"Her på WANG Toppidrett jobber vi knallhardt hver eneste dag for å bringe våre utøvere i posisjon for å lykkes. Dette gjøres med kompetanse og energi gjennom en god dialog med utøveren selv og miljøet rundt."

havard-r-f-johansen

HÅVARD JOHANSEN
TOPPIDRETTSJEF SENTRALT

VÅRE IDRETTER

WANG Toppidrett har i dag et program for over 26 idretter for motiverte ungdommer fra hele landet. Vi er stolte av å ha 180 av Norges mest kompetente og motiverte trenere med spesialkompetanse på utvikling av unge utøvere til høyt nivå ansatte hos oss. I treningshverdagen er vi opptatt av å ha en tett og god dialog mellom trener og utøver og derfor har vi en høy trenertetthet med i snitt 9 utøvere pr trener.
I 1984 ble fotball den første idretten i vårt program, mens friidrett fulgte etter i 1989. Antall idretter økte betydelig i årene rundt år 2000 og i dag har vi en stor bredde i antall idretter for både lag og individuelle idretter for sommer og vintersesongen. Vi er i tett dialog med de ulike særforbundene og klubbene for å optimalisere hverdagen til elevene våre samtidig som Olympiatoppen er en faglig premissgiver for vårt program og innhold.
WANG Toppidrett er, sammen med klubbene elevene våre representerer, godt representert på alle juniorlandslag og en leverandør til senior landslag og utøvere til de største idrettsmesterskapene og konkurransearenaene.
Våre skoler er godkjente toppidrettsgymnas av Utdanningsdirektoratet og jobber etter kvalitetskriterier gitt av Olympiatoppen. Vi bygger vår idrettsfilosofi på den norske modellen for toppidrett samtidig som vi henter inspirasjon fra nyere forskning og praksis. Vi setter utøveren i sentrum og jobber systematisk med hensyn til mål, læring, trening og prestasjoner.
Nedenfor finner du en oversikt over hvilke idretter våre enkelte skoler har.

IDRETTER FREDRIKSTAD

TorØyvind

Tor Øivind Ødegård

TOPPIDRETTSSJEF FREDRIKSTAD

E-post: tor.odegaard@wang.no
Tlf: 924 33 677

IDRETTER HAMAR

torbjrn-orskaug

Torbjørn Orskaug

TOPPIDRETTSSJEF HAMAR

E-post: torbjorn.orskaug@wang.no
Tlf: 99 55 75 22

IDRETTER STAVANGER

toreinar

Tor Einar Refsnes

TOPPIDRETTSSJEF STAVANGER

E-post: ter@wang.no
Tlf: 416 01 097

IDRETTER TØNSBERG

personal_erlandsen_geir

Geir Erlandsen

TOPPIDRETTSSJEF TØNSBERG

E-post: ge@wang.no
Tlf: 99 55 75 22