Finn din idrett

Nøkkelinformasjon

Ung Hamar

Skoletilbudet

WANG Ung er en idrettsungdomsskole der elevene skal erfare gleden ved trening og aktivitet, og bli motivert til videre satsing på idrett. De skal oppleve en aktiv hverdag som gir en helhetlig og morsom skolehverdag.

Time-/Ukeplan

Se vår timeplan

Brosjyre for skoleåret

I årets brosjyre har vi samlet alt av viktig informasjon om WANG Ung Hamar. Du kan blant annet finne informasjon om skole- og idrettstilbudet hos oss. Du kan også lese om hva elever, lærere og trenere sier om WANG Ung Hamar.

Praktisk informasjon

Informasjon til foreldre og elever. Her finner du det meste av WANG Ung sin skoleinformasjon for Hamar

Sosiale medier

Vi er aktive på Facebook og Instagram - søk oss gjerne opp, lik og følg!

Fasiliteter og reisemål

Nedenfor finner dere litt informasjon om de forskjellige fasilitetene vi bruker på WANG ung

Reisen din begynner på WANG Ung

WANG Ung er en idrettsungdomsskole der skole og trening går hånd i hånd.

En idrettsungdomskole

WANG Ung Hamar er en idrettsungdomsskole med 90 elever. Ungbygget sto ferdig februar 2019 med lyse, moderne lokaler og klasserom som innbyr til gode læringsøkter. Klasserommene har digitale projektorer, elevene har hver sin datamaskin og det er trådløst nettverk på hele skolen. Riktig bruk av IKT i hverdagen er viktig for WANG Ung.

Skolen holder til på Storhamar med umiddelbar nærhet til naturen og mange av Hamars flotteste treningsfasiliteter. Kun 30 minutters gange eller en rask sykkeltur unna ligger Hamar sentrum.

Glede ved læring og aktivitet

Elevene ved WANG Ung skal erfare gleden ved trening og aktivitet, og bli motivert til videre satsing på idrett. Barn født samme år kan være langt fra hverandre i utvikling i denne perioden. Derfor er våre trenere opptatt av å tilrettelegge for riktig aktivitet tilpasset elevens egenutvikling.

For oss er kvalitet, trygghet, mangfold og variasjon de viktigste stikkordene for våre treninger. Gjennom individuell mestring og sosialt samhold skal våre elever oppleve glede i trening og aktivitet. Våre trenere skal tilrettelegge aktiviteter slik at elevene tør å utfordre sine grenser og dermed oppleve mestring.

Mer trening enn en vanlig skole

WANG Ung Hamar tilbyr elevene en hverdag der både skolegang og trening tas på alvor. Vi tilbyr fire organiserte treningsøkter på 90 minutter hver uke. Elever ved WANG Ung Hamar skal få tett oppfølging fra sine lærere og trenere. Den enkelte elev skal sees og høres.

Velkommen til WANG Ung.

Møt teamet

WANG Ung Hamar

Eskil Ervik

Rektor

T:  948 40 009

E:  eskil.ervik@wang.no

Jenny Ervik

AVDELINGSLEDER UNG

T:  98090498

E:  jenny.ervik@wang.no

Håkon Fosserud

Idrettsansvarlig UNG

T:  976 58 772

E:  hakon.fosserud@wang.no

Cathrine Larsson

KONTAKTLÆRER 10. TRINN og RÅDGIVER

T:  95731767

E:  cathrine.larsson@wang.no

Heidi Fageraas Lock

ADMINISTRASJONSSEKRETÆR

T:  97132752

E:  heidi.lock@wang.no

Julie Blakstad

Fotball, Tidligere WANG-elev Elev ved WANG Toppidrett 2017-2020. Spiller på Rosenborg og landslaget.

André Klippenberg Grindheim

Svømmer, tidligere WANG-elev André svømmer for Hamar IL og representerte Norge under Sommer-OL 2020 i Tokyo hvor han konkurrerte i 100 meter brystsvømming menn

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Det sportslige er veldig bra og skolen er flinke til å legge alt til rette for deg som spiller. Du får utviklet både din spisskompetanse og det du må jobbe mer med. På skolen legger lærerne alt til rette for deg slik at du kan gjøre det best mulig i idretten din. For deg som vil spille håndball på et høyt nivå er WANG det rette valget!

Magnus Fredriksen

Tidligere WANG-elev, spiller i dag profesjonelt for HSG Wetzlar i den tyske Bundesligaen og for det norske A-landslaget.

Tidligere WANG-elev. I 2018 ble hun den første kvinne til å vinne den franske hedersprisen Gullballen. Høsten 2019 ble hun tidenes mestscorende spiller i Champions League. Hun spiller nå for Olympique lyonnais i den franske eliteserien for kvinner.

Ada Hegerberg

Tidligere elev på WANG

Elev ved WANG Toppidrett 2012-2015. Dette sier hun om sin tid på WANG: "Det beste med WANG var at jeg virkelig følte at jeg hadde alle muligheter til å satse på skole samtidig som jeg kunne satse på idretten min. Det var deilig å kunne avslutte videregående og vite at jeg hadde alle studiemuligheter og ikke hadde prioritert ned skolen for å kun satse idrett!"

Ingrid Landmark Tandrevold

Skiskyter i verdenstoppen og tidligere WANG-elev

Her finner du oss

Kornsilovegen 54
2316 Hamar

E-post

unghamar@wang.no

Sentralbord

948 40 009 Ansatte