wangroing

ROING FREDRIKSTAD

Velkommen til WANG Roing

WANG roing i Oslo, Tønsberg og Fredrikstad skal bidra til å sikre rekrutteringen til Norges Roforbund sin elitegruppe. Roerne er motiverte utøvere og velger WANG som en utviklingsarena samtidig som skole- og fagtilbudet er optimalt. Roing er en del av basisgruppen på WANG Toppidrett Oslo, Tønsberg og Fredrikstad.

 

SAMARBEIDSPARTNERE

WANG Roing samarbeider tett med klubbtrenere og klubber. Årsplaner, samlinger og treningsleirer blir diskutert og planlagt i samarbeid med klubbtrenerne. WANG hjelper til med å øke treningsmengden og å utvikle individuelle ferdigheter.
Norges Roforbund har i mange år hatt gode og svært gode internasjonale resultater og det finnes en solid kompetanse i utvikling av fysiske, tekniske, mentale og sosiale ferdigheter som roere på WANG nyter godt av. Roforbundet har også tilgang til Olympiatoppens kompetanse, noe våre elever selvsagt også har glede av.

 

TRENINGSFASILITETER

WANG Tønsberg benytter seg av Horten Roklubb, Tønsberg Roklubb og WANG Tønsberg sine fasiliteter. WANG Fredrikstad benytter seg av Fredrikstad Roklubb og WANG Fredrikstad sine fasiliteter. WANG Oslo benytter seg av Årungen og WANG Oslo sine fasiliteter.

 

TRENINGSAMLING

Roerne fra de tre skolene samles 3 dager i første semester og 3 dager i andre semester. En uke blir lagt til Le Temple sur-Lot, Frankrike, hvor båttrening er sentralt.

BLI MED PÅ VÅRT RO TEAM

Vi ser alltid etter de beste roerene

VÅRE TRENERE

perhelgebrun-svendsen

Per Helge Brun-Svendsen

SPORTSSJEF

Tlf: 932 19 369
E-post: Per.helge.brun-svendsen@wang.no