wanglangrenn

LANGRENN ROMERIKE

Velkommen til WANG Romerike

WANG Toppidrett Romerike er en skole for utøvere som ønsker å kombinere et studiespesialiserende utdanningsprogram på videregående skole med målrettet satsing innen egen idrett. Med SNØ som nærmeste nabo ligger alt til rette optimal kombinasjon mellom idrett og skole. Langrennsgruppen blir av utøvere på høyt nasjonalt nivå.

Hovedfokus for langrenns utøverne ved WANG Toppidrett Romerike er individuell løper utvikling. Som utøver ved Romerike blir trener på WANG din hovedtrener. Gjennom å ha fast trener ved skolen vil utøveren få daglig oppfølgning. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, treningsplanlegging og fysisk trening som det viktige.

Vår visjon som skole er å se utøveren fra flere sider. Vi ønsker å legge til rette for både skole og satsning. Tett dialog med andre lærere for å optimalisere totalbelastningen.

Vi på skolen ønsker et tett samarbeid med de lokale klubbene. Ved å ha god kommunikasjon er målet å tilrettelegge opplegget mellom skole og klubb.

Ved å ha SNØ som ”klasserom” skal vi bli ledende i landet på teknikk

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som langrenns utøver.


Samarbeidspartnere

Langrenngruppen samarbeider tett med utøvernes respektive klubber, team krets og særforbund. Innholdet i treningene planlegges i samarbeid med klubbtrener tidlig i hvert semester. Den enkelte trener og utøver får jevnlig rapporter/feedback og informasjon om trenings- og prestasjonsutviklingen.

Sportssjef har også løpende dialog med landslagstrenerne for å ivareta utøveroppfølging på landslag. Det foreligger også en samarbeidsavtale mellom

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett langrenn gjennomføres i hovedsak i og rundt SNØ på Lørenskog. Langrennsgruppen kommer også til å benytte seg av treningsfasilitetene(rulleskiløpe) i Marikollen og Lillomarka. I tillegg har vi tilgang for fysisk trening i Sportitude treningssenter ved siden av skolen.


Treningssamling

Hvert skoleår drar langrennselevene på en felles barmarksamling.

I tillegg har vi en snøsamling for langrennsløperne i løpet av skoleåret som er tilpasset etter skisesongen.

Det planlegges også 4 hjemmesamlinger over 4 dager. Disse samlingen blir i kombinasjon med helg for å begrense fravær skole.

BLI MED PÅ VÅRT LANGRENNS TEAM

Vi ser alltid etter de beste langrennsutøverene

VÅRE TRENERE

KarstenJohaug

Karsten Johaug

SPORTSSJEF

Tlf: 994 55 395
E-post:karstenjohaug