wangturn

TURN FREDRIKSTAD

Velkommen til WANG Turn

Hovedfokus for turn ved WANG Toppidrett er apparatturn. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen i samarbeid med klubb og forbund.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som turner.

 

SAMARBEIDSPARTNERE

WANG Toppidrett turns samarbeidspartnere er Nedre Glomma Turnforening og Norges Gymnastikk- og Turnforbund. WANG Toppidrett turn vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de representerer. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta oppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og Norges Gymnastikk- og Turnforbund for å ivareta best mulig oppfølging mot landslaget.

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En turner på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i Østfold området, og øktene på WANG Toppidrett turn skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på tekniske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig behov for trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

 

TRENINGSFASALITETER

Treningene til WANG Toppidrett turn gjennomføres i fasilitetene til Nedre Glomma Turn på Lisleby. Fasilitetene er blant de beste i landet.

 

TRENINGSAMLING

Hvert år reiser turnelevene på en ukes samling, sammen med landslaget, til Barcelona. Denne samlingen er en unik mulighet for utøverne til å få en følelse av hva det vil si å være heltidsutøver. Treningssenteret i Barcelona er topp moderne ferdigstilt 2011.

 

TIDLIGERE ELEVER

Mia Hærum 2013 - 2016

LITT OM VÅRE TRENERE

Birgit Vallestrand, sportsjef

Birgit er blant annet utdannet elitetrener i turn fra Olympiatoppens Topptrenerutdanning. Innehar brèvet som internasjonal topptrener via Det Internasjonale Turnforbundet. Hovedtrener for konkurranseturnere i Nedre Glomma Turn samt sportslig leder i klubben. Jobber også med basistrening for andre idretter. Tidligere vært leder for fagutvalget Turn Kvinner i Norges Gymnastikk og Turnforbund samt ansvarlig for landslagene Turn Kvinner junior og senior.

BLI MED PÅ VÅRT TURN TEAM

Vi ser alltid etter de beste turnerene

VÅRE TRENERE

Birgit Vallestrand

Birgit Vallestrand

SPORTSSJEF

Tlf: 919 20 336
E-post: birgit.vallestrand@wang.no