På treningene legges det mest vekt på kampidrettsrelevant basistrening, som styrke, hurtighet, bevegelighet, koordinasjon og kondisjon.

WANG Kampidrett tilbyr en helhetlig oppfølging av en kompetansegivende utdanning kombinert med idrett i et godt treningsmiljø. Med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter, får eleven en unik mulighet til å utvikle seg som både kampidrettsutøver og toppidrettsutøver.

Samarbeidspartnere

WANG Toppidrett startet i 2011 en kampidrettssatsning på tvers av våre fire toppidrettsgymnas i samarbeid med Norges Kampsportforbund, Norges Bokseforbund, Norges Kickboksingforbund og Norges Judoforbund. Fra 2013 er også Norges Bryteforbund med i denne samarbeid.

WANG Toppidrett er en samarbeidspartner til utøvernes klubbhverdag. En kampidrettsutøver skal bruke tiden sin på WANG Toppidrett til kampidrettsrelatert basistrening. Dette er etter forbundenes ønske, fordi det skjer ofte lite i klubbhverdagen.

Særforbundene ønsker at utøvere med ambisjoner skal velge WANG Toppidrett. Der skal de få opplæring i kampidrettsrelatert basistrening slik at når de kommer på et eventuelt landslag så besitter de basisegenskapene og treningsmengden som trengs for å komme videre. I hovedtrekk vil det si å ivareta eller begynne med nødvendig fysisk trening som det er vanskelig å få gjort tilstrekkelig i klubbhverdagen.

WANG Kampidrett vet og erkjenner at utøverne tilhører klubbene de konkurrerer for. Sportssjef og trenere har derfor løpende dialog med klubbene for å ivareta oppfølgingen. Sportssjef og trenere har også løpende dialog med landslagstrenerne og deres respektive forbund for å ivareta oppfølging og utvikling på de respektive landslagene.

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Kampsport

Treningsfasiliteter

Treningene til WANG Toppidrett kampidrett gjennomføres i TK-hallen og Messehall A. Hver fredag trener de på Spenst treningssenter hvor det hovedsakelig trenes styrke. Vi har dermed tilgang til fullt utstyr for alle kampidretter, i tillegg til diverse utstyr for basistrening med gode muligheter for å trene styrke, utholdenhet, hurtighet, bevegelighet og koordinasjon. Kampidrettsgruppen trener idrettsspesifikt tre ganger i uken, mandag, onsdag og fredag, fra kl 08.00 til 09.45. Disse dagene begynner elevene til fjerde time (kl. 10.45)

Treningssamling

Hvert skoleår drar kampidrettselevene fra alle 4 skole (Oslo, Fredrikstad, Tønsberg og Stavanger) på en ukes treningsleir til utlandet der de har optimal treningsmuligheter innen kampidrett. Der er det lagt opp til 2 treninger hver dag i både spesialidretten og kampidrettsrelaterte basisevner. Det er også lagt opp til sosiale aktiviteter i løpet av uken, så at alle blir godt kjent med hverandre og kan lære fra hverandre. Treningsleiren skal trene utøverne i å være på leir, i tillegg til at det er en sosial happening i løpet av skoleåret. Treningsleiren gjør det mulig å oppleve utøverne tett i en uke og dermed få et nærmere innblikk i «hele» utøveren.

Våre trenere

Møt Teamet

Geir Vestvik

SPORTSSJEF

T:  934 19 940

E:  geve@wang.no

Byulent Bozo

Trener

T:  925 05 817

E:  byky@wang.no

Raik Teitze

T:  905 95 452

E:  rt@wang.no

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 2 seire på PGA Tour og spilt Ryder Cup (2021).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 11
3122 Tønsberg

E-post

tonsberg@wang.no

Sentralbord

97 71 54 44 Ansatte