wanghandball

HÅNDBALL STAVANGER

Velkommen til WANG Håndball

Hovedfokus for håndball ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, fysikk og mentalt som det viktigste.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som håndballspiller.


Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En håndballspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i regionen. Øktene på WANG Toppidrett håndball skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett håndball vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for.

Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og Norges Håndballforbund for å ivareta spilleroppfølging på landslag.


Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett Håndball gjennomføres i Stavanger Idrettshall. Hver mandag blir treningen i sin helhet viet til fysisk fostring, med løp og styrketrening som hovedingrediens. Onsdagene er organisert halve økten med skadeforebygging/styrketrening og halve økten med håndballspesifikk trening. Fredagene er satt av i sin helhet til håndball, og vi har også egen keepertrener denne dagen.


Treningssamlinger

Hvert skoleår drar håndballelevene på en ukes treningsleir. I løpet av uken spilles det flere kamper i tillegg til treninger og sosiale aktiviteter.

Treningsleiren skal øve utøverne i å være på treningsleir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» mennesket.

LITT OM VÅRE TRENERE

Heine Ernst Jensen, sportssjef
Heine har etter mange år i utlendighet valgt å komme tilbake til Norge og WANG Toppidrett. Som tidligere landslagssjef for både Tyskland og Slovakia har han mye å tilføre norsk håndball, og vi er heldige som har fått med oss en mann med så mye kompetanse.
 

Espen Særvoll, trener
Espen har lang fartstid i håndballen i Stavanger og WANG Toppidrett. Han fungerer også som sportslig leder i Hinna håndball, hvor han har ført mang en spiller til langt opp i divisjonene. Han herjet selv håndballbanen på det glade nittitall, i både inn og utland.

 

Linda Næsheim, trener
Linda har spilt mange år i øverste divisjon i Norge med klubblaget Sola, og har masse erfaring å dele med elevene våre.

 

Ole Andrè Lerang, trener
Ole spiller fast på Vikings A-lag som keeper, og er også representert på Norges rekruttlandslag. Han har hovedansvaret for keeperne i spillegruppa, og følger dem tett.

 

Henrik Oksum, trener
Etter endt karriere som spiller i Stavanger Håndball og Viking, har Henrik tatt på seg treneroppgaven. Han fungerer nå som trener i Hundvåg håndballklubb, hvor han er trener for aldersbestemte lag. Henrik er utdannet lærer, og jobber på ungdomsskole i tillegg til å være trener på WANG Toppidrett.

 

Dalibor Sedjak, trener
Dalibor startet opp ved WANG Toppidrett, høsten 2017. Han skal være med å utvikle i hovedsak guttegruppa ved WANG Toppidrett. Ved siden av WANG er han assistenttrener i Sandnes HK. Dalibor har mange års erfaring med skole/idrett etter å ha tilbrakt tiden sin på NTG – Bærum, som trener. Han var også en "hyfsat" spiller selv!

BLI MED PÅ VÅRT HÅNDBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste håndballspillerne

VÅRE TRENERE

Heine

Heine Ernst Jensen

SPORTSJEF

Tlf: 455 02 026
E-post: heine.jensen@wang.no

espen-saervoll

Espen Særvoll

TRENER

Tlf: 412 56 163
E-post: espen.saervoll@wang.no

LindaDahlNasheim

Linda Næsheim

TRENER

Tlf: 906 94 783
Epost: linda.naesheim@wang.no

ole-andre-lerang

Ole Andrè Lerang

TRENER

Tlf: 928 54 501
E-post: ole.andre.lerang@wang.no

henrik-oksum

Henrik Oksum

TRENER

Tlf: 404 80 001
Epost: henrik.oksum@wang.no

SedjakDalibor

Dalibor Sedjak

TRENER

Tlf: 926 14 446
Epost: dalibor.sedjak@wang.no