett ishockey gjennomføres i Stjernehallen. Her er disponerer vi isen to timer fire dager i uken. I tillegg har vi eget styrkerom i ishallen som vi daglig benytter.

 

TRENINSSAMLING

Hvert skoleår drar ishockeyelevene på en ukes treningsleir til Praha-området. I løpet av uken spilles det flere kamper i tillegg til treninger og sosiale aktiviteter.

Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

 

TIDLIGERE ELEVER

Andreas Heier (elev 2009 – 2012).

Spiller på MoDo og har debutert på Norges A-landslag.

Iver Håland (elev 2009-2012)

Spiller nå på Stjernens A-lag og på U-20 landslaget.

Jostein Ekaas (elev 2012-2015)

Spiller nå på Stjernens U18 og U-20 lag og på U18 landslaget

Jesper Nipe (elev 2012-2015)

Spiller på Stjernens A-lag og kåret til Norges beste spiller i VM for U20 i 2014.

Henrik Haukland (elev 2011-2013)

Spiller nå for Leksand i Eliteserien i Sverige og på Norges A-landslag.

LITT OM VÅRE TRENERE

René Hansen, sportssjef

Tidligere landslagsspiller og spilt i Stjernen, VIF og tyske Peiting. Lærerutdannet. Jobber også som faglærer ved skolen.

 

Juraj Šajben, trener

Juraj har spilt hockey og vært trener og ungdomssportssjef i KLH-klubben HC Slovan Bratislava. Han avsluttet karrieren som seniorspiller, før han utdannet seg til lærer og hockeytrener ved idrettsuniversitetet i den slovakiske hovedstaden. De siste årene har han vært sportssjef og hovedtrener i storklubben Vienna Capitals i Østerrike, i HC3 Chene i Sveits og i den østerrikske klubben ECH Lions. Nå er han sportssjef for Stjernen Ung.

 

Bjørge Josefsen, trener

Tidligere landslagsspiller og spilt i Stjernen, VIF og Oscarshamn.

BLI MED PÅ VÅRT ISHOCKEYTEAM

Vi ser alltid etter de beste ishockeyspillerene

VÅRE TRENERE

rene-hansen

René Hansen

SPORTSSJEF

Tlf: 900 64 764
E-post: rene.hansen@wang.no

969166_370560349736689_696366401_n

Juraj Šajben

TRENER

Tlf: 408 86 690

E-post: juraj@stjernen.no

bjorgejosefsen

Bjørge Josefsen

KEEPERTRENER

Tlf: 412 82 222
E-post: Bjorge.josefsen@so-hs.no