Padling_Oslo

PADLING OSLO

Velkommen til WANG Padling

Hovedfokuset for WANG Padling er å utvikle utøvere som står godt rustet for det som kommer senere. På treningene legges det stor vekt på å bygge en solid treningsmessig base og en god teknikk hos utøverne. Etter tre år på Wang ønsker vi at elevene står godt rustet for den treningsbelastningen som kreves hos en seniorutøver.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som padler.

Samarbeid

WANG Padling har ett tett og godt samarbeid med NPF både gjennom samlinger og den daglige treningen. Gjennom sommeren har både landslag og WANG felles base med treninger kl 8 på Strand KK. Dette gjør overgangen til en landslagsgruppe sømløs, samtidig som det åpner for at elever kan trene med landslaget på enkeltøkter.

WANG Padling har også et nært samarbeid med utøvernes klubber og trenere.

Treningshverdag

Sommerstid padler vi på alle øktene. Det primære målet er å bygge en god treningsmessig base og et godt grunnlag for videre satsning, men vi legger også til rette for formtopping inn mot nasjonale og internasjonale stevner.

Vinterstid trener vi variert. Padlemaskin, styrketrening, svømming, løping og langrenn brukes periodevis for å legge grunnlaget for en lang sesong.

Fasiliteter

Gjennom sommeren har vi base på Strand KK. Der har vi tilgang på båtplasser for utøverne og mulighet for å låne lagbåter. Vinterstid har vi base på Oslo KK, men har også økter på Sognsvann og i Hundsundhallen. Skolen har også meget godt treningsstudio som elevene kan bruke akkurat når de ønsker for egentrening.

Treningssamling

Hver vår drar padleelevene på treningssamling. De siste årene har vi reist sammen med landslaget til Portugal. Gjennom å reise sammen med landslaget får elevene et godt inntrykk av samlingslivet og godt treningsmessig utbytte på fine fasiliteter i varmt vær. Treningsleiren skal øve utøverne i å være på treningsleir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i "hele" utøveren.

Tidligere elever

Lisa Sheriff (elev 2002-2004), Bronse i maraton VM og utallige NM titler

Morten Minde (elev 2007-2009), U23 Verdens- og Europamester i maraton.

Mira Verås Larsen (elev 2003-2005), Olympisk deltager 2012

Eivind Vold (elev 2011-2012), 2xBronse EM senior, junioreuropamester maraton. Har også padlet fra Danmark til Norge på 11 timer og 42 minutter.

Maria Virik (elev 2016-2018), sølv VM u23, også sølv VM junior

WANG padling representert på landslaget

Jo Sondre Solhaug

Lars Hjemdal

Eivind Vold

Morten Minde

Kristine Amundsen

Maria Virik

Anna Sletsjøe

Ella Jones

Elisabeth Bjørgan

Litt om våre trenere

Karl Anders Sletsjøe, Sportssjef

Karl Anders er utdannet topptrener 1 fra NIH og har trenererfaring fra aldersbestemte klasser i flere idretter. Som utøver har han VM og EM gull fra juniorklassen.

BLI MED PÅ VÅRT PADLE TEAM

Vi ser alltid etter de beste padlerne

VÅRE TRENERE

Portrett

Karl Anders Sletsjøe

SPORTSSJEF

Tlf: 468 46 808
E-post: karl.sletsjoe@wang.no

Portrett

Mathias Hamar

TRENER

Tlf: 951 25 187
E-post: mathiashamar@gmail.com