wangskoyter

SKØYTER HAMAR

Velkommen til WANG Skøyter
Hovedfokus for skøyter ved WANG Toppidrett er individuell utvikling i samarbeid med klubbene. På treningene legges det mest vekt på å utvikle de viktigste faktorene på skøyter; utholdenhet, styrke og teknikk.

Vi jobber med et langsiktig utviklingsfokus for å øke den totale treningsforståelsen. En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som skøyteløper.

"Det kommer til å være høy kvalitet på WANG-treningene! Jeg ønsker å være en del av dette miljøet når jeg er på Hamar!" - Håvard Bøkko, verdensmester 1500m skøyter

 

SAMARBEIDSPARTNERE

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. WANG Toppidrett samarbeider også godt med Norges Skøyteforbund i forhold til aktuelle løpere for representasjon i internasjonale stevner.

TRENINGSFASILITETER

Treningene til WANG Toppidrett gjennomføres i Vikingskipet og ved Espern treningssenter. Skøytegruppen trener idrettsspesifikt tre ganger i uken: mandag, onsdag og fredag, fra kl. 08.00 til 10.00. Disse dagene begynner elevene til fjerde time på skolen, kl. 10.45.

LITT OM VÅRE TRENERE

Eskil Ervik, sportssjef

Eskil har erfaring som aktiv fra internasjonalt nivå på skøyter. Han har vært sportssjef for Team CBA med løpere som Håvard Bøkko og Alexis Contin. I 2008 var han medlem av prestasjonsforum i Olympiatoppen under ledelse av Kjetil Andre Aamodt. I dag er han trener for nye Mjøsteam, som er en treningsgruppe for juniorløpere i Hedmark og Oppland.

Robin Gruben, trener

Robin har over 10 års erfaring som utøver. Som sine høydepunkter fra sin karriere kan han vise til en 5. plass fra 10.000m i NM, samt representasjon for Norge i student-OL. Han går siste året på sin trenerutdanning ved Norges Idrettshøgskole, trenerrollen. Han har også en bachelor innen økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Ved siden av WANG Skøyter er han også trener ved regionslaget Nye Mjøsteam. Robins hovedoppgave er å følger opp utøvernes treningsdagbøker og tester ved WANG Hamar.

 

BLI MED PÅ VÅRT SKØYTETEAM

Vi ser alltid etter de beste skøyteløperene

VÅRE TRENERE

eskilervik

Eskil Ervik

SPORTSSJEF

Tlf: 948 40 009
E-post: eskil.ervik@wang.no

Robin Gruben

Robin Gruben

TRENER

Tlf: 908 08 528
E-post: robin.gruben@wang.no