Finn din skole

Det gode miljøet
er nøkkelen til suksess

Vi bryr oss om elevene

Hovedfokus for utholdenhetsutøvere ved WANG Toppidrett er individuell løperutvikling i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det mest vekt på å utvikle den totale treningsforståelsen med individuell teknikk, treningsplanlegging og fysisk trening som det viktigste.

Oppfølging

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som utholdenhetsutøver.

Idretter

Hvilke utøvere som inngår i utholdenhetsgruppen varierer. Du finner mer informasjon på spesifikk skoleside.

Spørsmål og svar

Her finner du svaret på noen av de vanligste spørsmålene om WANG.

Søknadsfrist for alle nye elver er 1. mars. Intern søkefrist til VG2 og VG3 er 1. februar. Nye elever kan søke til alle tre årene. Interne elever må selv søke videre til hvert skoletrinn

Du legger inn en elektronisk søknad på www.wang.no

Skolens opptakskomite behandler hver søknad i henhold til skolens inntaksreglement. Søkerne får beskjed om inntak, avslag med venteliste eller avslag etter søknadsfrist.

Ja det kan dere, alle elever ved WANG Toppidrett kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

Elev ved WANG Toppidrett 2012-2015. Dette sier hun om sin tid på WANG: "Det beste med WANG var at jeg virkelig følte at jeg hadde alle muligheter til å satse på skole samtidig som jeg kunne satse på idretten min. Det var deilig å kunne avslutte videregående og vite at jeg hadde alle studiemuligheter og ikke hadde prioritert ned skolen for å kun satse idrett!"

Ingrid Landmark Tandrevold

Skiskyter i verdenstoppen og tidligere WANG-elev

Kristin Austgulen Fosnæs

Tidligere elev på WANG

Lars Agnar Hjelmeset

Tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på?