ISHOCKEY ROMERIKE

Velkommen til WANG Ishockey

WANG Toppidrett Romerike har et tilbud for deg som ønsker å kombinere studiespesialisering på videregående skole med målrettet satsing innen egen idrett.  

På WANG Toppidrett Romerike fokuserer vi på en helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø. Vi legger stor vekt på tett kontakt mellom elev, trener og lærer. 

Klubben din tar ansvar for den spesifikke treningen utenom skoletiden, og vi samarbeider tett med både klubbtrener, klubb, landslagstrenere og forbund.  

Treningen og undervisningen i ishockey har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til toppidrett, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere ishockeykarrierePå treningene legges det vekt på å utvikle hele utøveren; samtidig som vi har vårt største fokus på å utvikle individuelle ferdigheter hos den enkelte utøver. 

 

SAMARBEIDSPARTNERE 

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En ishockeyspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i nærmiljø, men vi har også elever fra resten av landet. Øktene på WANG Toppidrett ishockey skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen. WANG har et spesielt samarbeid inn mot Lørenskog Ishockeyklubb. Samarbeid med klubben og sportssjef Peter Messa gjør at den største hockeyklubben i nærområdet er godt forankret inn mot skolen. 

 

TRENINGSFASILITETER 

Treningene til WANG Toppidrett ishockey gjennomføres i Lørenskog Ishall. I tillegg har vi eget styrkerom i ishallen som vi daglig benytter. Elevene ved WANG Toppidrett Ishockey kan også benytte Sportytude treningssenter som ligger like ved siden av skolen, til egentrening. 

 

Husk søknadsfrist WANG TOPPIDRETT ISHOCKEY 1. mars.  

 

 

BLI MED PÅ VÅRT ISHOCKEY-TEAM

Vi ser alltid etter de beste ishokeypillerne

VÅRE TRENERE

ROMERIKE Messa_Peter

Peter Messa

SPORTSSJEF ISHOCKEY

Tlf: 406 05 247
E-post: peter.messa@wang.no

Greg

Grzegorz Rostkowski

TRENER

Tlf: 925 46 291
E-post: grzegorz.rostkowski@wang.no

Mathias F

Mathias Falseth

TRENER

Tlf: 948 09 121
E-post: mathiasfalseth@live.no

Sebastian

Sebastian Johansen

TRENER

Tlf: 468 80 891
E-post: basse.johansen@hotmail.no