wangishockey

ISHOCKEY TØNSBERG

Velkommen til WANG Ishockey

Treningen og undervisningen i ishockey har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om og holdninger til toppidrett, samt utvikle grunnleggende ferdigheter med tanke på en senere ishockeykarriere. På WANG Toppidrett gis ishockeyspillere en ypperlig anledning til å få med seg en kompetansegivende utdanning kombinert med ishockeyskolering. På treningene legges det vekt på og utvikle hele utøveren; samtidig som vi har vårt største fokus på og utvikle individuelle ferdigheter hos den enkelte utøver.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En ishockeyspiller på WANG Toppidrett kommer hovedsakelig fra klubber i BTV området, og øktene på WANG Toppidrett ishockey skal være en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på grunnleggende tekniske og taktiske ferdigheter, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Toppidrett ishockey vet og erkjenner at utøverne tilhører klubben Tønsberg Og Omegn Ishockeyklubb.

Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubben for å ivareta spilleroppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og Norges Ishockeyforbund for å ivareta spilleroppfølging på landslag.

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett ishockey gjennomføres i Tønsberg Ishall, TK hallen og på Spenst Treningstudio. Ishockeygruppen trener idrettsspesifikt tre ganger i uken, mandag, onsdag og fredag, fra kl 08.00 til 10.00. Disse dagene begynner elevene til fjerde time (kl. 10.45)

Treningssamling

En uke om året reiser vi på samling. Vi har vart i Spania, Tsjekkia og i Sverige på treningssamlinger. Utover det sportslige er dette en flott mulighet for og få samensveiset gruppen når vi åker på tur. Vi får også en anledning til å bli bedre kjent med de klubber vi besøker.

Tidligere elever

Christian Linge (født 96)
Spiller på Gruner

LITT OM VÅRE TRENERE

Andreas Toft, sportssjef

Andreas har jobbet på WANG Tønsberg som sportssjef sedan de starte høsten 2011. Han har vart hovedtrener i Tønsberg Vikings i 6 år og 2 år som ass. trener. Han kommer fra Ängelholm (Sverige) og har Rögle BK som moderklubb. Ved siden av jobbet på WANG jobber han som A-lags trener / sportssjef i Tønsberg Og Omegn Ishockeyklubb.

Bjørn Morten Moss, trener

Idrettsbakgrunn. Drev med turn i 12 år fram til junior –alder. 8 ganger kretsmester i Østfold. Deretter voksen karriere i friidrett. Har 10 landskamper,  i 10-kamp og stavsprang, samt 10 medaljer fra norske mesterskap.

Utdannelse: Hovedfag (Master) fra Norges Idrettshøyskole, NIH, og Jobbet 5 år som stipendiat på NIH.

Trenererfaring: Har ca. 25 års erfaring som trener i friidrett i klubbene Fossum, Tjalve og Tønsberg Friidrettsklubb.

Jarleif Amdal, trener

28 år. Jarleif har 17 års erfaring som landslagsutøver i Olympisk vektløfting. Han er norsk mester fem ganger og nordisk mester to ganger i tillegg til å ha deltatt på flere EM og VM. Jarleif er utdannet adjunkt med en bachelor i Idrett, ernæring og helse og er fysisk ansvarlig på WANG Toppidrett Tønsberg.

 

BLI MED PÅ VÅRT ISHOCKEY TEAM

Vi ser alltid etter de beste ishockeyspillerene

VÅRE TRENERE

toft-bredde

Andreas Toft

SPORTSSJEF

Tlf: 920 62 388
E-post: at@wang.no

personal_moss_bjorn-morten

Bjørn-Morten Moss

TRENER

Tlf: 907 46 722
E-post: bmm@wang.no

jarleif-bredde

Jarleif Amdal

TRENER

Tlf: 481 50 413
E-post: jarleif.amdal@wang.no