Nøkkelinformasjon

Toppidrett Romerike

Skoletilbudet

Som elev på WANG oppnår du resultater som åpner dørene til høyere studier og spennende karrieremuligheter etter videregående. Vi hjelper deg med å lykkes og inspirerer deg på veien.

Brosjyre for skoleåret 2022-2023

I brosjyren har vi samlet alt du trenger å vite om vårt skole- og idrettstilbud, og du kan lese hva elever, lærere og trenere sier om WANG Toppidrett Romerike.

Vil du søke WANG Toppidrett Romerike?

Skolens opptakskomite behandler hver søknad individuelt, og søkerne får beskjed om inntak, venteliste eller avslag i henhold til skolens inntaksreglement. I noen idretter avholdes opptaksprøver. Søkerne vil få beskjed om dette individuelt.

Praktisk informasjon

Oppslagstavle med relevant info for deg som allerede er elev eller foresatt ved skolen.
HoLD AV DATOEN for infomøte i din idrett. Følg med på INSTAGRAM og FACEBOOK for mer informasjon.

Reisen din begynner på WANG Toppidrett Romerike

Vi er stolte over å tilby et program for 11 ulike idretter. Vi har 30 lærere og over 40 av Norges mest kompetente trenere, som alle besitter høy faglig kompetanse i sine spesialområder.

Vi bryr oss om elevene våre!

På WANG Toppidrett blir du en del av et godt læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret - og lære av - elever i andre idretter. Enten du er bryter eller langrennsløper så det det mye å lære fra utøvere i andre idretter. På WANG treffer du elever fra flere idretter hver eneste dag.

Dyktige lærere og trenere med høy kompetanse.

Hos oss møter du dyktige trenere og lærere med høy kompetanse og lang erfaring fra toppidretten. De samarbeider tett med både hverandre og klubber og forbund, slik at du som elev til enhver tid har et optimalt støtteapparat rundt deg. Vårt ønske er nemlig alltid at du skal lykkes.

Det beste treningsmiljø med langsiktig fokus.

Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere og nok treningsmengde gir muligheten for en toppidrettskarriere. Vi gleder oss til å ha deg som elev hos oss.

Velkommen til WANG Toppidrett Romerike!

Tidligere WANG-elev. I 2018 ble hun den første kvinne til å vinne den franske hedersprisen Gullballen. Høsten 2019 ble hun tidenes mestscorende spiller i Champions League. Hun spiller nå for Olympique lyonnais i den franske eliteserien for kvinner.

Ada Hegerberg

Tidligere elev på WANG

Elev ved WANG Toppidrett 2012-2015. Dette sier hun om sin tid på WANG: "Det beste med WANG var at jeg virkelig følte at jeg hadde alle muligheter til å satse på skole samtidig som jeg kunne satse på idretten min. Det var deilig å kunne avslutte videregående og vite at jeg hadde alle studiemuligheter og ikke hadde prioritert ned skolen for å kun satse idrett!"

Ingrid Landmark Tandrevold

Skiskyter i verdenstoppen og tidligere WANG-elev

Verdensmester Langdistanse 2021 Verdenscupvinner sammenlagt 2021

Kasper Fosser

Tidligere WANG-elev

Birk Ruud er en av verdens beste skikjørere, og har flere gull i X Games. Han ble en del av landslaget i ung alder, og har siden fått flere medaljer og gull i X Games. Han har også vunnet ungdoms-OL. Birk er kjent for å gjøre spektakulære triks, og behersker både slopestyle, Big Air og half pipe. Ruud fikk sin verdenscup-debut allerede som 15-åring.

Birk Ruud

Tidligere elev på WANG

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 2 seire på PGA Tour og spilt Ryder Cup (2021).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Nora Mørk er en norsk håndballspiller (bakspiller). Hun ble verdensmester i 2015, europamester i 2010, 2014, 2016 og 2020 og tok OL-bronse i 2016 og 2020 (avholdt i 2021).

Nora Mørk

Tidligere elev på WANG

Det sportslige er veldig bra og skolen er flinke til å legge alt til rette for deg som spiller. Du får utviklet både din spisskompetanse og det du må jobbe mer med. På skolen legger lærerne alt til rette for deg slik at du kan gjøre det best mulig i idretten din. For deg som vil spille håndball på et høyt nivå er WANG det rette valget!

Magnus Fredriksen

Tidligere WANG-elev, spiller i dag profesjonelt for HSG Wetzlar i den tyske Bundesligaen og for det norske A-landslaget.

Møt teamet

WANG Toppidrett Romerike

Gina Kveen

Rektor / Daglig leder

T:  41568464

E:  gina.kveen@wang.no

Kristian Hammer

Toppidrettssjef

T:  48023339

E:  kristian.hammer@wang.no

Marit Lund

Assisterende rektor

T:  98082310

E:  marit.lund@wang.no

Ane Mällberg

Idrettsansvarlig UNG / Trener Håndball

T:  45487792

E:  ane.mallberg@wang.no

Lene Idsø

Administrasjonssekretær

T:  92098892

E:  lene.idso@wang.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Luhrtoppen 5
1470 Lørenskog

E-post

romerike@wang.no

Sentralbord

67 20 66 68 Ansatte