wanggolf

GOLF TØNSBERG

Velkommen til WANG Golf

WANG Toppidretts visjon er målrettet, innholdsrik og gir et godt inntrykk av hva vi ønsker å tilby elevene våre: WANG TOPPIDRETT RÅ PÅ SKOLE-RÅ PÅ IDRETT.

WANG Toppidrett tilbyr elevene en videregående utdanning med kombinasjon av akademisk utdannelse og golfutvikling mot høyt internasjonalt nivå. Vi som trenere vil jobbe med utøvere som har vilje, råskap og mental tøffhet til å ta det neste steget på veien mot å bli en selvstendig toppidrettsutøver på et høyt nasjonalt/internasjonalt nivå. WANG Toppidrett Golf har definerte satsningsområder innen golf (putting, nærspill, fysisk trening og spillestrategi) som blir vektlagt ekstra, både når det gjelder undervisning av elevene og utvikling av trenerne. Totalt får elever tilbud om ca. 500 timer trening per skoleår.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. WANG Toppidrett golf skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får kunnskap om de 5 prosessene:

  • Teknisk
  • Strategisk
  • Mentalt
  • Fysisk
  • Sosialt

Vi jobber med å utvikle hele mennesket!

For å sikre en helhetlig oppfølgning rundt våre elever har trenerne en tett dialog med utøvernes ansvarlige trenere på klubb og landslag. I 2016 inngikk WANG og Norges Golfforbund en samarbeidsavtale som skal sikre at utøverne får best mulig forutsetninger for å utvikle seg.

WANG Toppidrett Tønsberg har inngått samarbeidsavtaler med family sports club på gressbanen for fysisk trening, Vestfold Golfhall og Vestfold golfklubb. På Vestfold Golfklubb har elevene tilgang til treningsfasiliteter og baner også utenfor skoletiden.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett golf gjennomføres på Vestfold Golfklubb, Vestfold Golfhall, Family sports club, gymsal og Basishallen på Eik.

Treningssamling

I løpet av skoleåret arrangeres det to utenlandssamlinger og 6-8 heldagssamlinger. Den ene samlingen er en storsamling over to uker der alle fire WANG skolene er sammen på samling. Her arrangeres det I tillegg til masse trening en todagers slagturnering (WANG-mesterskapet), nærspillmesterskap og puttemesterskap. Den andre samlingen er en 7-10 dagers samling for den enkelte skole. Heldagssamlinger består av dagssamlinger jevnt fordelt over hele året.

Tidligere elever

Celine Borge:

Spiller profesjonelt på Symetra Tour, som er en under Tour til LPGA, har sikret seg spillerettighet på Symetra Tour for 2020 sesongen gjennom resultater på Symetra Tour gjennom 2019

 

Madelene Stavnar:

Spiller profesjonelt. Ble den yngste norske profesjonelle kvinne da hun ble profesjonell som 16-åring i 2016. Spiller nå på Swedish Golf Tour. Representert Norge i EM ved flere anledninger.

 

Carl Didrik Meen Fosaas:

Har representert Norge på div landslag under sin junior karriere. Går på College (Keiser, West Palm Beach) Ble tildelt GCAA Phil Mickelson outstanding freshman award for sitt spill første året på College. Har i løpet av 2019 sesongen 3. og 6. plass på Nordic leuage som amatør.

LITT OM VÅRE TRENERE

Morten Hagen, sportssjef
Morten Hagen har 7 års erfaring fra landslagsspill og 7 års er erfaring som profesjonell golfspiller. Han har vunnet på Challenge touren og har til sammen 9 Norges mesterskap. Han har jobbet som landslagstrener i periodene 2001-2003 og 2016-2019 med hovedansvar for talentutvikling i den siste perioden. Morten vant Nordic leauge totalt i 2005. Han vil kombinere jobben på WANG med å være trener på Vestfold Golfklubb, noe som sikrer at spilleren blir sett både i skoletiden og på fritiden. Spesialområde er putting.

Geoff Dixon, trener
Geoff har over 30 års erfaring innen golf coaching. Han har en marster i Sports fra De Monfort Univeristy og utmerkelsen Advanced Coach fra GB & Irland PGA.

Geoff jobber også for Norges Golfforbund og er ansvarlig for Team Norway Junior. Tidligere har han vært Landslagstrener for Irland og er for øyeblikket en av seks personer som plukker det Europeiske laget til Junior Solheim Cup.

Jørn Johnsen, trenerkoordinator WANG
Jørn tok over som Sportssjef i februar 2016, etter 5 år som trener. Han har vært golftrener i over 20 år og har sin utdannelse fra PGA Norway, Norges Idrettshøgskole (Idrettsbiologi) Titleist Performance Institute og TrackMan University (TrackMan Master). Jørn er til daglig hovedtrener på Grini GK.

BLI MED PÅ VÅRT GOLF TEAM

Vi ser alltid etter de beste golfspillerne

VÅRE TRENERE

IMG_5566

Morten Hagen

SPORTSSJEF

Tlf: 916 33 366
E-post: morten.hagen@wang.no

geoff_dixon

Geoff Dixon

GOLFTRENER

Tlf: 488 54 078
E-post: Geoff.dixon@golfforbundet.no

golf_sportssjef_jorn_johnsen

Jørn Johnsen

TRENERKOORDINATOR

Tlf: 971 69 096
E-post: jt@wang.no