Gjennom den daglige treningen skal utøverne tilegne seg grunnleggende fysiske og tekniske ferdigheter som skal danne basis for en senere toppidrettskarriere. Undervisning og instruksjon skal utvikle utøvernes kunnskaper og holdninger til toppidrett. Basistreningen på WANG Toppidrett kan tilby topptrenere innen styrke, spenst, hurtighet, utholdenhet og turn/ koordinasjon.

En helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter gir de beste muligheter til å utvikle seg som idrettsutøver.

Samarbeidspartnere

For at vi skal lykkes er det avgjørende at vi spiller på lag med klubbene utøverne kommer fra. Det er vårt ansvar at den dialogen er god. Vi ønsker nært samarbeid med klubbene, slik at treningsforholdene blir optimalisert for hver enkelt utøver.

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Stavanger

Trening

Utholdenhetsgruppa ved WANG Toppidrett Stavanger består av utøvere fra o-løp og friidrett. Vi legger opp treningen slik at den er best mulig tilpasset nivået til den enkelte utøver. Vi trener både rolige økter og mer intense intervaller i løpet av uken. Vi skal være et supplement til den treningen som foregår i klubb, som gjør at vi må ha et godt bilde av totalbelastningen. Dette gjøres bl.a ved at hver utøver har sin egen «individuell utviklingsplan».

Treningsfasiliteter

Treningene til utholdenhetsgruppa foregår stort sett utendørs i nærområdet. Vi blir godt kjent med Mosvannet. I grunntreningsperioden og etter en konkurransesesong, trener vi også andre ting. Da foregår det på treningssenteret High5 Performance, eller i Stavanger turnhall. O-løp delen av treningen foregår i dertil egnet terreng.

Møt teamet

WANG Toppidrett Stavanger Utholdenhet

Bjørnar Ustad Kristensen

Sportssjef Utholdenhet

T:  41297392

E:  bjornar.kristensen@wang.no

Oddvar Taksdal

Trener

T:  90129777

E:  oddvar.taksdal@wang.no

Fasiliteter og Reisemål

Exempel på reisemål og fasiliteter, lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Viktor Hovland

Tidligere elev Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Gunnar Warebergs gate 5
4021 Stavanger

E-post

stavanger@wang.no

Sentralbord

51 84 07 00 Ansatte