Fronter   |   Helse

wangbasis

BASIS HAMAR

Velkommen til WANG Basis

Basisgruppa på Hamar består i skoleåret 2016-2017 av følgende undergrupper:

 • Golf
 • Hundekjøring
 • Kunstløp
 • Svømming

I tillegg har Hamar i sitt totale basiskonsept følgende:

 • Friidrett: ny gruppe i WANG basis Hamar fra skoleåret 2017-2018
  Hamar idrettslag friidrett, Hedmark friidrettskrets og Wang toppidrett Hamar ser potensialet i et samarbeid om å skape gode utviklingsvilkår for friidrettsutøvere i Hamar og omegn. Derfor ønsker WANG Hamar å involvere friidrett i sin basisgruppe fra høsten 2017. I første fase med tanke på utholdenhetsgrenene mellom- og langdistanseløp.
  Ta kontakt med Torbjørn Orskaug hvis du har spørsmål om nyetableringen: 900 80 143 og/eller torbjorn.orskaug@wang.no
 • En egen rehabiliteringsgruppe hvor utøverne får tilpasset eget treningsopplegg ved skade. Magnus Nilsen er fagansvarlig for arbeidet med denne gruppen.
 • Et spesielt fokus på planlegging, dokumentering og evaluering av treningsprosessen ved bruk av treningsdagbok. Ingvild Riise Midtun leder dette satningsområdet ved WANG Toppidrett Hamar.

LITT OM VÅRE TRENERE

Eskil Ervik, sportsjef

 

Magnus Nilsen, fysioterapaut

Magnus er fysioterapeut med videreutdanning i idrettsmedisin. Han har også studert idrett. Han jobber til daglig på Altiusklinikken, Hamkam toppfotball og som basistrener i Olympiatoppen ved siden av stillingen på WANG. Han har tidligere spilt fotball, og driver nå med løp og ski som sine interesser.

Tore Neby, trener

Tore Neby har bred idrettserfaring. Som idrettsutøver har han vært landslagsutøver i langrenn (junior- og rekruttlandslaget) og i maraton (seniorlandslaget). Han har et bredt kontaktnett i friidrettsmiljøet nasjonalt og lokalt. De to siste årene også gjennom trenerbidrag for distanseløperne i Hamar idrettslag friidrett. Tore har tidligere fungert som sportslig leder i Storhamar ishockey Yngres avdeling, blant annet med ansvar for utarbeidelse av Storhamars «Utviklingstrapp». Han har hatt flere oppdrag som fysisk treningsinstruktør for Norges ishockeyforbund, Olympiatoppen og Hedmark idrettskrets.

BLI MED PÅ VÅRT BASIS TEAM

Vi ser alltid etter de beste utøverne

VÅRE TRENERE

Øyvind Røsland

SPORTSSJEF

Tlf: 930 87 167
E-post: oyvind.rosland@wang.no

eskilervik

Eskil Ervik

SPORTSSJEF

Tlf: 948 40 009
E-post: ee@wang.no

neby_tore

Tore Neby

TRENER
magnusnilsen

Magnus Nilsen

FYSIOTERAEUT