wangbasis

BASIS HAMAR

Velkommen til WANG Basis

Basisgruppa på Hamar består i skoleåret 2018-2019 av følgende undergrupper:

  • Friidrett
  • Kunstløp
  • Turn

I tillegg har Hamar i sitt totale basiskonsept følgende:

  • En egen rehabiliteringsgruppe hvor utøverne får tilpasset eget treningsopplegg ved skade. Magnus Nilsen er fagansvarlig for arbeidet med denne gruppen.

LITT OM VÅRE TRENERE

Lars Jørgen Fjeld, sportsjef

 

Magnus Nilsen, fysioterapaut

Magnus er fysioterapeut med videreutdanning i idrettsmedisin. Han har også studert idrett. Han jobber til daglig på Altiusklinikken, Hamkam toppfotball og som basistrener i Olympiatoppen ved siden av stillingen på WANG. Han har tidligere spilt fotball, og driver nå med løp og ski som sine interesser.

Tore Neby, trener

Tore Neby har bred idrettserfaring. Som idrettsutøver har han vært landslagsutøver i langrenn (junior- og rekruttlandslaget) og i maraton (seniorlandslaget). Han har et bredt kontaktnett i friidrettsmiljøet nasjonalt og lokalt. De to siste årene også gjennom trenerbidrag for distanseløperne i Hamar idrettslag friidrett. Tore har tidligere fungert som sportslig leder i Storhamar ishockey Yngres avdeling, blant annet med ansvar for utarbeidelse av Storhamars «Utviklingstrapp». Han har hatt flere oppdrag som fysisk treningsinstruktør for Norges ishockeyforbund, Olympiatoppen og Hedmark idrettskrets.

BLI MED PÅ VÅRT BASIS TEAM

Vi ser alltid etter de beste utøverne

VÅRE TRENERE

Lars Jørgen Fjeld

Lars Jørgen Fjeld

SPORTSSJEF

Tlf: 930 87 167
E-post: oyvind.rosland@wang.no

Magnus Nilsen 3

Magnus Nilsen

FYSIOTERAEUT
neby_tore

Tore Neby

TRENER