Hopp til hovedinnhold
 
 
WANG Toppidrett gir deg en mulighet til å trene i et miljø som tar dine ambisjoner på alvor, og som samtidig legger til rette for at du skal kunne nå dine akademiske ambisjoner.
 

WANG Toppidrett gir deg en mulighet til å trene i et miljø som tar dine ambisjoner på alvor, og som samtidig legger til rette for at du skal kunne nå dine akademiske ambisjoner.

For å lykkes handler det om å levere beste praksis i hverdagen. Dette krever hardt arbeid i et langsiktig perspektiv. Målet er at du har skaffet deg mye erfaring og kunnskap om veien mot toppidretten etter tre år hos oss. Reisen mot toppen handler om tålmodighet og hardt arbeid over tid. Det er ingen vei utenom hardt arbeid hvis du skal nå dine drømmer.

WANG Toppidrett tilbyr studiespesialiserende utdanningsprogram med mulighet for spesiell studiekompetanse. Vi har i dag et program for 26 idretter på våre skoler i Fredrikstad, Hamar, Oslo, Stavanger og Tønsberg. Siden 1984 har vi jobbet tett med klubber, særforbund og Olympiatoppen. De siste årene har vi i tillegg utviklet et stadig tettere samarbeid med blant annet Sunn Idrett og ulike leverandører av utstyr til idrettene.

Hos oss møter du mange av Norges mest kompetente trenere. Vi søker å engasjere og utvikle komplementære trenerteam med formell utdannelse og praktisk erfaring. Trenernes hovedoppgave er å veilede deg slik at du kan utvikle og utnytte dine ferdigheter og motivasjon for at du skal nå ditt potensial. Du er alltid i sentrum av trenerens fokus.

Vi på WANG Toppidrett er oppdaterte og søkende. Vi er hele tiden nysgjerrige på ny kunnskap. Hva gjør de beste i verden? Hva har ført dem til toppen? Våre trenere søker dokumentert kunnskap om hva som fører til topprestasjoner internasjonalt. Dette er avgjørende for å hjelpe deg som morgendagens utøver til å bli den neste toppen i din idrett.

Treningen på WANG Toppidrett er lagt opp i henhold til de kvalitetskriterier som er definert av Olympiatoppen, samt de utviklingstrapper som foreligger i de ulike idrettene. Målet er kontinuerlig å videreutvikle beste praksis i treningsarbeidet. Gjennom dette ønsker vi å videreutvikle en sunn toppidrettskultur. Vi lykkes når våre elever, og våre tidligere elever, kvalifiserer seg til de norske seniorlandslagene og konkurrere på et høyt internasjonalt nivå. Vi er, og skal være, en leverandør av utøvere til Olympiatoppen og toppidretten ellers i samarbeid med klubber og forbund.

Treningen og skolehverdagen på WANG er en del av helheten i hverdagen din. Vår store trenertetthet gjør det mulig å ta individuelle hensyn, og vi samarbeider tett med klubben og andre aktører i ditt daglige trenings- og konkurransemiljø for å skap den beste totalhverdagen for nettopp deg.

Læreplaner og vurderingssituasjoner legger noen rammer for treningen på skolen, men som utgangspunkt er det treningen utenfor skolen som er styrende for hva du trener på skolen. Ved noen tilfeller, der særforbund/klubb ser det som det beste for deg, kan vi ta mer ansvar for helheten i treningsarbeidet, i samarbeid med treningsmiljøet utenfor skolen.

Helt siden WANG ble etablert i 1907 har skolens nøkkelbegreper vært trivsel, resultater og miljø. Dette etterstreber vi hver eneste dag, i absolutt alt vi gjør. Det er din utvikling som driver oss. Vi kan love deg en skole hvor du får mulighet til å utvikle deg og lære ubegrenset mye.