wanggolf

GOLF OSLO

Velkommen til WANG Golf

Treningen og undervisningen i golf har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper og holdninger til faget toppidrett. I hovedsak basistrening, golfspesifikke ferdigheter og treningsplanlegging. På WANG Toppidrett får golfere mulighet til å ta med seg en kompetansegivende utdanning i kombinasjon med gode rammer for å drive trening og konkurranse på nasjonalt og internasjonalt nivå. På treningene har vi fokus på å legge til rette for at hver utøver skal utvikle sine individuelle ferdigheter.

SAMARBEIDSPARTNERE

WANG Toppidrett er en del av utøverens treningshverdag. Alle treningsøkter er åpne for at klubbtrener gjennomfører treningen med utøveren. Sportssjef og trenere har jevn kontakt med klubbtrener for å ivareta hver enkelt utøvers utvikling.

Norges Golfforbund har avtale med WANG som sikrer alle utøvere i Team Norway Junior rammer som gir best mulighet for å kombinasjon mellom å satse på idretten og skole. Som en del av dette samarbeidet stiller NGF med trenerressurs en økt pr uke på WANG treningene.

Oslo Golfklubb gir oss mulighet til å trene på alle deler av spillet i sesong, i tillegg til å by på gode fasiliteter på vinteren. Alle utøvere kan kjøpe midlertidig medlemskap som gir rett til fritt spill på banen. Det gir også tilgang til treningsområdene og fasilitetene hele året.

TRENINGSFASILITETER

Oslo GK er vår hovedarena for golftrening hele skoleåret. I sesong vil treningen i hovedsak foregå på banen med individuelle arbeidsoppgaver og fellesøkter.

WANG Treningssenter er vår hovedarena for fysisk trening. Her har vi trening hver fredag gjennom hele skoleåret.

SATS Røa stiller hele treningssenteret til disposisjon for 18-20 økter gjennom vinteren, som gir en veldig god variasjon i muligheter og miljø for fysisk trening.

Fornebu Indoor Golf Center er vår hovedarena for heldagssamlinger på vinteren. Det gir mulighet for meget god feedback ved trening på alle deler av spillet. På disse samlingene

gjennomfører vi også midtveissamtaler med alle utøverne i hvert semester.

Golf har en 14 dagers fellessamling hvert år med utøvere fra alle 4 skolene og en samling med kun utøvere fra Oslo. Vi har til sammen over 4 uker i året med samlingsdøgn og samlingsdager.

TIDLIGERE ELEVER

Viktor Hovland
Viktor er #3 i verden på World Amateur Golf Ranking (WAGR) pr 1. jan 2019 og med det Norges høyest rankede amatørspiller. Han startet i 2016 på Oklahoma State der han har flere individuelle seiere. I 2018 ble Viktor første nordmann til å vinne US Amateur

Kristoffer Reitan
Kristoffer var #1 i verden som 15 åring og ble i 2018 første nordmann til å kvalifisere seg til US Open. Han kvalifiserte seg til European Tour i 2018.

Kristoffer Ventura
Kristoffer startet i 2014 på Oklahoma State og har vært en viktig spiller for skolen i flere turneringer. I tillegg til flere topplasseringer på store europeiske turneringer har Kristoffer flere individuelle seiere på college, vunnet French Boys og French International Boys, samt representert Europa i Junior Ryder Cup 2010.Spiller for tiden på Web.com Tour

Kristian Krogh Johannessen
Ble proff rett etter WANG Toppidrett og spiller for tiden på Challenge Tour og European Tour. Han endte året som 555 i verden på Official World Golf Ranking.

LITT OM VÅRE TRENERE

Jørn Johnsen, sportssjef
Jørn er til daglig hovedtrener i Grini GK. Han har vært golftrener i 23 år og har sin utdannelse fra PGA Norway, Norges Idrettshøgskole (Idrettsbiologi) Titleist Performance Institute og TrackMan University (TrackMan Master). Jørn er ansvarlig for den daglige treningen på Oslo, strategiplanen for golf på alle skolene og er Prosjektleder sentralt

Caroline Diethelm, trener
Caroline er til daglig golftrener i Oslo GK. Hun har hatt ansvaret for å bygge opp elitesatsingen på Oslo GK siden 2008 og har tidligere spilt på Ladies European Tour. På WANG følger Caroline først og fremst opp den golfspesifikke utviklingen.

Johan Elgborn, trener
Johan er til daglig hovedtrener i Oslo GK. Johan har nesten 30 års erfaring som golftrener

Kim Jensen
Kim driver til daglig EDGE Performance Center i Bærum. Han har ansvaret for den fysiske treningen på Oslo og jobber daglig med flere av de beste norske golferne

BLI MED PÅ VÅRT GOLF TEAM

Vi ser alltid etter de beste golfspillerne

VÅRE TRENERE

golf_sportssjef_jorn_johnsen

Jørn Johnsen

SPORTSSJEF

Tlf: 976 61 087
E-post: jjo@wang.no

golf_trener_caroline_diethelm

Caroline Diethelm

TRENER

Tlf: 482 54 554
E-post: cd@wang.no

Portrett

Johan Elgborn

TRENER

Tlf: 483 26 898
E-post: johan.elgborn@wang.no

Portrett

Kim Røtnes Jensen

TRENER

Tlf: 480 24 443
E-post: kim.jensen@wang.no