Volleball

VOLLEYBALL STAVANGER

Velkommen til WANG Volleball

Volleyball står sterkt i Rogaland, og vi har flere sterke, lokale klubber som gjør seg gjeldene på landsbasis. Da var det på tide at WANG Stavanger fikk opp et tilbud til de elevene/spillerne som ønsker å satse på idretten sin, og fremdeles bo hjemme.

Vi er avhengig av å ha gode trenerkrefter til stede, hvis våre elever skal ta de neste stegene, og det har vi fått til.

Miljø

Vi jobber for å samle de beste spillerne fra Rogaland. Hos oss får de gå sammen med andre gode utøvere fra andre idretter som alle jobber målbevisst for å utvikle seg.

 

Utdanning

WANG Toppidrett er først og fremst en videregående skole. Vi har et sterkt fokus på at du som elev skal ha få en solid akademisk plattform som gir deg muligheter. Lærerne våre jobber hardt for å tilrettelegge undervisningen slik at du skal nå målene dine, til tross for at trening og reiser krever mye tid og energi.

 

Treningsleir

Å reise på treningsleir er vanlig for idrettsutøvere. WANG TI reiser en uke hvert år. Her er målet å lære og være på samling, samtidig som du blir godt kjent med andre gode svømmere.

 

Kan det bli for mye trening?

Kroppen tåler utrolig mye. Skal du bli god må du venne kroppen til mye trening. Vi gjør flere ting for at du skal lykkes med dette.

  • Vi samarbeider med treneren din slik at vår trening er koordinert med treningen du gjør i klubben din.
  • I tillegg til volleyball, trener vi mye stabilitetstrening, corestyrke, styrkeinnlæring og koordinasjon.
  • Trenerne sørger for at hver enkelt spiller blir sett, og at opplegget blir tilrettelagt for den enkelte spiller på hver.
  • Du vil også få opplæring innen kosthold og restitusjon.

 

Vi får frem det beste i elevene våre

Som elev på WANG Toppidrett får du mulighet til å utvikle deg både som idrettsutøver og skoleelev. Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere samt nok treningsmengde åpner muligheten for en toppidrettskarriere.

LITT OM VÅRE TRENERE

Tarjei Skarlund

For de fleste volleyballinteresserte er Tarjei et velkjent navn. Han er oppvokst i Ålesund har nå havnet i Stavanger sammen med sin også velkjente volleyballkone: Kristine Wiig Skarlund. Når nå Tarjei tar fatt på jobben som sportssjef for Volleyball i WANG Toppidrett, har vi klart å få samlet familien. Kristine jobber nemlig på WANG Ung.

Tarjei spilte på høyeste nivå i flere år, og deltok i OL i 2008 og 2012. Vi er heldig som har fått med oss en mann av dette kaliberet, og som kan dele mange erfaringer med våre kommende stjerner.

BLI MED PÅ VÅRT VOLLEYBALL TEAM

Vi ser alltid etter de beste volleyballutøverne

VÅRE TRENERE

Tarjei_Skarlund

Tarjei Skarlund

SPORTSSJEF

Tlf: 415 16 899
E-post: tarjei.skarlund@wang.no