wanghandball

HÅNDBALL HAMAR

Velkommen til WANG Håndball

Hovedfokus for håndball ved WANG Toppidrett Hamar er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, taktikk og fysikk som det viktigste.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere gir de beste muligheter til å utvikle seg som håndballspiller. På WANG Toppidrett Hamar er treningsfasilitetene moderne og rett i nærheten av skolen, dette bidrar til høy kvalitet i treningen og effektiviserer tiden mellom trening og skole så du får mest mulig ut av hver enkelt dag.

Har du ett mål om å nå lengst mulig på håndball banen? Vi på Wang Toppidrett legger til rette og veileder deg mot dine drømmer og mål.

LITT OM VÅRE TRENERE

Raymond Hamar, sportsjef

Til daglig er Raymond assistenttrener for Elverum Håndball herrer, ett av de absolutt beste herrelagene i Norge. I år som i fjor deltar Elverum i Champions League, og Raymond er en viktig årsak til at klubben har nådd dette nivået. Flere av spillerne på a-laget er spillere som har gått i lære hos Raymond gjennom flere år. Raymond er opptatt av å inkludere utøverne i sin egen utvikling, og stiller ofte spørsmål i kombinasjon med veiledning av den enkelte. Han stiller beintøffe krav, men lar også hver enkelt utøver være seg selv. Selv om han kan være en krevende trener, så er han også svært opptatt av å se den enkelte og gir mye ros i treningshverdagen. Med Raymond Hamar, så får du en trener som bryr seg om deg, både på og utenfor banen!

Marius Beck, målvaktstrener

Marius tar hånd om målvaktene på Wang Hamar. Han har lang erfaring som målvakt, og har jobbet som målvakts trener i klubb de siste 6 årene. Han har vært en aktiv bidragsyter i Regionens spillerutvikling som både målvakts trener og trener for By-LAG jenter. Han kombinerer jobben på Wang med jobb som trener i Elverum Håndball hvor han trener 2 divisjon damer, J18 og J16. I tillegg er han målvakts trener og trener for BY-Lag jenter i Region Innlandet.

Marius er idrettslærer utdannet og har en bred kompetanse vi gleder oss til å dra nytte av i årene som kommer. Han er en empatisk person med stor forståelse for kravene og særegenhetene som ligger i målvakts posisjonen.

Espen Fossli Olaussen, Trener

Kristian Gøransson, Trener

Peder Bye Foss, Trener

BLI MED PÅ VÅRT HÅNDBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste håndballspillerene

VÅRE TRENERE

raymond-hamar

Raymond Hamar

SPORTSSJEF

Tlf: 99359732
E-post: rh@wang.no

marius-beck

Marius Beck

MÅLVAKTSTRENER

Tlf: 454 52 885
E-post: marius.beck@wang.no

Espen Fossli Olaussen

Espen Fossli Olaussen

TRENER

Tlf: 940 51 473
E-post: espen.olaussen@wang.no

PERSONAL_Goransson_Kristian

Kristian Gøransson

Fysisk trener håndball

Tlf: 99 35 97 32
E-post: hamar@wang.no

PERSONAL_Bye Foss_Peder

Peder Bye Foss

Fysisk trener håndball

Tlf: 95 23 19 39
E-post: hamar@wang.no