wang_fotball

FOTBALL, GUTTER

Velkommen til WANG Fotball

Hovedfokus for fotball ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuelle ferdigheter, basis og fysikk som det viktigste.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trener og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som fotballspiller.

Wang Fotball Hamar henter inspirasjon og erfaringer fra FC Københavns ”School of Exellence” igjennom besøk i København, og har Ståle Solbakken som gjestetrener flere ganger årlig.

LITT OM VÅRE TRENERE

Christopher Twiddy, sportssjef
Chris er utdannet UEFA A-trener ved NFF. Han har tidligere spilt aktivt på toppnivå i England og samtidig for Wales aldersbestemte landslag. Senere har han spilt i Norge, blant annet HamKam, Kongsvinger og Hønefoss. Ved siden av jobben som sportsjef for fotball i WANG, er han ansvarlig spillerutvikler I HamKam og hovedtrener for HamKam G19.


Håkon T. Kristiansen, trener
Håkon er utdannet UEFA B-trener ved Norges Idrettshøgskole. Der tok han sin bachelorgrad i idrettsvitenskap, med trening, coaching og idrettspsykologi som studieretning. Håkon har trenererfaring fra Storhamar, Oppsal og HamKam. Jobber til daglig som toppspillerutvikler i HamKam Toppfotball.

 

Sindre Berg-Buan, trener
Sindre har vært trener for gutte-, jente-, og damelaget i FK Mjølner fra 2012-2016, han har trent jente- og guttelag i Elverum Fotball fra 2016-2019 og samtidig har han vært landslagsskoletrener for sone og kretslag i NFF Indre Østland fotballkrets fra 2017-2020. Han startet i 2020 som hovedtrener for HamKam G15 og jobber i 2021 som hovedtrener for HamKam G16. Sindre er UEFA B-lisensiert gjennom Norges Fotballforbunds trenerutdanning, og han har også gjennomført Nivå 1 av NTFs kurs «Fotballtreneren som Mental trener» i regi av Geir Jordet. I tillegg har han studert «Idrett med spesialisering i trenerrollen» på Høgskolen i Elverum fra 2016-20

Rolf Høgmo, keepertrener
Rolf har landets høyeste keepertrenerutdannelse gjennom NFF (UEFA PRO-lisens). I tillegg har han vært keepertrener på yngre landslag i 9 år. Han jobber til daglig i HamKam Toppfotball og HamKam Yngres hvor han er utviklingsansvarlig. Tidligere har Rolf hatt trenerjobber i LSK og FFK, og han har hatt ansvaret for utviklingen til keepere som Arnold Origi, Kenneth Udjus, Eddie Gustafsoon, Lasse Staw, Jon Masalin, Ivar Rønningen og Svein Inge Haagenrud.

 

Håkon Fosserud, fysisk trener
Håkon er ansvarlig for fysisk trening hos WANG fotball Hamar i tillegg til å være idrettsansvarlig på WANG Ung Hamar. Han har generell trenerkompetanse, men med et økt fokus på Basistrening, mage/rygg/core (trening av kjernemuskelatur) og kondisjonstrening. Han har fokus på relasjonsbygging og tillit for best mulig treningsfremgang og måloppnåelse hos hvert enkelt individ. ”Jeg er opptatt av at individet/eleven skal se og forstå «helheten» rundt trening og utdanning. Hvordan bli den beste utgaven av seg sjøl – 24 timersutøveren”.  Håkon har en 4-årig høgskoleutdanning bestående av faglærerutdanning i kroppsøving (Bachelor) samt ett år med natur og miljøfag ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Han har jobbet som sportslig leder på Espern treningssenter på Hamar. Håkon har selv vært elev ved WANG Toppidrett Oslo.

BLI MED PÅ VÅRT FOTBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste fotballspillerene

VÅRE TRENERE

christoffertwiddy

Christopher Twiddy

SPORTSSJEF

Tlf: 970 73 958
E-post: ct@wang.no

Håkon Thomassen Kristiansen

Håkon T. Kristiansen

TRENER

Tlf: 924 04 554
E-post: hakon.kristiansen@hotmail.com

Sindre Berg-Buan

Sindre Berg-Buan

TRENER

Tlf: 970 73 958
E-post: hamar@wang.no

PERSONAL_Hogmo_Rolf

Rolf Høgmo

KEEPERTRENER

Tlf: 932 37 027
E-post: rolf.hogmo@wang.no

PERSONAL_Fosserud_Håkon

Håkon Fosserud

FYSISK TRENER

Tlf: 976 58 772
E-post: hakon.fosserud@wang.no