Freeski

Freeski og Snowboard Romerike

Velkommen til WANG Freeski og Snowboard

WANG Toppidrett Romerike er en skole for utøvere som ønsker å kombinere et studiespesialiserende utdanningsprogram på videregående skole med målrettet satsing innen egen idrett. Med SNØ som nærmeste nabo ligger alt til rette optimal kombinasjon mellom idrett og skole. Freeski og Snowboard gruppen blir av utøvere på høyt nasjonalt nivå.

Hovedfokus for langrenns utøverne ved WANG Toppidrett Romerike er individuell løper utvikling. Som utøver ved Romerike blir trener på WANG din hovedtrener. Gjennom å ha fast trener ved skolen vil utøveren få daglig oppfølgning. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, treningsplanlegging og fysisk trening som det viktige.

Vår visjon som skole er å se utøveren fra flere sider. Vi ønsker å legge til rette for både skole og satsning. Tett dialog med andre lærere for å optimalisere totalbelastningen.

Ved å ha SNØ som ”klasserom” blir dette en unik mulighet til å gjennomføre trening 24/7 under fantastiske forhold.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som langrenns utøver.

 

SNOWBOARD / FREESKI
I et samarbeid med Heming adrenalin jobber vi med grunnleggende ferdigheter i Heminghallen hver mandag. Der har vi tilgang på trampoliner (inkludert supertramp), airtrack, frittstående gulv, skumgrop, med mer. Her trener vi det som per definisjon er spesifikk basistrening for snowboard og freeski: sats, landing, rotasjoner, balanse og romorientering.

 

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett gjennomføres i hovedsak i og rundt SNØ på Lørenskog. Freeski/snowboardgruppen kommer også til å benytte seg av Altitude tramolinepark. I tillegg har vi tilgang for fysisk trening i Sportitude treningssenter ved siden av skolen.

Treningssamling

Det planlegges flere samlinger ved WANG Romerike:

Oppstartsamling Juni – Oslo og Romerike

4 samlinger over langhelg – Oslo og Romerike

- August

- september

- November

- Desember

  • Oktober - 12 dagers skisamling - Hintertux

 

Trenere freeski/snowboard WANG Romerike.

Sportssjef Anne Jorunn Tysseland

BLI MED PÅ VÅRT FREESKI OG SNOWBOARD TEAM

Vi ser alltid etter de beste utøverene

VÅRE TRENERE

Anne_Jorunn

Anne Jorunn

SPORTSSJEF

Tlf: 454 33 001
E-post:ajtysseland@gmail.com