wangroing

ROING TØNSBERG

Velkommen til WANG Roing

WANG Roing i Tønsberg, Oslo, og Fredrikstad skal bidra til å sikre rekrutteringen til Norges Roforbund sin elitegruppe. Roerne er motiverte utøvere og velger WANG som en utviklingsarena samtidig som skole- og fagtilbudet er optimalt. Roing i Tønsberg har nå blitt en egen idrett med Ansten Due som sportssjef og Bjørn Inge Pettersen som trener.

SAMARBEIDSPARTNERE
WANG Roing samarbeider tett med klubbtrenere og klubber. Årsplaner, samlinger og treningsleirer blir diskutert og planlagt i samarbeid med klubbtrenerne. WANG hjelper til med å øke treningsmengden og å utvikle individuelle ferdigheter.
Norges Roforbund har i mange år hatt gode og svært gode internasjonale resultater og det finnes en solid kompetanse i utvikling av fysiske, tekniske, mentale og sosiale ferdigheter som roere på WANG nyter godt av. Roforbundet har også tilgang til Olympiatoppens kompetanse, noe våre elever selvsagt også har glede av.

TRENINGSFASILITETER
WANG Tønsberg benytter seg av Horten Roklubb, Tønsberg Roklubb og WANG Tønsberg sine fasiliteter. WANG Fredrikstad benytter seg av Fredrikstad Roklubb og WANG Fredrikstad sine fasiliteter. WANG Oslo benytter seg av Årungen og WANG Oslo sine fasiliteter.

TRENINGSAMLING
Roerne fra de tre skolene samles 3 dager i første semester og 3 dager i andre semester. En uke blir lagt til Le Temple sur-Lot, Frankrike, hvor båttrening er sentralt.

LITT OM VÅRE TRENERE

Ansten Due, sportssjef

Ansten Due er tidligere aktiv roer med mange års trenererfaring. Han jobber som trener for Horten Roklubb.

 

Bjørn Inge Pettersen
Bjørn Inge er trener og sportssjef i Horten roklubb.

BLI MED PÅ VÅRT ROTEAM

Vi ser alltid etter de beste roerne

VÅRE TRENERE

AnstenDue

Ansten Due

SPORTSSJEF

Tlf: 975 09 451
E-post: ansten.due@wang.no

Bjørn Inge Pettersen

TRENER

Tlf: 932 80 397
E-post: bjorn.inge.pettersen@wang.no