wangishockey

ISHOCKEY STAVANGER

Velkommen til WANG Ishockey

Hovedfokus for ishockey ved WANG Toppidrett er individuell spillerutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, taktikk og fysikk som det viktigste.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som ishockeyspiller.

Samarbeidspartnere
WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag.

WANG Toppidrett har et nært samarbeid med Stavanger Oilers, og det er Oilers som har hovedansvaret for innholdet i ishockeytreningen vår. Øktene på WANG Toppidrett ishockey skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett ishockey vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de spiller for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med klubbtrenere og Norges ishockeyforbund for å ivareta spilleroppfølging på landslag.

Treningsfasiliteter
Treningene til WANG Toppidrett ishockey gjennomføres i fantastiske omgivelser i de nye hallene på Tjensvoll. Her er disponerer vi isen to timer tre dager i uken. I tillegg har vi eget styrkerom i ishallen som vi benytter.

Treningssamling
Hvert skoleår drar ishockeyelevene på en ukes treningsleir.

Treningsleiren skal øve utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» mennesket.

Vår jentehockeysatsing

WANG Toppidrett Stavanger har eget program for jentehockeysatsing. Dette har kommet i stand i nært samarbeid med NIHF og Stavanger hockey klubb. Her har jentene eget opplegg for både barmarks – og istrening. Dette skal være et supplement til det som skjer i klubbregi.

Det er fullt mulig å komme utenbys fra og representere hjemklubben. Det vil ikke være et krav å melde overgang til Stavanger Hockey, om du er tilreisende utøver/elev.

Treningsfasiliteter
Jentene vil ha tilhørighet i Siddishallen, og har istrening tre økter i uken. I tillegg kommer fysisk trening off-ice. Dette foregår stort sett på Elixia.

LITT OM VÅRE TRENERE

Laura Rollins, sportsjef

Laura er opprinnelig fra Canada, og har nå havnet i Norge etter en periode i finsk hockey. I Norge har hun fungert som goalie og kvinnetrener i flere år. Laura har sin utdannelse i coaching og sport management fra Vierumäki i Finland. Hun er sportslig leder i Stavanger hockey og er landslagstrener for det norske damelandslaget.

BLI MED PÅ VÅRT ISHOCKEY TEAM

Vi ser alltid etter de beste ishockeyspillerne

VÅRE TRENERE

laura-rollins

Laura Rollins

SPORTSSJEF

E-post: laura.rollins@wang.no
Tlf: 978 92 230