wangishockey

ISHOCKEY OSLO

Velkommen til WANG Ishockey

Hovedfokus for ishockey ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, taktikk og fysikk som det viktigste.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som ishockeyspiller.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En ishockeyspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i stor-Oslo området, og øktene på WANG Toppidrett ishockey skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett ishockey vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og Norges Ishockeyforbund. Vi bruker utviklingstrappen til NIHF.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett ishockey gjennomføres i fasilitetene på Jordal Amfi/Ungdomshallen

 ”WANG Toppidrett var for meg eneste mulighet til å gå på videregående skole og samtidig utvikle mitt spill mot et høyt nivå. Den individuelle treningen er et meget godt supplement til fellestreningene med klubb og landslag.”

Mathis Olimb, Skellefteå/Norges A – landslag

Tidligere elever som har spilt for A-landslaget

Mathis Olimb
Mathias Trygg
Niklas Roest
Martin Røymark
Alexander Bonsaksen
Robert Hestmann
Ken Andre Olimb
Jonas Djupvik
Jonas Oppøyen
Mats Rosseli Olsen
Andreas Stene
Magnus Lindal
Sondre Olden
Tallak Lyngseth
Nicolai Brynhnisveen
Ludvig Hoff
Jørgen Karterud
Thomas Olsen

LITT OM VÅRE TRENERE

Anders Blegeberg, sportssjef

Anders Blegeberg har jobbet som ishockeytrener siden 1985. Han har trent lag fra GET-ligaen til ishockeyskolen. Han er utdannet DIPLOMTRENER og  ELIT TRENER som er høyeste utdannelse i Sverige. Han har rykket opp med Norge U-18 og U-20 landslaget til A-gruppa. Han jobber også som ekspert/kommentator for EUROSPORT Norge.
Les mer om Anders her.

Geir Hoff, trener

Geir er tidligere landslagsspiller. I dag jobber han jobber ekspert på TV2 og er assistent på Norges U-20 landslag. Han har spilt 3 OL og 9 VM for Norge – totalt 75 landskamper, og i sesongen 90-91 fikk han Gullpucken. I 1986 vant han NCAA med Michigan State Spartans. Vunnet flere NM gull som senior.

Sønnene Magnus og Ludvig for for Stavanger Oilers.

Magnus Melbye, trener

Melbye har 12 års erfaring som barne og ungdomstrener fra Furuset og VIF. I VIF har han vært trener i 9 sesonger. De 6 siste sesongene i VIF Bredde har han vært fulltidsansatt som spillerutvikler fra U13 til U18, hovedansvaret for VIF Akademiet.

Han har  jobbet to sesonger som ass. trener for Norge U16.

Utdannet trener III kurs gjennom NIHF og har også steg II gjennom det svenske ishockeyforbundets trenerutdanning. Han har en Bachelor fra Idrettshøgskolen innen idrettsledelse.

Melbye er i dag ansatt som hovedtrener for M/S U20, trenerutvikler fra U14 til U18 og har en spillerutviklerrolle rundt A-laget.

Frikk Juell, trener.

Tidligere spilt i Furuset og Grüner. Frikk Juell la opp som spiller som 18 åring og satset på studier. Frikk Juell har tross sin unge alder skaffet seg et bredt erfaringsgrunnlag som trener.

Frikk sto med Hovedansvaret for Oslo ishockeykrets i 4 år, før han tok steget opp som U16 lndslaget, før han igjen gikk videre U18 landslaget. Frikk jobbet som trener  for Vålerenga’s ungdom og junior avdeling i 4 år, før han byttet over til Manglerud star U20, før han nå returnerte til Vålerenga Elite. Frikk er ansatt som sportssjef for Vålerenga Elite.

Utdanning: Trener 1,2 og 3 i regi av  til Norges ishockeyforbund-Trener ved NIH, Fysiologi og bevegelses anatomi ved AMH, Utdannet Pedagog HIOA og HIT

Even Ramsdal, fysisk trener

Even er utdannet treningsfysiolog fra Norges Idrettshøgskole og har jobbet med fysisk trening av hockeyspillere i 8 år. I tillegg til sin praksis som fysisk trener er Even Sportslig leder på Oslo Idrettssenter.

Simon Stolt Wang, trener

Tidligere spilt i Kongsvinger, Grüner og Furuset. Simon la opp som spiller som 24 åring og satset på trenerkarriere og studier. Trenerkarrieren startet i Furuset på u13, videre til Manglerud star hvor han hadde hovedansvar for u16 og senere assistent på u18 og u20. Etter dette overtok han ansvar for VIF u13, og ble senere assisterende trener på VIF u20. Før fjorårets sesong overtok han hovedansvaret for VIF u21, hvor han fortsatt jobber.

Utdanning:
Trener 1,2 og 3 i regi av  til Norges ishockeyforbund.
Høyskolen kristiania- fysisk aktivitet og ernæring.
Assistent trener Norge U-16.
Video coach Norge

BLI MED PÅ VÅRT ISHOCKEY TEAM

Vi ser alltid etter de beste ishockeyspillerene

VÅRE TRENERE

Anders Blegeberg

Anders Blegeberg

SPORTSSJEF

Tlf: 920 29 883
E-post: abl@wang.no

Geir Hoff 2

Geir Hoff

TRENER

Tlf: 950 66 199
E-post: gh@wang.no

magnus Melbye

Magnus Melbye

TRENER

Tlf: 465 40 945
E-post: magnus.melbye@wang.no

Frikk 3

Frikk Juell

TRENER

Tlf: 450 20 899
E-post: frikk.juell@wang.no

Stolt Wang

Simon Stolt Wang

TRENER

Tlf: 930 85 015
E-post: simon.wang@wang.no

Jiri Truhlar

Jiří Truhlář

MÅLVAKTSTRENER
Even Ramsdal 2

Even Ramsdal

FYSISK TRENER

Tlf: 922 88 156
E-post: even.ramsdal@wang.no

Kim Veisten

Kim veisten

TRENER
Morten Ask

Morten Ask

TRENER

mobil 41296601
e-post morten.ask@wang.no