Nøkkelinformasjon

Toppidrett Romerike

Skoletilbudet

Som elev på WANG oppnår du resultater som åpner dørene til høyere studier og spennende karrieremuligheter etter videregående. Vi hjelper deg med å lykkes og inspirerer deg på veien.

Brosjyre for skoleåret 2024-2025

I brosjyren har vi samlet alt du trenger å vite om vårt skole- og idrettstilbud, og du kan lese hva elever, lærere og trenere sier om WANG Toppidrett Romerike.

Praktisk informasjon

Oppslagstavle med relevant info for deg som allerede er elev eller foresatt ved skolen.

Inntaksreglement

Her kan du lese skolens inntaksreglement for skoleåret 2023/2024

Råd og hjelp

Er du bekymret for deg selv eller andre? Lurer du på hvem du skal snakke med? Vi har samlet alt av informasjon nedenfor.

Reisen din begynner på WANG Toppidrett Romerike

Vi er stolte over å tilby et program for 11 ulike idretter. Vi har 30 lærere og over 40 av Norges mest kompetente trenere, som alle besitter høy faglig kompetanse i sine spesialområder.

Vi bryr oss om elevene våre!

På WANG Toppidrett blir du en del av et godt læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret - og lære av - elever i andre idretter. Enten du er bryter eller langrennsløper så det det mye å lære fra utøvere i andre idretter. På WANG treffer du elever fra flere idretter hver eneste dag.

Dyktige lærere og trenere med høy kompetanse.

Hos oss møter du dyktige trenere og lærere med høy kompetanse og lang erfaring fra toppidretten. De samarbeider tett med både hverandre og klubber og forbund, slik at du som elev til enhver tid har et optimalt støtteapparat rundt deg. Vårt ønske er nemlig alltid at du skal lykkes.

Det beste treningsmiljø med langsiktig fokus.

Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere og nok treningsmengde gir muligheten for en toppidrettskarriere. Vi gleder oss til å ha deg som elev hos oss.

Velkommen til WANG Toppidrett Romerike!

Tidligere WANG-elev. I 2018 ble hun den første kvinne til å vinne den franske hedersprisen Gullballen. Høsten 2019 ble hun tidenes mestscorende spiller i Champions League. Hun spiller nå for Olympique lyonnais i den franske eliteserien for kvinner.

Ada Hegerberg

Tidligere elev på WANG

- Verdensmester Langdistanse 2021 - Verdenscupvinner sammenlagt 2021

Kasper Fosser

Tidligere WANG-elev

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Det sportslige er veldig bra og skolen er flinke til å legge alt til rette for deg som spiller. Du får utviklet både din spisskompetanse og det du må jobbe mer med. På skolen legger lærerne alt til rette for deg slik at du kan gjøre det best mulig i idretten din. For deg som vil spille håndball på et høyt nivå er WANG det rette valget!

Magnus Fredriksen

Tidligere WANG-elev, spiller i dag profesjonelt for HSG Wetzlar i den tyske Bundesligaen og for det norske A-landslaget.

Møt teamet

WANG Toppidrett Romerike

Gina Kveen

Rektor / Daglig leder

T:  41568464

E:  gina.kveen@wang.no

Kristian Hammer

Toppidrettssjef

T:  48023339

E:  kristian.hammer@wang.no

Marit Lund

Assisterende rektor

T:  98082310

E:  marit.lund@wang.no

Espen Olsen

Idrettsansvarlig Ung / Sportssjef Fotball

T:  92295631

E:  espen.olsen@wang.no

Martine Mork

Avdelingsleder Ung/Spes.ped-koordinator

T:  92028729

E:  martine.mork@wang.no

Anne Jorunn Tysseland

Adm.sekretær/Studieveileder

T:  45433001

E:  annejorunn.tysseland@wang.no

Lene Idsø

Administrasjonssekretær

T:  92098892

E:  lene.idso@wang.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

E-post

romerike@wang.no

Sentralbord

67 20 66 68 Ansatte