Fronter   |   Helse

wanggolf

GOLF OSLO

Velkommen til WANG Golf

Treningen og undervisningen i golf har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til toppidrett, i hovedsak basistrening, golfspesifikke ferdigheter og treningsplanlegging. På WANG Toppidrett får golfere mulighet til å ta med seg en kompetansegivende utdanning i kombinasjon med gode rammer for å drive trening og konkurranse på nasjonalt og internasjonalt nivå. På treningene har vi fokus på å legge til rette for at hver utøver skal utvikle sine individuelle ferdigheter.

SAMARBEIDSPARTNERE

WANG Toppidrett er en del av utøverens klubbhverdag. Alle treningsøkter er åpne for at klubbtrener gjennomfører treningen med utøveren. Sportssjef har jevn kontakt med klubbtrener for å ivareta hver enkelt utøvers utvikling.

Norges Golfforbund har avtale med WANG som sikrer alle utøvere i Team Norway Junior rammer som gir best mulighet for å kombinere deltagelse på landslag med en skolehverdag. Som en del av dette samarbeidet stiller NGF med trenerressurs en økt pr uke på WANG treningene.

Oslo Golfklubb gir oss mulighet til å trene på alle deler av spillet i sesong, i tillegg til å by på gode fasiliteter på vinteren. Alle utøvere kan kjøpe midlertidig medlemskap som gir rett til fritt spill på banen. Det gir også tilgang til treningsområdene og fasilitetene hele året.

TRENINGSFASILITETER

Oslo GK er vår hovedarena for golftrening. Her har vi trening hver mandag og onsdag gjennom skoleåret, bortsett fra mandagene vi er på SATS Elixia Røa (oktober-februar)

WANG Treningssenter er vår hovedarena for fysisk trening. Her har vi trening hver fredag gjennom hele skoleåret.

SATS Elixia Røa stiller hele treningssenteret til disposisjon for ca. 15 økter gjennom vinteren, som gir en veldig god variasjon i muligheter og miljø for fysisk trening.

Fornebu Indoor Golf Center er vår hovedarena for heldagssamlinger på vinteren. Det gir mulighet for meget god feedback ved trening på alle deler av spillet. På disse samlingene gjennomfører vi også midtveissamtaler med alle utøverne i hvert semester.

TRENINGSSAMLING

Mar Menor har de siste årene vært en naturlig arena for golfsamling. Golf har en storsamling i året med utøvere fra alle 5 skolene og en skolesamling med kun utøvere fra Oslo. I Alicante området har vi tilgang på veldig mange baner og meget gode treningsfasiliteter. I tillegg til stabilt vær i området gir det god kvalitet på trening, spill og konkurranse hver dag.

TIDLIGERE ELEVER

Viktor Hovland
Nr. 19 i verden på World Amateur Golf Ranking (WAGR) pr september 2016 og med det Norges høyest rankede amatørspiller. Han startet i 2016 på Oklahoma State og spilte seg inn på laget til første turneringen på Pebble Beach.

Kristoffer Ventura
Nr. 72 i verden på World Amateur Golf Ranking (WAGR) pr september 2016. Han startet i 2014 på Oklahoma State og har vært en viktig spiller for skolen i flere turneringer. I tillegg til mange topplasseringer på store europeiske turneringer har Kristoffer 2 seiere på college, vunnet French Boys og French International Boys, samt representert Europa i Junior Ryder Cup 2010.

Sandra Nordaas
Topp 200 i verden, og i tillegg til mange topplasseringer på store europeiske turneringer vant Sandra British Girls Championship i 2015 og representerte Europa i Junior Solheim Cup samme år.

Kristian Krogh Johannessen
Ble proff rett etter WANG Toppidrett og spiller for tiden på Challenge Tour.

LITT OM VÅRE TRENERE

Jørn Johnsen, sportssjef

Jørn tok over som Sportssjef i februar 2016, etter 5 år som trener. Han har vært golftrener i over 20 år og har sin utdannelse fra PGA Norway, Norges Idrettshøgskole (Idrettsbiologi) Titleist Performance Institute og TrackMan University (TrackMan Master). Jørn er til daglig hovedtrener på Grini GK.

Caroline Diethelm, trener

Caroline er til daglig golftrener i Oslo GK. Hun har hatt ansvaret for å bygge opp elitesatsingen på Oslo GK siden 2008 og har tidligere spilt på Ladies European Tour. På WANG følger Caroline først og fremst opp den golfspesifikke utviklingen. Hun har jobbet som golftrener på WANG Oslo siden 2011.

Fredrik Due, trener

Fredrik har tidligere jobbet som hovedtrener på Oslo GK i 10 år. Han har også vært sentral i oppbygningen av golfsatsingen på WANG siden alt startet i 2010. Fredrik jobber til daglig i Norges Golfforbund som koordinator og trener for Team Norway.

 

BLI MED PÅ VÅRT GOLF TEAM

Vi ser alltid etter de beste golfspillerne

VÅRE TRENERE

golf_sportssjef_jorn_johnsen

Jørn Johnsen

SPORTSSJEF

Tlf: 976 61 087
E-post: jjo@wang.no

golf_trener_caroline_diethelm

Caroline Diethelm

TRENER

Tlf: 482 54 554
E-post: cd@wang.no