wangskoyter

SKØYTER STAVANGER

Velkommen til WANG Skøyter

WANG Toppidrett Stavanger innledet et samarbeid med Sandnes og Stavanger Skøyteklubb høsten 2010. Sammen ønsker vi å bygge opp et godt og stabilt hurtigløpsmiljø i byen og regionen. Miljøet er i sterk vekst og satsingen er solid forankret i klubbens strategi. Rammene er lagt med byggingen av Sørmarka Arena, og fantastiske utendørs treningsmuligheter for hardtsatsende løpere. Med på laget har klubbene og WANG hatt med Ingrid Paul i oppstarten av prosjektet, og det føres nå videre under Mikael Flygind Larsens kyndige hånd. Det er en rød tråd i hele arbeidet som legges ned i klubb og skoleregi og en god treningskultur er innebygget i dette. Sandnes og Stavanger skøyteklubb har, sammen med WANG Toppidrett Stavanger, målsetning om å være den mest spennende plassen å være for kommende skøyteløpere, og en premissleverandør for satsing.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. Vi har et nært og godt samarbeid med Stavanger og Sandnes Skøyteklubb, samt Sørmarka Arena. Sammen skal vi lage Norges beste miljø for å utvikle skøyteløpere på høyt nivå. Øktene på WANG Toppidrett skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske, samt  nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

Treningsfasiliteter

Med fantastiske Sørmarka Arena som utgangspunkt har vi treningsfasiliteter som overgår det meste i Norge. Her foregår skøytetreningene. Basis/barmarkstrening er lagt til Stavanger Turnhall sammen med basisgruppa vår.

Treningssamling

Hvert år drar elevene på en ukes treningssamling. Dette skjer ved gode treningsfasiliteter i utlandet. Dette er en sosial happening hvert skoleår, og er med på å lære eleven våre hva det vil si å leve som en toppidrettsutøver. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett I en uke og dermed få et nærmere innblikk i “hele” mennesket.

LITT OM VÅRE TRENERE

Wouter olde Heuvel, sportssjef
Å finne skøytetrenere som har alt, er ingen lett sak. Derfor måtte vi helt til Nederland for å finne vedkommende. Wouter har lang fartstid i det Nederlandske skøytelandslaget som utøver, og har høstet medaljer på det øverste nivå. Han har etter endt karriere, virket som trener for privatlag i Nederland, før vi var så heldige og få han til Norge og Stavanger. Her vil han i tillegg til å være sportssjef for skøytegruppa på WANG, være sjef for det nyoppstartede prosjektet «Team Sørmarka».

 

 

BLI MED PÅ VÅRT SKØYTE TEAM

Vi ser alltid etter de beste skøyteløperne

VÅRE TRENERE

Wouter

Wouter olde Heuvel

SPORTSSJEF

Tlf: +31622637048
E-post:wouter.heuvel@wang.no