wangroing

ROING TØNSBERG

Velkommen til WANG Roing

WANG Roing i Tønsberg er en av tre studiesteder i WANG-systemet skal bidra til å sikre rekrutteringen til Norges Roforbund sin elitegruppe. De to andre stedene er WANG Roing i Fredrikstad og WANG Roing i Oslo. Roerne som søker seg til WANG Toppidrett er motiverte utøvere og velger WANG som en utviklingsarena samtidig som skole- og fagtilbudet er optimalt. Roing i Tønsberg er en egen idrett med Ansten Due som sportssjef/trener og Line Andresen som trener.

SAMARBEIDSPARTNERE
WANG Roing samarbeider tett med klubbtrenere og klubber. Årsplaner, samlinger og treningsleirer blir diskutert og planlagt i samarbeid med klubbtrenerne. WANG hjelper til med å øke treningsmengden og å utvikle individuelle ferdigheter.
Norges Roforbund har i mange år hatt gode og svært gode internasjonale resultater og det finnes en solid kompetanse i utvikling av fysiske, tekniske, mentale og sosiale ferdigheter som roere på WANG nyter godt av. Roforbundet har også tilgang til Olympiatoppens kompetanse, noe våre elever selvsagt også har glede av. WANG Roing tar utgangspunkt i Roforbundets utviklingstrapp i arbeidet med unge utøvere, og søker samarbeid mot aktuelle kraftsentere.

TRENINGSFASILITETER
WANG Tønsberg benytter seg av Tønsberg Roklubb, Horten Roklubb og WANG Tønsberg sine fasiliteter.

TRENINGSAMLING
Roerne fra de tre toppidrettsskolene i WANG-systemet samles 3 dager i første semester og 3 dager i andre semester. En uke blir lagt til Razice, Tsjekkia, hvor båttrening med lagroing og teknisk utvikling er sentralt.

LITT OM VÅRE TRENERE

 

Ansten Due, sportssjef
Ansten Due er tidligere aktiv roer og flere ganger norgesmester i junior og senior NM og har deltatt i junior-VM. Han er utdannet fysioterapeut og kombinerer arbeid på Sykehuset i Vestfold med jobben som sportssjef og trener på WANG. Ansten har tidligere jobbet som klubbtrener i NSR og Horten Roklubb og har trent utøvere som har blitt norske mestere i roing, samt deltatt i junior-VM og junior-EM.

Line Andresen
Line Andresen er tidligere aktiv roer på høyt nasjonalt nivå og er nå trener i Tønsberg Roklubb og har over flere tiår trent roere som har rodd junior-VM, U23VM, world-cup og senior-VM.

BLI MED PÅ VÅRT ROTEAM

Vi ser alltid etter de beste roerne

VÅRE TRENERE

AnstenDue

Ansten Due

SPORTSSJEF

Tlf: 975 09 451
E-post: ansten.due@wang.no

line

Line Andresen Olstad

TRENER

Tlf: 932 05 930
E-post: