wanglangrenn

LANGRENN ROMERIKE

Velkommen til WANG Langrenn

WANG Toppidrett Romerike har et tilbud for deg som ønsker å kombinere studiespesialisering på videregående skole med målrettet satsing innen egen idrett.  

På WANG Toppidrett Romerike fokuserer vi på en helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø. Vi legger stor vekt på tett kontakt mellom elev, trener og lærer. 

Klubben din tar ansvar for den spesifikke treningen utenom skoletiden, og vi samarbeider tett med både klubbtrenerklubb, team, krets, landslagstrener og særforbund.  

Hovedfokus for langrennsutøverne ved WANG Toppidrett Romerike er individuell løperutvikling. Som utøver ved Romerike blir treneren på WANG din hovedtrener. Gjennom å ha fast trener ved skolen vil utøveren få daglig oppfølging. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, treningsplanlegging og fysisk trening som det viktigste. 

Ved å ha SNØ som ”klasserom” skal vi bli ledende i landet på teknikk og det gir treningsfasiliteter på toppnivå hele året. 

 

TRENINGSFASILITETER 

Treningene til WANG Toppidrett langrenn gjennomføres i hovedsak i og rundt SNØ på Lørenskog. Langrennsgruppen kommer også til å benytte seg av treningsfasilitetene (rulleskiløype) i Marikollen og Lillomarka. I tillegg har vi tilgang for fysisk trening i Sportytude treningssenter som ligger like ved siden av skolen. 

 

TRENINGSSAMLING 

Hvert skoleår drar langrennselevene på en felles barmarksamling. I tillegg har vi en snøsamling for langrennsløperne i løpet av skoleåret som er tilpasset etter skisesongen. 

Det planlegges også 4 hjemmesamlinger over 4 dager. Disse samlingen blir i kombinasjon med helg for å begrense fravær skole. 

 

Husk søknadsfrist WANG TOPPIDRETT LANGRENN 1. mars.  

 

 

BLI MED PÅ VÅRT LANGRENNS-TEAM

Vi ser alltid etter de beste langrennsutøverne

VÅRE TRENERE

ROMERIKE Johaug_Karstein

Karstein Johaug

SPORTSSJEF LANGRENN

Tlf: 994 55 395
E-post: karstein.johaug@wang.no

Espen Hoganvik Holen

Espen Honganvik Holen

TRENER

Tlf: 907 94 341
E-post: espen.holen@wang.no

Anniken

Anniken Gjerde Alnæs

TRENER

Tlf: 953 30 138
E-post: anikken.alnes@yahoo.no

Audun Langrenn croppet

Audun Svartdal

TRENER

Tlf: 480 31090
E-post: audun@klassiskogskeising.no