wangbasis

BASIS STAVANGER

Velkommen til WANG basis

Basisgruppen består av utøvere fra forskjellige idretter. Bl.a Surfing, klatring, turn, sprangridning, motorcross, vektløfting m.fl. Treningen består av generell styrketrening, coretrening, koordinasjon, utholdenhet osv. Som navnet tilsier: basistrening. Treningene foregår for det meste i Stavanger Turnhall, men vi er også andre plasser. Vi tilrettelegger for at utøverne i de “smale” idretter skal få gjøre sin spesialidrett, men er også i samlet gruppe under kyndig veiledning av våre høyt kompetente trenere.

LITT OM VÅRE TRENERE

Arne Indrebø, sportssjef

Arne har en allsidig bakgrunn fra toppidrett. Sin egen idrettskarriere hadde han på friidrettsbanen med bl.a. 4 NM gull i spyd. Som trener har han jobbet innenfor flere idretter, bl.a. gjennom Olympiatoppens regionale basisprosjekt i Rogaland. Han har også jobbet med Olympiatoppens høyderomsprosjekt i Oslo. Arne har sin utdannelse fra høyskolen i Sogn og Fjordane, University of Texas at El Paso, Universitetet i Oslo og Norges Idrettshøgskole (med mellomfag i kroppsøving og idrettsbiologi). Han har tidligere jobbet flere år i skoleverket. Ved siden av WANG Toppidrett jobber han i dag som treningsleder ved Icon i Stavanger.

Odin Nielsen, trener

Odin har sin bakgrunn fra turn, og fungerer som turntrener i Stavanger turnforening foruten å være trener på WANG Toppidrett. Han er også engasjert som trener i landslagssammenheng i satsningsprosjektet til Norges gymnastikk- og turnforbund. Odin har gjennomført Topptrener 1 kurs i regi av Idrettshøyskolen og OLT, samt han innehar bachelor i idrett fra UiS. Odin jobber også som sportslig ansvarlig i Stavanger turn.

Tor Einar Refsnes, trener

Har sin bakgrunn fra turn, med ti års fartstid på det norske landslaget. Han har NM-gull i mangekamp, samt flere medaljer innen enkeltapparater. Han har deltatt i flere EM og VM, samt andre internasjonale mesterskap. Tor Einar har virket som trener i Oslo turn fra 2000-2008, og har vært involvert i prosjekter med Olympiatoppen. Tor Einar har sin akademiske bakgrunn fra Universitetet i Oslo, og virker også som lærer ved WANG Toppidrett Stavanger.

Andriy Balyasnyy, trener
Ved siden av WANG Toppidrett, fungerer Andriy som hovedtrener for guttesatsingen I Sandnes turn. Andriy har selv vært turner og danser på høyt nivå, og har sin idrettsutdannelse fra Univerisitetet i Kiev, Ukraina.
Dag Kjetil Paulsen, trener

Dag Kjetil har ansvaret for bueskytterne våre ved skolen, og følger dem mandager og fredager. Dag Kjetil har selv lang fartstid som skytter og er også involvert i landslag og klubbaktivitet. Han treffer stort sett blink!

BLI MED PÅ VÅRT BASIS TEAM

Vi ser alltid etter de beste basisutøverne

VÅRE TRENERE

arne-indrebo

Arne Indrebø

SPORTSSJEF

Tlf: 917 71 605
E-post: ai@wang.no

odin-nielsen

Odin Nielsen

TRENER

Tlf: 412 11 328
E-post: odin.nielsen@wang.no

toreinar

Tor Einar Refsnes

TRENER

Tlf: 416 01 097
E-post: ter@wang.no

Andriy Balyasnyy

TRENER

Tlf: 401 08 927
E-post: andriy.balyasnyy@wang.no

dag-kjetil-paulsen

Dag Kjetil Paulsen

TRENER

Tlf: 977 19 741