wangskoyter

SKØYTER STAVANGER

Velkommen til WANG Skøyter

WANG Toppidrett Stavanger innledet et samarbeid med Sandnes og Stavanger Skøyteklubb høsten 2010. Sammen ønsker vi å bygge opp et godt og stabilt hurtigløpsmiljø i byen og regionen. Miljøet er i sterk vekst og satsingen er solid forankret i klubbens strategi. Rammene er lagt med byggingen av Sørmarka Arena, og fantastiske utendørs treningsmuligheter for hardtsatsende løpere. Med på laget har klubbene og WANG hatt med Ingrid Paul og Mikael Flygind Larsen i oppstarten av prosjektet, og det føres nå videre under Håvard Myklebusts kyndige hånd. Det er en rød tråd i hele arbeidet som legges ned i klubb og skoleregi og en god treningskultur er innebygget i dette. Sandnes og Stavanger skøyteklubb har, sammen med WANG Toppidrett Stavanger, målsetning om å være den mest spennende plassen å være for kommende skøyteløpere, og en premissleverandør for satsing.

Samarbeidspartnere
WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. Vi har et nært og godt samarbeid med Stavanger og Sandnes Skøyteklubb, samt Sørmarka Arena. Sammen skal vi lage Norges beste miljø for å utvikle skøyteløpere på høyt nivå. Øktene på WANG Toppidrett skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske, samt  nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

Treningsfasiliteter
Med fantastiske Sørmarka Arena som utgangspunkt har vi treningsfasiliteter som overgår det meste i Norge. Her foregår skøytetreningene. Basis/barmarkstrening er lagt til Stavanger Turnhall sammen med basisgruppa vår.

Treningssamling
Hvert år drar elevene på en ukes treningssamling. Dette skjer ved gode treningsfasiliteter i utlandet. Dette er en sosial happening hvert skoleår, og er med på å lære eleven våre hva det vil si å leve som en toppidrettsutøver. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett I en uke og dermed få et nærmere innblikk i “hele” mennesket.

LITT OM VÅRE TRENERE

Håvard Myklebust, sportsjef

Håvard tok opp staffettpinnen etter Mikael Flygind Larsen i 2017. Håvard har solid akademisk bakgrunn fra Idrettshøyskolen, og mange års erfaring som skøyteløper. Sammen med Stavanger og Sandnes skøyteklubb er vi sikre på at våre utøvere i beste hender de neste årene.

 

 

BLI MED PÅ VÅRT SKØYTE TEAM

Vi ser alltid etter de beste skøyteløperne

VÅRE TRENERE

HavardMyklebust

Håvard Myklebust

SPORTSSJEF

Tlf: 994 12 463
E-post:havard.myklebust@wang.no