wangutholdenhet

UTHOLDENHET STAVANGER

Velkommen til WANG Utholdenhet

WANG Toppidrett er en skole for utøvere som ønsker å kombinere en allmennfaglig studieretning på videregående skole med målrettet satsing innen egen idrett.

Hovedfokus for utholdenhetsutøvere ved WANG Toppidrett er individuell løperutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, treningsplanlegging og fysisk trening som det viktigste.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som utholdenhetsutøver.

LITT OM VÅRE TRENERE

Bjørnar Ustad Kristensen, sportssjef
Bjørnar har fra 2019, tatt over som sportssjef for utholdenhetsgruppa ved WANG Toppidrett. Som tidligere friidrettsutøver fra Sandnes IL, er han rette mannen til å lede gruppen videre. Han har flere år på det norske landslaget, og deltatt i flere VM og EM. 3000 m hinder var spesialøvelsen, og han har i bøtter og spann av NM gull. Innehar også rekorden på Siddisløpet. Ved siden av WANG, jobber han som urmaker hos Grøtteland.

 

Oddvar Taksdal, trener
Oddvar er utdannet trener 1 i orientering. Han trener yngre utøvere og er assistrerende trener jr/sn i GIL Orientering 1987-1995. Oddvar har også vært borti andre idretter og fungerte som trener/lagleder i Kverneland innebandy 1994-1999. Oddvar har vært med å bidra til o-teknisk opplæring/veiledning av de aller fleste nåværende o-løpere fra 18-28 år her i distriktet. Trener/leder for kretslaget i orientering siden 2009

 

BLI MED PÅ VÅRT UTHOLDENHETS TEAM

Vi ser alltid etter de beste utholdenhetsutøverne

VÅRE TRENERE

BjørnarUstadKristensen

Bjørnar Ustad Kristensen

SPORTSSJEF

Tlf: 412 97 392
E-post: bjornar.kristensen@wang.no

oddvar-taksdal

Oddvar Taksdal

TRENER

Tlf: 901 29 777
E-post: oddvar.taksdal@wang.no