wanggolf

GOLF TØNSBERG

Velkommen til WANG Golf

WANG Toppidrets visjon er målrettet, innholdsrik og gir et godt inntrykk av hva vi ønsker å tilby elevene våre: WANG TOPPIDRETT RÅ PÅ SKOLE-RÅ PÅ IDRETT.

WANG Toppidrett tilbyr elevene en videregående utdanning med kombinasjon av akademisk utdannelse og golfutvikling mot høyt internasjonalt nivå. Vi som trenere vil jobbe med utøvere som har vilje, råskap og mental tøffhet til å ta det neste steget på veien mot å bli en selvstendig toppidrettsutøver på et høyt nasjonalt/internasjonalt nivå. WANG Toppidrett Golf har definerte satsningsområder innen golf (putting, nærspill, fysiks trening og spillestrategi) som blir vektlagt ekstra, både når det gjelder undervisning av elevene og utvikling av trenerne. Totalt får elever tilbud om ca. 500 timer trening per skoleår.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. WANG Toppidrett golf skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får utviklet tekniske og taktiske ferdigheter i golf, samt trent fysisk basistrening og mer golfspesifikk fysisk trening.

For å sikre en helhetlig oppfølgning rundt våre elever har trenerne en tett dialog med utøvernes ansvarlige trenere på klubb og landslag. I 2016 inngikk WANG og Norges Golfforbund en samarbeidsavtale som skal sikre at utøverne får best mulig forutsetninger for å utvikle seg.

WANG Toppidrett Tønsberg har inngått samarbeidsavtaler med Spenst Tønsberg for fysisk trening, Vestfold Golfhall og Nøtterøy Golfklubb. På Nøtterøy golfbane har elevene tilgang til treningsfasiliteter og bane også utenfor skoletiden.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett golf gjennomføres på Nøtterøy Golfbane, Vestfold Golfhall, Spenst og Basishallen på Eik.

Treningssamling

I løpet av skoleåret arrangeres det to utenlandssamlinger og 6-8 heldagssamlinger. Den ene samlingen er en storsamling over to uker der alle fire WANG skolene er sammen på samling. Her arrangeres  det I tillegg til masse trening en todagers slagturnering(WANG-mesterskapet), nærspillmesterskap og puttemesterskap. Den andre samlingen er en 7-10 dagers samling for den enkelte skole. Heldagssamlinger består av dagssamlinger jevnt fordelt over hele året.

Tidligere elever

Knud Krokeide, collegespiller ved Mc Neese State University(Lousiana) NM- sølv i 2015, spiller på Team Norway, representerer Norge i internasjonale turneringer.

LITT OM VÅRE TRENERE

Marte Wærstad Tandberg, sportssjef

Marte har en bred utdannings- og idrettbakgrunn. Hun er utdannet adjunkt med opprykk, og har i tillegg studert idrett og har en videreutanning innen administrasjon og ledelse. Marte har spilt fotball i toppserien og har også vunnet et individuelt Norgesmesterskap i golf. Marte har lang erfaring med fysisk trening, både som personlig trener, gruppeinstruktør på treningssenter og trener i ulike idrettslag.

Johan Tanum, trener

Johan Tanum har siden 1989 vært hovedtrener, først på Borre Golfbane og nå på Nøtterøy Golfbane. Med snart 30 års erfaring som golftrener har han opparbeidet seg stor kunnskap om golf. I Norge er Johan en anerkjent pro, spesielt innenfor nærspill.

Morten Hagen, trener

Morten er landslagscoach i Norges Golfforbund  med hovedansvar for talentutvikling. Han er tidligere profesjonell golfspiller og ble norgesmester for proffer i 1997 og 1999. Hagen ble også vinner av Nordic League totalt i 2005.

Jørn Johnsen, trenerkoordinator WANG

Jørn tok over som Sportssjef i februar 2016, etter 5 år som trener. Han har vært golftrener i over 20 år og har sin utdannelse fra PGA Norway, Norges Idrettshøgskole (Idrettsbiologi) Titleist Performance Institute og TrackMan University (TrackMan Master). Jørn er til daglig hovedtrener på Grini GK.

BLI MED PÅ VÅRT GOLF TEAM

Vi ser alltid etter de beste golfspillerne

VÅRE TRENERE

martewtandberg

Marte Tandberg Wærsted

SPORTSSJEF

Tlf: 976 81 370
E-post: mwt@wang.no

johan-tanum

Johan Tanum

TRENER

Tlf: 971 69 096
E-post: jt@wang.no

2

Morten Hagen

GOLFTRENER

Tlf: 916 33 366
E-post: morten.hagen@wang.no

golf_sportssjef_jorn_johnsen

Jørn Johnsen

TRENERKOORDINATOR

Tlf: 971 69 096
E-post: jt@wang.no