wangsykkel

SYKKEL TØNSBERG

Velkommen til WANG Sykkel

I sykkelgruppen ligger fokuset på å utvikle seg som bade syklist, elev og menneske. Alt fra fysisk og mental training, ernæring, taktikk og mye mer blir formidlet og lært om i de 3 årene på VGS.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som idrettsutøver.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett har syklister fra hele landet. For utøvere som ikke er fra Tønsberg område ligger alt til rette med tanke på hybel I nærheten av skolen, samt fantastiske treningsmuligheter I Vestfold.

De fleste syklister tilhører de nærmeste klubber som Horten COk og Tønsberg CK, som igjen gir ett bra treningsmiljø for utøvere som bor på hybel.

Sportsjefen har tett kontakt og dialog med klubben og ikke minst med landslaget. Vi er hele tiden oppdatert og har kompetanse å kunne formidle om hva som kreves å oppnå det høyeste nivå innen sykkel.

Treningsfasiliteter

Sykkelgruppen har eget sykkelrom hvor det trenes mye i vinterhalvåret, her har vi stasjonære sykler, men også plass tile gen rule. I tillegg er det en del utetrening på Vestfolds mange veier I både flat og kupert terreng . Styrke og basis foregår både på Spenst og I den nye Messehall A. Messeområdet rett ved skolen er I tillegg en perfekt arena for sykkelcross, terrengsykling og løping.

Treningssamling

Som mange lag, både profflag og klubblag, legger vi inn en treningssamling i marsmåned på Mallorca. Her finpusser vi formen rett før sesongstart med utetrening sammen med skolens trener i forskjellige terreng og i fint vær.

Elever

Iver Knotten (født 98)

  • Vinner av flere medaljer på NM 2016, samt seier I 3 internasjonale temporitt og sammenlagtseier I Niedersachsen Rundfahrt I Tyskland.
  • Uttatt til bade EM og VM junior 2016
  • Proffkontrakt med Team Joker Byggtorget fra 2017

Ingvild Gåskjenn (født 98)

  • Vant bla. etappe I det internasjonale rittet Assen Tour I Nederland.
  • Flere medaljer på NM 2016
  • Fast på landslaget og tat tut til bade EM og VM 2016
  • Proffkontrakt med Hitec Products fra 2017

LITT OM VÅRE TRENERE

Gino Van Oudenhove, sportssjef

Gino er sportssjef med mange års leder- og trenerfaring i sykkelsporten. Til daglig jobber han som sportsdirektør for Norges beste sykkellag, Team Joker Icopal. Før det var Gino landslagtrener I Norge for bade junior og U23 ryttere. Gino har stort kompetanse, samt tette bånd på høyt nivå i Norsk og internasjonalt sykkelsport.

Reidar Borgersen, trener

Reidar er tidligere profesjonell syklist. I tillegg til jobben på WANG er han trener for Team Joker Icopal.

Atle Pedersen, trener

Atle er tidligere proffsyklist med blant annet etappeseier I Vuelta Espagna. Meget habil syklist fortsatt med mye kompetanse innen trening og sykkelsport generelt.

 

BLI MED PÅ VÅRT SYKKEL TEAM

Vi ser alltid etter de beste syklistene

VÅRE TRENERE

gino-bredde

Gino Van Oudenhove

SPORTSSJEF

Tlf: 450 27 271
E-post: gino@wang.no

reidarborgersen

Reidar Borgersen

TRENER

Tlf: 415 62 871
E-post: reidar.borgersen@wang.no

atle p bredde

Atle Pedersen

TRENER

Tlf: 924 90 200
E-post: atpeder2@online.no