SØK WANG TØNSBERG

UNG og TOPPIDRETT
SCROLL NED
Søknadsfrist: 1. mars

"Vi ønsker å tilrettelegge for et sunt og utviklende miljø der det fysiske, sosiale og mentale mennesket blir stimulert. Vårt fokus på basistrening framfor idrettsspesifisering inngår i denne helhetstanken og bidrar til at våre elever opparbeider seg et solid fysisk fundament.”

FREDRIK AUKLAND / DAGLIG LEDER

REISEN BEGYNNER PÅ WANG UNG!

Velkommen til et utviklende og trygt læringsmiljø

WANG Ung Tønsberg er en idrettsungdomsskole med 180 elever. Skolen er nyoppusset med lyse, moderne lokaler og klasserom som innbyr til gode læringsøkter. Klasserommene har digitale projektorer, elevene har hver sin datamaskin og det er trådløst nettverk på hele skolen. Riktig bruk av IKT i hverdagen er viktig for WANG Ung.

Skolen holder til på Eik med umiddelbar nærhet til naturen og mange av Tønsbergs flotteste treningsfasiliteter. Kun 20 minutters gange eller en rask sykkeltur unna ligger Tønsberg sentrum. Fra bussterminalen i Tønsberg (VKT) er det satt opp egne busser til og fra skolen.

WANG Ung Tønsberg tilbyr elevene en hverdag der både skolegang og trening tas på alvor. Elevene følger fagene og målene i kunnskapsløftet, men tilbyr mer tid til trening og matematikk. I praksis betyr dette fire organiserte treningsøkter på 90 minutter, og en ekstra time matematikk hver uke. Elever ved WANG Ung Tønsberg skal få tett oppfølging fra sine lærere og trenere. Den enkelte elev skal sees og høres.

Velkommen til WANG Ung!

Se vår nye WANG Ung brosjyre HER!
frontbilde
Søknadsfrist: 1. mars

"WANG Toppidrett Tønsberg er stolte over å tilby program for hele 9 ulike idretter. I tillegg har vi 20 lærere og 33 topptrenere, som alle besitter høy faglig kompetanse innen sine spesialområder.”

GEIR ERLANDSEN / TOPPIDRETTSJEF

WANG TOPPIDRETT TØNSBERG

Det beste treningsmiljø med langsiktig fokus

På WANG Toppidrett blir du en del av et godt læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret – og lære av – elever i andre idretter. Enten du er bryter eller langrennsløper så er det fantastisk mye å lære fra utøvere i andre idretter. På WANG treffer du elever fra flere idretter – hver eneste dag.

WANG er en forholdsvis liten skole sammenliknet med andre. Dette er en stor styrke, fordi det betyr at avstandene blir kortere mellom elever og lærere, og den personlige oppfølgingen av hver elev blir grundigere. Vår filosofi bygger på prinsippene fra den norske modellen for toppidrett og WANG samarbeider tett med Olympiatoppen og særforbund. Vi har bidratt til å utvikle mange norske toppidrettsutøvere og flere tidligere elever har oppnådd sterke resultater i nasjonaleog internasjonale konkurranser.

Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere og nok treningsmengde gir muligheten for en toppidrettskarriere. Vi gleder oss til å ha deg som elev hos oss.

Velkommen til WANG Toppidrett Tønsberg.

Se vår nye WANG Toppidretts brosjyre HER!

HER FINNER DU WANG TØNSBERG

WANG Tønsberg
Grenaderveien 11, 3122 Tønsberg
Pb 84, 3109 Tønsberg
E-post tonsberg@wang.no
Tlf: 977 15 444

HER FINNER DU WANG TØNSBERG

WANG Toppidrett
Grenaderveien 11, 3122 Tønsberg
Pb 84, 3109 Tønsberg
E-post tonsberg@wang.no
Tlf: 977 15 444