Det gode miljøet
er nøkkelen til suksess

Basisgruppen

Basisgruppen på WANG Toppidrett består av flere ulike idretter. Det vil variere ut i fra hvilken skole man er på. Se hver enkelt skole for mer info.

Fag i fokus

Gir deg mulighet til å lære i et miljø som tar dine ambisjoner på alvor, og som samtidig legger til rette for at du skal nå dine akademiske mål.

Treningene

Treningsarbeidet fokuserer på fysiske og tekniske ferdigheter som grunnlag for videre utvikling i spesialidretten. Basistreningen på WANG Toppidrett kan tilby topptrenere innen styrke, spenst, hurtighet, utholdenhet, koordinasjon, balanse og akrobatik

Spørsmål og svar

Her finner du svaret på noen av de vanligste spørsmålene om WANG.

Du legger inn en elektronisk søknad på WANG.no

Du mø søke før 1.mars

Ja det kan dere, alle elever ved WANG Toppidrett kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

Dette varierer litt fra idrett til idrett. Siden øktene starter kl. 08:00 er det enklere for en klatrer å gjennomføre en økt på et klatresenter, enn for en snowboarder som kjører i et anlegg som åpner senere på dagen.

En typisk økt består av en felles oppvarming. Deretter gjennomfører elevene en spesifikk hoveddel individuelt, men under oppsyn/veiledning av trenerne. Til slutt kommer en felles avslutning, som oftest en styrkesirkel eller lignende. Litt av målet er å selvstendiggjøre utøverne slik at de selv kan ta de rette valgene

Tidligere elev som er rangert som nummer 8 i verden på ATPs verdensranking.

Casper Ruud

Tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på?