wangishockey

ISHOCKEY OSLO

Velkommen til WANG Ishockey

Hovedfokus for ishockey ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, taktikk og fysikk som det viktigste.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som ishockeyspiller.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En ishockeyspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i stor-Oslo området, og øktene på WANG Toppidrett ishockey skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett ishockey vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og Norges Ishockeyforbund. Vi bruker utviklingstrappen til NIHF.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett ishockey gjennomføres i fasilitetene på Jordal Amfi/Ungdomshallen

 ”WANG Toppidrett var for meg eneste mulighet til å gå på videregående skole og samtidig utvikle mitt spill mot et høyt nivå. Den individuelle treningen er et meget godt supplement til fellestreningene med klubb og landslag.”

Mathis Olimb, Skellefteå/Norges A – landslag

Tidligere elever som har spilt for A-landslaget

Mathis Olimb
Mathias Trygg
Niklas Roest
Martin Røymark
Alexander Bonsaksen
Robert Hestmann
Ken Andre Olimb
Jonas Djupvik
Jonas Oppøyen
Mats Rosseli Olsen
Andreas Stene
Magnus Lindal
Sondre Olden
Tallak Lyngseth
Nicolai Brynhnisveen
Ludvig Hoff
Jørgen Karterud
Thomas Olsen

LITT OM VÅRE TRENERE

Anders Blegeberg, sportssjef

Anders Blegeberg har jobbet som ishockeytrener siden 1985. Han har trent lag fra GET-ligaen til ishockeyskolen. Han er utdannet DIPLOMTRENER og  ELIT TRENER som er høyeste utdannelse i Sverige. Han har rykket opp med Norge U-18 og U-20 landslaget til A-gruppa. Han jobber også som ekspert/kommentator for EUROSPORT Norge.
Les mer om Anders her.

Geir Hoff, trener

Geir er tidligere landslagsspiller. I dag jobber han jobber ekspert på TV2 og er assistent på Norges U-20 landslag. Han har spilt 3 OL og 9 VM for Norge – totalt 75 landskamper, og i sesongen 90-91 fikk han Gullpucken. I 1986 vant han NCAA med Michigan State Spartans. Vunnet flere NM gull som senior.

Sønnene Magnus og Ludvig for for Stavanger Oilers.

David Livingstone, trener

David er utdannet ved Boston College, og har spilt profesjonell ishockey i Europa siden 1985  David er hovedtrener for Manglerud/Star i GET-ligaen. Årets trener i GET 2008, 2012 og 2018.

Magnus Melbye, trener

Han spilte hockey i Furuset i sine ungdomsår. Jobber til daglig som spillerutvikler i VIF Ishockey, der han har ansvaret for U13-U18.
Utdannet trener III kurs, og har også steg II gjennom det svenske ishockeyforbundets trenerutdanning. Han har en Bachelor fra Idrettshøgskolen innen idrettsledelse og har skrevet bacheloroppgave om lederskap innen toppidretten.
Han er også hovedtrener for VIF U-18 og assistent på U-16 landslaget.

Frikk Juell, trener.

Tidligere spilt i Furuset og Grüner. Frikk Juell la opp som spiller som 18 åring og satset på studier. Frikk Juell har tross sin unge alder skaffet seg et bredt erfaringsgrunnlag som trener.
Frikk sto med Hovedansvaret for Oslo ishockeykrets i 4 år, før han tok steget opp som U16 lndslaget, før han igjen gikk videre U18 landslaget. Frikk jobbet som trener  for Vålerenga’s ungdom og junior avdeling i 4 år, før han byttet over til Manglerud star U20, før han nå returnerte til Vålerenga Elite. Frikk er ansatt som hovedtrener for U-21, samt at han er med i teamet til Roy Johansen med ansvar for video og utvikling på individnivå.
Utdanning: Trener 1,2 og 3 i regi av  til Norges ishockeyforbund-Trener ved NIH, Fysiologi og bevegelses anatomi ved AMH, Utdannet Pedagog HIOA og HIT

Even Ramsdal, fysisk trener

Even er utdannet treningsfysiolog fra Norges Idrettshøgskole og har jobbet med fysisk trening av hockeyspillere i 8 år. I tillegg til sin praksis som fysisk trener er Even Sportslig leder på Oslo Idrettssenter.

 

 

BLI MED PÅ VÅRT ISHOCKEY TEAM

Vi ser alltid etter de beste ishockeyspillerene

VÅRE TRENERE

anders-blegeberg

Anders Blegeberg

SPORTSSJEF

Tlf: 920 29 883
E-post: abl@wang.no

geir-hoff

Geir Hoff

TRENER

Tlf: 950 66 199
E-post: gh@wang.no

david-livingston-trener

David Livingstone

TRENER

Tlf: 924 66 105
E-post: dl@wang.no

magnus-melbye-trene

Magnus Melbye

TRENER

Tlf: 465 40 945
E-post: magnus.melbye@wang.no

frikk-juell-trener

Frikk Juell

TRENER

Tlf: 450 20 899
E-post: frikk.juell@wang.no

Jiří_Truhlář

Jiří Truhlář

MÅLVAKTSTRENER
even-ramsdal

Even Ramsdal

FYSISK TRENER

Tlf: 922 88 156
E-post: even.ramsdal@wang.no