wangsvomming

SVØMMING STAVANGER

Velkommen til WANG svømming

For å lykkes innen svømming, kreves mye hard jobbing. Det er det lettere å gjøre i et tilrettelagt toppidrettsmiljø med gode trenerkrefter. Det har WANG.

Miljø

Vi jobber for å samle de beste svømmerne fra Rogaland. Hos oss går de sammen med andre gode utøvere fra andre idretter som alle jobber målbevisst for å bli bedre.

Utdanning

WANG Toppidrett er først og fremst en videregående skole. Vi har et sterkt fokus på at du som elev skal ha få en solid akademisk plattform som gir deg muligheter. Lærerne våre jobber hardt for å tilrettelegge undervisningen slik at du skal nå målene dine, til tross for at trening og reiser krever mye tid og energi.

Treningsleir

Å reise på treningsleir er vanlig for idrettsutøvere. WANG reiser en uke hvert år. Her er målet å lære og være på samling, samtidig som du blir godt kjent med andre gode svømmere.

Kan det bli for mye trening?

Kroppen tåler utrolig mye. Skal du bli god må du venne kroppen til mye trening. Vi gjør flere ting for at du skal lykkes med dette.

  • Vi samarbeider med treneren din slik at vår trening er koordinert med treningen du gjør i klubben din.
  • I tillegg til svømmetrening har vi fokus på stabilitetstrening, bekkenkontroll, styrkeinnlæring og koordinasjon.
  • Håkon Henne sørger for at hver enkelt svømmer blir sett på hver trening.
  • Du får opplæring innen kosthold og restitusjon.

Vi får frem det beste i elevene våre

Som elev på WANG Toppidrett får du mulighet til å utvikle deg både som idrettsutøver og skoleelev. Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere samt nok treningsmengde åpner muligheten for en toppidrettskarriere.

LITT OM VÅRE TRENERE

Håkon Henne, sportssjef

Håkon har en lang svømmekarriere bak seg, med fantastiske resultater innen HC-idrett. OL medaljene hans er et resultat av lang og tøff jobb i og utenfor bassenget.

Håkon er trener i Sola og Klepp svømmeklubb , ved siden av sportssjefstillingen ved WANG Toppidrett Stavanger.

BLI MED PÅ VÅRT SVØMME TEAM

Vi ser alltid etter de beste svømmerne

VÅRE TRENERE

hakon-henne

Håkon Henne

SPORTSSJEF

Tlf: 970 05 905
E-post: hakon.henne@wang.no