wanghandball

HÅNDBALL HAMAR

Velkommen til WANG Håndball

Hovedfokus for håndball ved WANG Toppidrett Hamar er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, taktikk og fysikk som det viktigste.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere gir de beste muligheter til å utvikle seg som håndballspiller. På WANG Toppidrett Hamar er treningsfasilitetene moderne og rett i nærheten av skolen, dette bidrar til høy kvalitet i treningen og effektiviserer tiden mellom trening og skole så du får mest mulig ut av hver enkelt dag.

Har du ett mål om å nå lengst mulig på håndball banen? Vi på WANG Toppidrett legger til rette og veileder deg mot dine drømmer og mål.

LITT OM VÅRE TRENERE

Raymond Hamar, sportssjef
Ved siden av å være sportssjef ved WANG er Raymond assistenttrener for Elverum Håndball herrer, ett av de absolutt beste herrelagene i Norge. Elverum har deltatt i Champions League de siste 6 sesongene, og Raymond er en viktig årsak til at klubben holder dette nivået. Flere av spillerne på a-laget er spillere som har gått i lære hos Raymond gjennom flere år. Han har gjennom de siste 15 årene vunnet 20 medaljer på nasjonalt nivå i junior og senior klassene, og har Master Coach-lisens gjennom EHF. I tillegg har Raymond lærerutdannelse fra Høgskolen i Hedmark. Raymond er opptatt av å inkludere utøverne i deres egen utvikling, og stiller ofte spørsmål i kombinasjon med veiledning av den enkelte. Han stiller beintøffe krav, men lar også hver enkelt utøver være seg selv. Selv om han kan være en krevende trener, så er han også svært opptatt av å se den enkelte og gir mye ros i treningshverdagen.


Espen Fossli Olaussen, trener
Espen er utdannet Master Coach og har i tillegg studert Coaching og ledelse. Han har bred trenererfaring og har jobbet med både jenter og gutter på de fleste nivåer. Espen har jobbet som assistenttrener for Storhamar Elite de siste to årene og før dette jobbet han i Danmark som akademiansvarlig for Team Sydhavsøerne. Espen har 15 år bak seg som spillerutvikler i Region Sør og Region Innlandet. Gjennom sin analysejobb for ulike landslag de siste 15 årene har Espen hele tiden holdt seg oppdatert på de seneste utviklingstrendene i håndballen. Espen skal fremover kombinere jobben sin ved WANG Toppidrett med å lede Storhamar sitt herrelag.


Axel Stefansson, trener
Axel er en erfaren trener med lang fartstid i topphåndballen. Han har trent Elverum Håndball Herrer, norske juniorlandslag og rekruttlandslaget i en årrekke. I tillegg har han vært hovedtrener for det Islandske damelandslaget. Fremover skal Axel trene Storhamars eliteserielag sammen med Kenneth Gabrielsen. Axel har en mastergradsutdannelse fra Norges Idrettshøgskole og kombinerer jobben på WANG og i Storhamar med å jobbe med trenerstudiet ved Høgskolen i Innlandet. Axel er tidligere toppmålvakt og jobber som målvaktstrener ved WANG Toppidrett Hamar.


Emi Uchibayashi, trener
Emi kombinerer jobb ved WANG Toppidrett med å være ansatt som trener for Storhamars rekruttlag. Hun har en spennende spillerbakgrunn fra Japan, Tyskland og Norge. Som trener har Emi bred erfaring, med treneroppgaver fra de aller minste til lagstrenerjobber i 2. divisjon for Gjøvik og Storhamar. Hun har i tillegg hatt ansvar for håndballakademier og håndballskoler, samt at hun har jobbet med spillerutvikling for Region Innlandet. Emi har studert i Tyskland og har en master i Sport Science fra universitet i Leipzig. Emi tar for tiden topptrenerutdannelse gjennom Norges Håndballforbund.


Kenneth Gabrielsen, trener
Kenneth har vært hovedtrener for flere klubber i eliteserien, blant annet Vipers Kristiansand og nå Storhamar Håndball Elite. Han har også vært juniorlandslagstrener i en årrekke og er en trenertype som alltid kommer full av energi på trening. Kenneth skal bidra ved WANG en dag i uken for å sikre at alle talentene ved skolen får et direkte innblikk i de kravene som forventes av dem hvis de skal opp på det høyeste nivået i idretten i fremtiden.


Kristian Gøransson, fysisk trener
Vår fysiske trener har erfaring fra tilsvarende jobb for Storhamar Hockey og Storhamar Håndball Elite. Kristian er en aktiv styrkeløfter selv og et godt øvingsbilde for våre utøvere. Gjennom god oppbygning og progresjon får utøverne tilrettelagt sine fysiske opplegg slik at man har alle forutsetninger for god utvikling innen den fysiske treningen. Kristian kombinerer jobben ved WANG med å jobbe som personlig trener ved Espern aktivitetspark.

BLI MED PÅ VÅRT HÅNDBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste håndballspillerene

VÅRE TRENERE

raymond-hamar

Raymond Hamar

SPORTSSJEF

Tlf: 993 59 732
E-post: rh@wang.no

Espen Fossli Olaussen

Espen Fossli Olaussen

TRENER

Tlf: 948 95 229
E-post: espen.olaussen@wang.no

Axel Stefansson

Axel Stefansson

TRENER
Emi

Emi Uchibayashi

TRENER
Kenneth Gabrielsen, WANG Hamar

Kenneth Gabrielsen

TRENER
PERSONAL_Goransson_Kristian

Kristian Gøransson

Fysisk trener håndball

Tlf: 993 59 732
E-post: kristian.goransson@wang.no