wangsvomming

SVØMMING OSLO

Velkommen til WANG svømming

WANG Toppidrett Oslo skal legge til rette for at talentfulle og motiverte svømmere får en optimal trenings- og prestasjonsutvikling gjennom en solid forankret utviklingsfilosofi. Vår akademiske plattform og treningstilbud er for svømmere som ønsker å utvikle sitt potensial maksimalt mot et topp nasjonalt og senere internasjonalt nivå.

Vår filosofi er basert på Norges Svømmeforbunds (NSF) sportslige plan. Gjennom et tett samarbeid med ressurspersoner i NSF og Olympiatoppen, samt involvering av utøverne selv og deres klubbtrenere, skal vi sikre at alle utøverne i gruppa får et best mulig tilpasset opplegg med utgangspunkt i deres individuelle mål og de ferdighetskrav som knyttes til målene.

Vi legger stor vekt på å skape et sterkt treningsmiljø med fokus på høy treningskvalitet, mestringskultur og idrettsglede. «Beste praksis» ligger til grunn for vår inngang til treningen.

I  skolegangen på Wang Toppidrett ligger det en reise på 3 år med utdannelse av ferdigheter og holdninger, bevisstgjøring og samhold i en gruppe som vil det samme => utvikle egne ferdigheter for å nå ditt potensial.

Vi legger vekt på å utdanne hele mennesket, ikke bare svømmeren. Kombinasjonen skole og idrett skal hjelpe deg til å ha flere bein å stå på etter endt videregående skole.

Trening og fasiliteter

Planlegging, gjennomføring og evaluering av all svømmetrening gjøres av våre trenere i samarbeid med aktuelle klubber. Sportssjef og trener vil være i tett dialog med Norges Svømmeforbund og deres ressurspersoner.

NSF ser svært positivt på at et slikt tilbud blir tilgjengelig for topp nasjonale utøvere i Oslo og Akershus og ønsker å være en støttespiller til trenerne og utøverne i miljøet.  Svømmeelevene ved WANG Toppidrett Oslo vil ha tre felles svømmeøkter per uke i Tøyenbadet. I tillegg er det mulig å ha styrketrening etter endt svømming på Tøyenbadet før skolen mandag, onsdag og fredag.

Treningssamlinger

WANG Toppidrett arrangerer en treningssamling i året. Denne samlingen søkes lagt i samarbeid med WANG Toppidretts skoler i Fredrikstad og Stavanger.

LITT OM VÅRE TRENERE

Beda Leirvaag, trener

Beda er talentutvikler og veileder i Skjetten Svømming, og har vært landslagstrener for utviklingslandslaget i Norges Svømmeforbund siden 2012.

Beda har vært trener i 25 år med erfaring fra svømmeopplæring på laveste konkurransegruppe til voksne utøvere.

Hun har tidligere jobbet som talentutvikler i Lambertseter Svømmeklubb i 6 år  (2012-2016) og jobbet i Skjetten svømming før dette, blant annet med Henrik Christiansen som yngre utøver.  Hun var selv  aktiv svømmer på 70 og 80 tallet , og deltok  i EM jr, VM (12. Plasser i 200 og 400 IM i 1986) og var kvalifisert til OL 1980.

Joacim Lilleåsen, trener

Joacim i dag elitetrener i Lambertseter Svømmeklubb, som har vært Norges beste svømmeklubb i fire av de fem siste årene. Han har 20 års erfaring som trener på alle nivåer og har de siste ti årene vært en del av trenerteamet rundt landslaget. Joacim var ansvarlig trener for Sara Nordenstam da hun vant EM-gull og kvalifiserte seg til OL i 2012 og har ellers hatt flere landslagssvømmere, nordiske mestere og norske rekordholdere blant sine svømmere.  Joacim er utdannet Topptrener II fra NTNU/OLT.

Martin Gjerde Lester, trener

Martin er hovedtrener i Lambertseter Svømmeklubb. Han har tidligere jobbet åtte år som sportssjef på NTG Bærum. Martin var ansvarlig trener i IL Varg som flere ganger ble beste klubb i Norge og han var treneren bak Anne Mari Gulbrandsens internasjonale gjennombrudd med tre bronsemedaljer i EM kortbane.

Martin har nærmere 20 års trenererfaring og gikk Topptrener I (NIH/OLT) i 2012.

 

BLI MED PÅ VÅRT SVØMME TEAM

Vi ser alltid etter de beste svømmerne

VÅRE TRENERE

beda

Beda Leirvaag

SPORTSSJEF

Tlf: 926 69 367
E-post: beda.leirvaag@wang.no

joacimlilleasen

Joacim Lilleåsen

Samarbeidstrener

Tlf: 922 25 497
E-post: joacim@lsvk.no

martin-gjerde-lester

Martin Gjerde Lester

Samarbeidstrener

Tlf: 481 21 374
E-post: martin@lsvk.no