wang_fotball

FOTBALL HAMAR

Velkommen til WANG Fotball

Hovedfokus for fotball ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuelle ferdigheter, basis og fysikk som det viktigste.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trener og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som fotballspiller.

Wang Fotball Hamar henter inspirasjon og erfaringer fra FC Københavns ”School of Exellence” igjennom besøk i København, og har Ståle Solbakken som gjestetrener flere ganger årlig.

LITT OM VÅRE TRENERE

Christoffer Twiddy, sportsjef

Chris er utdannet UEFA A-trener ved NFF. Han har tidligere spilt aktivt på toppnivå i England og samtidig for Wales aldersbestemte landslag. Senere har han spilt i Norge, blant annet HamKam, Kongsvinger og Hønefoss.Ved siden av jobben som sportsjef for fotball i Wang, er han ansvarlig spillerutvikler og assisterende trener i HamKam.

Rolf Høgmo, keepertrener

Rolf har landets høyeste keepertrenerutdannelse gjennom NFF (UEFA PRO-lisens). I tillegg har han vært keepertrener på yngre landslag i 9år. Jobber til daglig i HamKam Toppfotball/ Yngres. Har tidligere jobberfaring fra LSK og FFK. Han har hatt ansvaret for utviklingen til keepere som Arnold Origi, Kenneth Udjus, Eddie Gustafsoon, Lasse Staw, Jon Masalin, Ivar Rønningen og Svein Inge Haagenrud.

Leif Nordli, trener

Leif har som spiller tolv sesonger i Toppfotball, (to øverste divisjoner) mellom 1987 og 1998. Han var seriemester med Rosenborg i 1990, og spilte fire sesonger i Tippeligaen med HamKam fra 1992-1995. Han har trenerutdanning med UEFA B-lisens i fotball, Grunnfag kroppsøving fra Lærerskolen samt en del kurs innen fotball. Leif har trenererfaring fra HamKam junior, Ottestad Fotball på alle nivåer, og HIL i 3.div, i perioden 1999-2016. Han har vært medhjelper på sone og krets i IØFK i tre sesonger. Han er nå trenermentor i kretsen med oppfølging av sone- og kretslagstrenere. Leif har jobbet som gymlærer i 19 år på Ottestad Ungdomsskole.

Inger Ane Hole, trener

Inger Ane startet karrieren for Lesja/Lesjaskog, men flyttet til Trondheim som 17-åring for å spille for Trondheims-Ørn. Hun spilte for klubben fra 2004-2015 og har 293 kamper i Toppserien. For Ørn har hun ett seriesølv og to cup-sølv. Inger Ane har 26 U-kamper og 7 A-kamper for Norge, sist med på landslaget våren 2015. I tillegg er Inger Ane lærer i matte og kjemi på Wang.

Håkon Fosserud, trener

Håkon er ansvarlig for fysisk trening hos WANG fotball Hamar i tillegg til å være idrettsansvarlig på WANG Ung Hamar. Han har generell trenerkompetanse, men med et økt fokus på Basistrening, mage/rygg/core (trening av kjernemuskelatur) og kondisjonstrening. Han har fokus på relasjonsbygging og tillit for best mulig treningsfremgang og måloppnåelse hos hvert enkelt individ. ”Jeg er opptatt av at individet/eleven skal se og forstå «helheten» rundt trening og utdanning. Hvordan bli den beste utgaven av seg sjøl – 24 timersutøveren”.  Håkon har en 4-årig høgskoleutdanning bestående av faglærerutdanning i kroppsøving (Bachelor) samt ett år med natur og miljøfag ved Høgskolen i Hedmark, avd. Elverum. Han har jobbet som sportslig leder på Espern treningssenter på Hamar. Håkon har selv vært elev ved WANG Toppidrett Oslo.

Henrik Digernes, trener

 

 

 

BLI MED PÅ VÅRT FOTBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste fotballspillerene

VÅRE TRENERE

christoffertwiddy

Christoffer Twiddy

SPORTSSJEF

Tlf: 970 73 958
E-post: ct@wang.no

PERSONAL_Hogmo_Rolf

Rolf Høgmo

KEEPERTRENER

Tlf: 932 37 027
E-post: rolf.hogmo@wang.no

leif-nordli

Leif Nordli

TRENER

Tlf: 991 63 146
E-post: leif.nordli@wang.no

inger-ane-hole

Inger Ane Hole

TRENER

Tlf: 958 12 045
E-post: inger.ane.hole@wang.no

PERSONAL_Fosserud_Håkon

Håkon Fosserud

FYSISK TRENER

Tlf: 976 58 772
E-post: hakon.fosserud@wang.no

Henrik Digernes

Henrik Digernes

TRENER

Tlf: 976 58 772
E-post: hakon.fosserud@wang.no