wangutholdenhet

UTHOLDENHET STAVANGER

Velkommen til WANG Utholdenhet

WANG Toppidrett er en skole for utøvere som ønsker å kombinere en allmennfaglig studieretning på videregående skole med målrettet satsing innen egen idrett.

Hovedfokus for utholdenhetsutøvere ved WANG Toppidrett er individuell løperutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, treningsplanlegging og fysisk trening som det viktigste.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som utholdenhetsutøver.

LITT OM VÅRE TRENERE

Ørjan Ravndal, sportssjef

Ørjan er fra Ålgård og er født i 1972. Han har drevet med langrenn og orientering siden han var 6 år gammel. Utdannelsen har Ørjan fra 4 år på Norges Idrettshøgskole der han etter grunnfag tok 2 årig trenerutdannelse med fordyping i langrenn og ettårig utdannelse innen idretts- og kulturadministrasjon. Ørjan har høyeste kompetanse innen treneryrket, som D-trener i langrenn og orientering.

Oddvar Taksdal, trener

Oddvar er utdannet trener 1 i orientering. Han trener yngre utøvere og er assistrerende trener jr/sn i GIL Orientering 1987-1995. Oddvar har også vært borti andre idretter og fungerte som trener/lagleder i Kverneland innebandy 1994-1999. Oddvar har vært med å bidra til o-teknisk opplæring/veiledning av de aller fleste nåværende o-løpere fra 18-28 år her i distriktet. Trener/leder for kretslaget i orientering siden 2009.

BLI MED PÅ VÅRT UTHOLDENHETS TEAM

Vi ser alltid etter de beste utholdenhetsutøverne

VÅRE TRENERE

orjan-ravndal

Ørjan Ravndal

SPORTSSJEF

Tlf: 915 96 395
E-post: orjan.ravndal@wang.no

oddvar-taksdal

Oddvar Taksdal

TRENER

Tlf: 901 29 777
E-post: oddvar.taksdal@wang.no