Vi tilbyr helhetlig oppfølging av en kompetansegivende utdanning kombinert med idrett i et godt treningsmiljø. Med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter, får våre elever en unik mulighet til å utvikle seg, både som kampidrettsutøver og toppidrettsutøver.

I treningen vektlegges kampidrettsrelevant basistrening, som styrke, hurtighet, bevegelighet, koordinasjon og kondisjon.

Samarbeid med klubb, forbund og landslag

WANGs satsning på kampidrett er utviklet i samarbeid med Norges Kampsportforbund, Norges Bokseforbund, Norges Kickboksingforbund, Norges Judoforbund og Norges Bryteforbund.

For å sikre et godt samarbeid om utøverne har sportssjef og trenere løpende dialog med klubbene, landslagstrenere og særforbundene.

Vi tilbyr en lærings- og utviklingsarena der utøverne får terpet på kampidrettsrelatert basistrening, samt ivaretatt nødvendig fysisk trening som er etterspurt av forbundene. 

Særforbundene anbefaler WANG for utøvere med ambisjoner.
På WANG Kampidrett får utøverne de basisegenskapene som må være på plass for en fremtidig idrettskarriere.


Nøkkelinformasjon

Toppidrett Kampsport

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett kampidrett gjennomføres i TK-hallen, Messehall A og på Spenst (styrketrening). Kampidrettsgruppen trener idrettsspesifikt tre ganger i uken, mandag, onsdag og fredag fra 08.00 til 09.45. Disse dagene begynner skoledagen kl. 10.45.

Treningssamling

Hvert skoleår reiser kampidrettselevene fra WANG i Oslo, Fredrikstad, Tønsberg og Stavanger på en ukes treningsleir til utlandet. Her er det optimale treningsmuligheter innen kampidrett, og det er lagt opp til 2 treninger hver dag både i spesialidretten og kampidrettsrelaterte basisevner. I tillegg til det sportslige er dette en viktig sosial happening hvor vi får bedre tid til å bli godt kjent med hver enkelt utøver.

Våre trenere

Møt Teamet

Geir Vestvik

Trener kampidrett

T:  934 19 940

E:  geve@wang.no

Raik Teitze

T:  905 95 452

E:  rt@wang.no

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 2 seire på PGA Tour og spilt Ryder Cup (2021).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 11
3122 Tønsberg

E-post

tonsberg@wang.no

Sentralbord

97 71 54 44 Ansatte