wang_fotball

FOTBALL OSLO

Velkommen til WANG Fotball

WANG Toppidrett gir unge ambisiøse fotballspillere en mulighet til å kombinere videregående utdanning med fotballskolering i Vallhall i Oslo, uten tvil blant Norges flotteste innendørs fasiliteter hva gjelder fotball. WANG Toppidrett startet fotballgymnas allerede i 1984, og er således Norges eldste fotballgymnas.

Nivået på elevene

Flere av våre tidligere, og faktisk også nåværende, elever er i dag med på å prege norsk toppfotball, både på dame- og herresiden. Noen eksempler på spillere som har avsluttet sin skolegang hos oss de siste årene er Ada Hegerberg, Synne Jensen, Andrine Hegerberg, Sander Berge, Adam Larsen Kwarasay, Mohammed Fellah, Jørgen Horn, Harmeet Singh, Håvard Nielsen, Chuma Anene, Ivan Näsberg , Markus Nakkim. Av våre nåværende elever i fotballgruppa representerer flere Norge på yngre landslag. I tillegg har vi spillere i både Eliteserien og Toppserien. Dette gir oss en svært god treningsgruppe, med spillere som både er på og søker etter ett høyt internasjonalt nivå. Lista er etter hvert lang på navn som virkelig har gjort seg bemerket på fotballbanen også utenfor landets grenser. Som eksempler kan nevnes Stig Inge Bjørnebye (Liverpool og Blackburn), Dan Eggen (Alaves, Brøndby), Daniel Fredheim Holm (VIF, Aalborg, Rosenborg) og Christer Basma (Rosenborg) i tillegg til de vi allerede har nevnt.

Treninger/treningssted

Fotballgruppen i Oslo trener tre ganger i uken, mandag, onsdag og fredag, fra klokken 0800 til 1000 i Vallhall Arena i Oslo. Romerike-gruppa trener i LSK-hallen. Elevene begynner disse tre dagene på skolen til fjerde time (1045). Tirsdag morgen har elevene teori eller en fysisk økt fra 0800-0915 før de begynner på skolen til 3. time (0950) og torsdag har de vanlig skole fra 0800-1530.

 

  • WANG Toppidrett tilbyr stor fleksibilitet og godt læringsmiljø
  • Vi har et godt samarbeid om utøveren med utvalgte klubber, krets og forbund. Dette for å kunne tilrettelegge hverdagen og derigjennom optimalisere fotballutviklingen for den enkelte. Treningsplanlegging, ukessyklus og intensitetsstyring er sentrale faktorer i dette samarbeidet.
  • Vi bidrar med kompetanseutveksling. Klubbene bruker oss etter behov når det gjelder å maksimere treningsutviklingen for utøveren.
  • Vi prioriterer teknisk/taktisk ferdighetsutvikling
  • Vi ønsker å skolere eleven i toppidrettens grunnverdier og krav.
  • Vi tilrettelegger for kunnskapsdeling med samarbeidende toppidrettsmiljøer og gjennomføring ved andre behov og/eller prioriteringer i treningsarbeidet (eks. utholdenhets-, hurtighets- , mental trening etc)

LITT OM VÅRE TRENERE

Tresor Egholm, sportsjef jenter Oslo

Tresor har solid trenererfaring som startet i 2005. Han har trent begge kjønn fra 6 år og opp til elitenivå. Rollen kombineres med Toppspillerutvikler i Kolbotn. Egholm er utdannet tømrer, kroppsøvingslærer og bachelor i Sport Management gjennom NIH, i tillegg til trenerutdanning gjennom NFF. Tresor har også vært fast inventar på det norske landslaget i Futsal (2001-2017) og i tillegg til spill i den norske Eliteserien i futsal.

Andreas Holter, sportssjef Oslo

Andreas har trener III utdannelse fra NFF, og har i en rekke år jobbet som junior- og rekruttansvarlig i Vålerenga. Sesongen 2011 var han assistenttrener for Strømmen i Adeccoligaen. Han jobber i dag som kroppsøvingslærer i tillegg til jobben hos oss.

Solveig Gulbrandsen, trener jenter Oslo

Solveig er en av de beste fotballspillerne Norge noen gang har hatt. Har spilt og vunnet flere mesterskap blant annet OL gull, sølv i EM og dermed blant spillerne med flest landskamper gjennom alle tider. Solveig har spilt i flere norske klubber – blant annet Kolbotn, Stabæk, Fc Gold Pride og Vålerenga. Med sin erfaring søker nå Solveig å kunne dele sin kunnskap med den kommende generasjon av fremtidige spillere.

Morten Berre, trener gutter Oslo

Eirik Bjærke, fysisk trener Oslo

Gjermund Østby, keepertrener Oslo

Gjermund har landets høyeste keepertrenerutdannelse gjennom NFF. Han har hatt ansvaret for utviklingen til keepere som Lars Hirschfeldt, Troy Perkins og Arni Gautur Arason gjennom flere år. Gjermund er i tillegg utdannet lærer og pedagog.

Petter Myhre, sportssjef Romerike

Petter er utdannet med UEFA Prolisens og har tidligere vært hovedtrener i Vålerenga og Strømmen. Han jobber i dag som fotballekspert i TV2 ved siden av jobben ved WANG Toppidrett og er også tidligere elev. Petter har jobbet som trener hos oss siden 1995.

Trenerteam Romerike

Toni Ordinas, trener Romerike

Geir Frigård, trener Romerike

Kamil Olsztynski, keepertrener Romerike

Peder Lindsetmo, fysisk trener Romerike

BLI MED PÅ VÅRT FOTBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste fotballspillerne

VÅRE TRENERE

Portrett

Tresor Egholm

Sportssjef jenter Oslo

Tlf: 958 52 732
E-post: tresor.egholm@wang.no

andreas-holter

Andreas Holter

Sportssjef gutter Oslo

Tlf: 924 10 542
E-post: ah@wang.no

Portrett

Morten Berre

TRENER

Tlf: 924 81 860
E-post: mortenberre@hotmail.com

solveiggulbrandsen

Solveig Gulbrandsen

Trenerressurs jenter

Tlf: 950 85 571
E-post: sg@wang.no

gjermund-ostbye

Gjermund Østby

KEEPERTRENER

Tlf: 959 59 536
E-post: go@wang.no

Portrett

Eirik Bjærke

Fysisk trener

Tlf: 464 64 942
E-post: eirikbjerke78@yahoo.no

Espen Olsen

Espen Olsen

Sportssjef Romerike

Tlf: 922 95 931
E-post: espen.olsen@wang.no