wanghandball

HÅNDBALL HAMAR

Velkommen til WANG Håndball

Hovedfokus for håndball ved WANG Toppidrett Hamar er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, taktikk og fysikk som det viktigste.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere gir de beste muligheter til å utvikle seg som håndballspiller. På WANG Toppidrett Hamar er treningsfasilitetene moderne og rett i nærheten av skolen, dette bidrar til høy kvalitet i treningen og effektiviserer tiden mellom trening og skole så du får mest mulig ut av hver enkelt dag.

Har du ett mål om å nå lengst mulig på håndball banen? Vi på WANG Toppidrett legger til rette og veileder deg mot dine drømmer og mål.

LITT OM VÅRE TRENERE

Raymond Hamar, sportssjef

Til daglig er Raymond assistenttrener for Elverum Håndball herrer, ett av de absolutt beste herrelagene i Norge. I år som i fjor deltar Elverum i Champions League, og Raymond er en viktig årsak til at klubben har nådd dette nivået. Flere av spillerne på a-laget er spillere som har gått i lære hos Raymond gjennom flere år. Raymond er opptatt av å inkludere utøverne i sin egen utvikling, og stiller ofte spørsmål i kombinasjon med veiledning av den enkelte. Han stiller beintøffe krav, men lar også hver enkelt utøver være seg selv. Selv om han kan være en krevende trener, så er han også svært opptatt av å se den enkelte og gir mye ros i treningshverdagen. Med Raymond Hamar, så får du en trener som bryr seg om deg, både på og utenfor banen!


Espen Fossli Olaussen, trener

Espen er utdannet Master Coach og har i tillegg studert Coaching og ledelse. Han har en bred trenererfaring og har jobbet med både jenter og gutter på de fleste nivåer. Før Espen ble hentet til Storhamar Elite og WANG Hamar, jobbet han i Danmark som akademiansvarlig for Team Sydhavsøerne i 1. divisjon. Espen har også 15 år bak seg som spillerutvikler i Region Sør og Region Innlandet. Gjennom sin analysejobb for ulike landslag de siste 14 årene har Espen hele tiden holdt seg oppdatert på de seneste utviklingstrendene i håndballen.


Axel Stefansson, trener

Axel er en erfaren trener med lang fartstid i topphåndballen. Han har trent Elverum Håndball Herrer, norske juniorlandslag og rekruttlandslaget i en årrekke. Hans siste treneroppdrag var som hovedtrener for det islandske damelandslaget. Axel har en mastergradsutdannelse fra Norges Idrettshøgskole og kombinerer jobben på WANG med å jobbe med trenerstudiet ved Høgskolen i Innlandet. Axel er tidligere toppmålvakt og jobber som målvaktstrener for Champions League-laget til Elverum Håndball i tillegg til at han har hovedansvaret for målvaktene ved WANG Toppidrett Hamar.


Emi Uchibayashi, trener

Emi er ny i trenerteamet ved WANG Hamar for skoleåret 2020-21, og hun er parallelt ansatt som trener for Storhamars rekruttlag. Hun har en spennende spillerbakgrunn fra Japan, Tyskland og Norge. Som trener har Emi bred erfaring, med treneroppgaver fra de aller minste til lagstrenerjobber i 2. divisjon for Gjøvik og Storhamar. Hun har i tillegg hatt ansvar for håndballakademier og håndballskoler, samt at hun har jobbet med spillerutvikling for Region Innlandet. Emi har studert i Tyskland og har en master i Sport Science fra universitet i Leipzig.


Vebjørn Slettli, trener

Vebjørn er ny i trenerteamet ved WANG Hamar for skoleåret 2020-21, og han er parallelt ansatt som trener for herrelaget til Storhamar. Han har en master i idrettsvitenskap, praktisk-pedagogisk utdanning og han har startet på Trener 2-utdanning i håndball. Ut over det har Vebjørn både spiller- og trenererfaring fra ulike nivåer.


Kristian Gøransson, fysisk trener

Vår fysiske trener har erfaring fra tilsvarende jobb for Storhamar Hockey og Storhamar Håndball Elite. Kristian er en aktiv styrkeløfter selv og et godt øvingsbilde for våre utøvere. Gjennom god oppbygning og progresjon får utøverne tilrettelagt sine fysiske opplegg slik at man har alle forutsetninger for god utvikling innen den fysiske treningen.


Peder Bye Foss, fysioterapeut og basistrener

Peder er fysioterapeut og følger opp utøverne ved WANG i forhold til skadeforebyggende trening. Peder har selv vært aktiv idrettsutøver og har en praktisk tilnærming for å hjelpe hver enkelt utøver med å holde seg skadefri. Peder har jobbet som fysioterapeut for Storhamar Håndball Elite i en årrekke og kombinerer jobben ved WANG med å praktisere som fysioterapeut.

BLI MED PÅ VÅRT HÅNDBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste håndballspillerene

VÅRE TRENERE

raymond-hamar

Raymond Hamar

SPORTSSJEF

Tlf: 993 59 732
E-post: rh@wang.no

Espen Fossli Olaussen

Espen Fossli Olaussen

TRENER

Tlf: 948 95 229
E-post: espen.olaussen@wang.no

Axel Stefansson

Axel Stefansson

TRENER
Emi

Emi Uchibayashi

TRENER
Vebjørn Slettli

Vebjørn Slettli

TRENER
PERSONAL_Goransson_Kristian

Kristian Gøransson

Fysisk trener håndball

Tlf: 993 59 732
E-post: kristian.goransson@wang.no

PERSONAL_Bye Foss_Peder

Peder Bye Foss

Fysisk trener håndball

Tlf: 95 23 19 39
E-post: peder.foss@wang.no