wang_fotball

FOTBALL HAMAR

Velkommen til WANG Fotball

Hovedfokus for fotball ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuelle ferdigheter, basis og fysikk som det viktigste.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trener og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som fotballspiller.

Wang Fotball Hamar henter inspirasjon og erfaringer fra FC Københavns ”School of Exellence” igjennom besøk i København, og har Ståle Solbakken som gjestetrener flere ganger årlig.

LITT OM VÅRE TRENERE

Christoffer Twiddy, sportssjef gutter

Chris er utdannet UEFA A-trener ved NFF. Han har tidligere spilt aktivt på toppnivå i England og samtidig for Wales aldersbestemte landslag. Senere har han spilt i Norge, blant annet HamKam, Kongsvinger og Hønefoss.Ved siden av jobben som sportsjef for fotball i Wang, er han ansvarlig spillerutvikler og assisterende trener i HamKam.


Leif Nordli, sportssjef jenter

Leif har som spiller bak seg tolv sesonger i norsk Toppfotball, (to øverste divisjoner) mellom 1987 og 1998. Han var seriemester med Rosenborg i 1990, og spilte fire sesonger i Tippeligaen med HamKam fra 1992-1995. Han har trenerutdanning med UEFA A-lisens i fotball fra 2018, grunnfag kroppsøving fra lærerskolen på Hamar og Olympiatoppens Trenere i utvikling-kurs. Leif har trenererfaring fra HamKam junior i to perioder, Ottestad Fotball på alle nivåer, og HIL i 3.div, i perioden 1999-2016. Han har vært engasjert i Indre Østland fotballkrets som sonetrener, kretslagstrener, og en periode som trenermentor i kretsen for oppfølging av sone- og kretstrenere. Leif har jobbet som gymlærer i 19 år på Ottestad Ungdomsskole inntil han startet som lærer og trener på WANG Hamar i 2016. Leif har vært hovedtrener for FL Fart i Toppserien og 1.div siden juni 2019.


Rolf Høgmo, keepertrener

Rolf har landets høyeste keepertrenerutdannelse gjennom NFF (UEFA PRO-lisens). I tillegg har han vært keepertrener på yngre landslag i 9år. Jobber til daglig i HamKam Toppfotball/ Yngres. Har tidligere jobberfaring fra LSK og FFK. Han har hatt ansvaret for utviklingen til keepere som Arnold Origi, Kenneth Udjus, Eddie Gustafsoon, Lasse Staw, Jon Masalin, Ivar Rønningen og Svein Inge Haagenrud.


Inger Ane Hole, trener

Inger Ane startet karrieren for Lesja/Lesjaskog, men flyttet til Trondheim som 17-åring for å spille for Trondheims-Ørn. Hun spilte for klubben fra 2004-2015 og har 293 kamper i Toppserien. For Ørn har hun ett seriesølv og to cup-sølv. Inger Ane har 26 U-kamper og 7 A-kamper for Norge, sist med på landslaget våren 2015. I tillegg er Inger Ane lærer i matte og kjemi på Wang.


Henrik Digernes, trener

Henrik har gjennom NFF tatt UEFA A-trenerlisens. Han har en mastergrad i prestasjonsanalyse i idrett fra Middlesex University (London Sports Institute), en bachelorgrad i idrettsvitenskap trenerrollen fotball (treningsmetodikk, coaching, idrettspsykologi), og Topptrener 1-kurset fra Norges Idrettshøgskole. Henrik har trenererfaring fra 2.divisjon med Vard-Haugesund, utviklingsavdelingen til FK Haugesund, analysesjef og hovedtrener for G19 KIL Toppfotball, og fra Haugesund toppidrettsgymnas og NTG-systemet. Ved siden av WANG Toppidrett Hamar jobber han som toppspillerutvikler for FL Fart.


Geir Omli, trener

Geir har gjennom NFF tatt UEFA B-lisensen og UEFA-B spillerutvikling. Han har en bachelor i trenerrollen fra Høgskolen i Innlandet avdeling Elverum og et årsstudium i praktisk-pedagogisk utdanning fra avdeling Hamar. I tillegg har Geir vært på flere kurs innen fotballtreneren som mental trener og fotballtreneren som fysisktrener i regi av NTF. Ved siden av WANG jobber han i HamKam som trener på G16-interkretslaget og har tidligere hatt flere roller gjennom krets og sonelag i NFF.


Håkon T. Kristiansen, trener

Håkon er utdannet UEFA B-trener ved Norges Idrettshøgskole. Der tok han sin bachelorgrad i idrettsvitenskap, med trening, coaching og idrettspsykologi som studieretning. Håkon har trenererfaring fra Storhamar, Oppsal og HamKam. Jobber til daglig som toppspillerutvikler i HamKam Toppfotball.


Håkon Fosserud, fysisk trener

Håkon er ansvarlig for fysisk trening hos WANG fotball Hamar i tillegg til å være idrettsansvarlig på WANG Ung Hamar. Han har generell trenerkompetanse, men med et økt fokus på Basistrening, mage/rygg/core (trening av kjernemuskelatur) og kondisjonstrening. Han har fokus på relasjonsbygging og tillit for best mulig treningsfremgang og måloppnåelse hos hvert enkelt individ. ”Jeg er opptatt av at individet/eleven skal se og forstå «helheten» rundt trening og utdanning. Hvordan bli den beste utgaven av seg sjøl – 24 timersutøveren”.  Håkon har en 4-årig høgskoleutdanning bestående av faglærerutdanning i kroppsøving (Bachelor) samt ett år med natur og miljøfag ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Han har jobbet som sportslig leder på Espern treningssenter på Hamar. Håkon har selv vært elev ved WANG Toppidrett Oslo.

 

BLI MED PÅ VÅRT FOTBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste fotballspillerene

VÅRE TRENERE

christoffertwiddy

Christoffer Twiddy

SPORTSSJEF, GUTTER

Tlf: 970 73 958
E-post: ct@wang.no

leif-nordli

Leif Nordli

SPORTSSJEF, JENTER

Tlf: 991 63 146
E-post: leif.nordli@wang.no

PERSONAL_Hogmo_Rolf

Rolf Høgmo

KEEPERTRENER

Tlf: 932 37 027
E-post: rolf.hogmo@wang.no

inger-ane-hole

Inger Ane Hole

TRENER

Tlf: 958 12 045
E-post: inger.ane.hole@wang.no

Henrik Digernes

Henrik Digernes

TRENER

Tlf: 976 58 772
E-post: hakon.fosserud@wang.no

Geir Runar Omli 2

Geir Omli

TRENER

Tlf: 948 66 476
E-post: geir.omli@wang.no

Håkon Thomassen Kristiansen

Håkon T. Kristiansen

TRENER

Tlf: 924 04 554
E-post: hakon.kristiansen@hotmail.com

PERSONAL_Fosserud_Håkon

Håkon Fosserud

FYSISK TRENER

Tlf: 976 58 772
E-post: hakon.fosserud@wang.no