wangishockey

ISHOCKEY ROMERIKE

Velkommen til WANG Ishockey

Treningen og undervisningen i ishockey har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til toppidrett, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere ishockeykarriere. På WANG Toppidrett gis ishockeyspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med ishockeyskolering. På treningene legges det vekt på og utvikle hele utøveren; samtidig som vi har vårt største fokus på og utvikle individuelle ferdigheter hos den enkelte utøver.

 

SAMARBEIDSPARTNERE

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En ishockeyspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i nærmiljø, men vi har også elever fra utlandet. Øktene på WANG Toppidrett ishockey skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen. WANG har et spesielt samarbeid inn mot Lørenskog. Samansettelse av sportssjef Peter Messa gjør den største klubben i nærområdet er godt forankret inn mot skolen.

WANG Toppidrett ishockey vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med klubbtrenere og Norges ishockeyforbund for å ivareta spilleroppfølging på landslag.

 

TRENINGSFASILITETER

Treningene til WANG Toppidrett ishockey gjennomføres i Lørenskoghallen. Her er disponerer vi isen to timer tre dager i uken. I tillegg har vi eget styrkerom i ishallen som vi daglig benytter. Elevene ved WANG Toppidrett Ishockey kan også benytte Sportitude treningssenter som ligger 100m fra skolen for egentrening.

 

TRENINSSAMLING

Hvert skoleår drar ishockeyelevene på en ukes treningsleir til.

Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

BLI MED PÅ VÅRT ISHOCKEY TEAM

Vi ser alltid etter de beste ishokeypillerne

VÅRE TRENERE

PeterMessa

Peter Messa

SPORTSSJEF

Tlf: 406 05 247
E-post:peter.messa@hotmail.com