wanghoppkombinert

HOPP / KOMBINERT OSLO

Velkommen til WANG Hopp / Kombinert

Hopp/kombinert har som mål å veilede våre elever på vei mot toppidrett.  I nært samarbeid med Kollenhopp og forbund legges det til rette for å utvikle god forståelse for krav satt i idretten. God oppfølging fra skole i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg til en god hopper/kombinertløper via Wang toppidrett.

Samarbeidspartnere

Kollenhopp er et av de største hopp og kombinert team i Norge. De er en svært viktig samarbeidspartner for WANG Toppidrett og Hopp/Kombinert. Samtlige av våre utøvere er under Kollenhopp sine vinger. Det er avtale mellom Kollenhopp og WANG Toppidrett at de stiller med trener på alle treninger. På denne måten er WANG Toppidrett sterkt delaktig i våre elevers utvikling og planlegging for denne.

Trenere:

Yngve Ludvigsen, sportsjef
Trener for hopperne ved WANG Toppidrett, og fungerende sportslig ansvarlig i Kollenhopp og involvert i Norges skiforbund.

Rune Velta, trener
Marius Huse, trener
Magnus Brevig, ekstra trenerressurs

Hopp/Kombinert gruppen har også tett samarbeid med NSF-hopp. Med to landslagstrenere i trenerstab blir direkte påvirkning av NSF sin modell for Løpers Utviklingsprosess (LUP) satt i høysete. På denne måten spiller WANG Toppidrett en viktig rolle for kompetanseflyt mellom forbund og team

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett Hopp/Kombinert gjennomføres på WANG sitt eget treningssenter, SATSELEXIA Storo, Holmenkollen nasjonalanlegg og Heming hallen.

Treningssamling

Treningssamling for Hopp/Kombinert gjøres i samarbeid med Kollenhopp. Å ha et så tett samarbeid med team gjør at vi på denne måten kan skreddersy det i totalen beste tilbudet for våre elever med tanke på sportslig utvikling. Disse samlingene har hatt forskjellige destinasjoner. Kjente hoppanlegg som Planica, Oberstdorf og Zakopane har blitt benyttet.

Tidligere elever

Tom Hilde (født 87)
Tom Hilde har vært en av de mest stabile hopperne på øverste nivå siden han hoppet seg til en sterkt 19.plass i sitt debyrenn på øverste nivå. Har siden da flere medaljer i lag både i OL og VM. Har to ganger endt som nr.3 i prestisjetunge hoppuka. Er fremdeles på jakt etter å få ut sitt maksimale potensial og er en del av NSF-Hopp sin Toppidrettssatsing.

Joachim Hauer (født 91)
Arbeidsjern som hele veien har tatt de små skrittene. Pallplass i WC sist sesong som gjennombrudd. 15 sammenlagt i WC sesongen 15/16. Er på NSF-hopp sitt A-lag og har sommeren 2016 gjort karriere beste med 2.plass på øverste nivå.

Halvor Granerud (født 96)
Kunstner som stadig utvikler seg og er svært nære å ta steget opp på øverste nivå. Har sommeren 2016 topp 10 plassering på dette nivået. Er del av NSF-hopp sin Toppidrettssatsing på andre året.

Jarl Riiber (født 97)
Jarl Riiber er i ferd med å ta kombinert til et helt nytt nivå. Til tross for sin unge alder er han nå på NSF-kombinert sitt A-lag. Er i sommer rangert som nr.1 i verden i kombinert.

Magnus Brevig

Magnus har lang fartstid som trener for hopp og kombinert ved WANG i Oslo. Magnus startet sin trenerkarriere i Kollenhopp. Har i flere sesonger vært en del av trenerteamet på WC hopp og fungerer her som Alexander Stöckels nærmeste samarbeidspartner. Er også svært delaktig på daglig trening for landslagsutøvere i Oslo regionen.

BLI MED PÅ VÅRT HOPP / KOMBINERT TEAM

Vi ser alltid etter de beste hopp / kominertutøverne

VÅRE TRENERE

Portrett

Yngve Ludvigsen

Sportssjef hopp/kombinert

Tlf: 22129703
E-post: Yngve.ludvigsen@wang.no

 

Portrett

Rune Velta

TRENER

Tlf: 996 16 997
E-post: runevelta@gmail.com

 

 

magnus

Magnus Brevig

EKSTRA TRENERRESSURS

Tlf: 959 71 735
E-post: magnus.brevig@skiforbundet.no

Portrett

Marius Huse

TRENER