wangsvomming

SVØMMING FREDRIKSTAD

Velkommen til WANG Svømming

For å lykkes innen svømming, kreves mye hard jobbing. Det er det lettere å gjøre i et tilrettelagt toppidrettsmiljø med gode trenerkrefter. Det har WANG Fredrikstad.

Miljø
Vi jobber for å samle de beste svømmerne fra Østfold. Hos oss går de sammen med andre gode utøvere fra andre idretter som alle jobber målbevisst for å bli bedre.

Vi får frem det beste i elevene våre
Som elev på WANG Toppidrett får du mulighet til å utvikle deg både som idrettsutøver og skoleelev. Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere samt nok treningsmengde åpner muligheten for en toppidrettskarriere.

SAMARBEIDSPARTNERE

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En svømmer på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Østfold-området, og øktene på WANG Toppidrett svømming skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får gjennomført god fysisk trening under kyndig veiledning. Vi samarbeider med treneren din slik at vår trening er koordinert med treningen du gjør i klubben din. Vi har egen fysioterapeut på trening. Når problemene melder seg kan du tidlig få hjelp til å justere treningen og eventuelt hjelp til opptrening etter skade

Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta intensitetsstyringen. Vi har også egen fysioterapeut på trening. Når problemene melder seg kan du tidlig få hjelp til å justere treningen og eventuelt hjelp til opptrening etter skade.

 

TRENINGSFASILITETER

Morgentreningene gjennomføres mandag, onsdag og fredag fra 0800 -1000 og tirsdager fra 0800 – 0915. Alt dette skjer i Kongstenhallen Fra midten av mai gjennomføres treningene ute i Kongstenbadets 50m basseng (oppvarmet 27 grader). I tillegg benytter vi skolens styrkefasiliteter

 

TRENINGSLEIR

Å reise på treningsleir er vanlig for idrettsutøvere. WANG reiser en uke hvert år. Her er målet å lære og være på samling, samtidig som du blir godt kjent med andre gode svømmere.

 

TIDLIGERE ELEVER

Bendik Søfteland (2012–2015) VG1 200m Bryst 1. plass UM
100m IM 2. plass UM
200m IM 3. plass UM
Birgitte Søfteland (2012-2013) VG3 100m IM 1. plass Jr. NM
200m IM 4. plass Jr. NM
100m bryst 4. plass Jr. NM
Thomas Myhrer(2012-2013) VG3 50m butterfly 2. plass Jr. NM
100m butterfly 3. plass Jr. NM

LITT OM VÅRE TRENERE

Geir Myklebust, sportsjef

Geir har selv vært aktiv svømmer, sist i Colorado Springs Swim Team, hvor han trente ved United States Olympic trainig center (USOTC). Er i ferd med å fullføre svømmeforbundets trener 3 utdannelse. Etter dette har han vært trener i Kristiansand Svømmeallianse (KSA), og vært hovedtrener i Moss Svømmeklubb.

Stine Jansen, trener

Stine har vært aktiv svømmer for Kongstensvømmerne og Moss Svømmeklubb, og har en 5. Plass fra senior NM på 1500 fri. Hun har vært hovedtrener i Skien Svømmeklubb, svømmetrener for Skagerrak Sportsklubb og jobber for tiden som svømmetrener for Kongstensvømmerne. Stine har trener 1 utdanning fra Norges Svømmeforbund og trener 2 planlagt dette året. Ved siden av trenerjobben er hun utdannet lektor i realfag fra NMBU i Ås..

BLI MED PÅ VÅRT SVØMMETEAM

Vi ser alltid etter de beste svømmerene

VÅRE TRENERE

geir-myklebust

Geir Myklebust

SPORTSSJEF

Tlf: 482 69 608
E-post: geir.myklebust@wang.no

Stine K. Jansen

Stine Jansen

TRENER

Tlf: 47 35 46 13
E-post: stine.jansen@wang.no