Hopp til hovedinnhold

Finn din skole

Det gode miljøet
er nøkkelen til suksess

Fokus

Hovedfokuset for WANG Padling er å utvikle utøvere som står godt rustet for det som kommer senere. På treningene legges det stor vekt på å bygge en solid treningsmessig base og en god teknikk hos utøverne. Etter tre år på Wang ønsker vi at elevene står godt rustet for den treningsbelastningen som kreves hos en seniorutøver.

Samarbeid

WANG Padling har ett tett og godt samarbeid med NPF både gjennom samlinger og den daglige treningen. Gjennom sommeren har både landslag og WANG felles base med treninger kl 8 på Strand KK. Dette gjør overgangen til en landslagsgruppe sømløs, samtidig som det åpner for at elever kan trene med landslaget på enkeltøkter.

WANG Padling har også et nært samarbeid med utøvernes klubber og trenere.

Trening

Sommerstid padler vi på alle øktene. Det primære målet er å bygge en god treningsmessig base og et godt grunnlag for videre satsning, men vi legger også til rette for formtopping inn mot nasjonale og internasjonale stevner.

Spørsmål og svar

Her finner du svaret på noen av de vanligste spørsmålene om WANG.

Søknadsfrist for alle nye elver er 1. mars. Intern søkefrist til VG2 og VG3 er 1. februar. Nye elever kan søke til alle tre årene. Interne elever må selv søke videre til hvert skoletrinn

Ja det kan dere, alle elever ved WANG Toppidrett kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

Du legger inn en elektronisk søknad på www.wang.no

Skolens opptakskomite behandler hver søknad i henhold til skolens inntaksreglement. Søkerne får beskjed om inntak, avslag med venteliste eller avslag etter søknadsfrist.

Er det noe du lurer på?