Nøkkelinformasjon

Ung Hamar

Praktisk informasjon

Informasjon til foreldre og elever. Her finner du det meste av WANG Ung sin skoleinformasjon for Hamar

Brosjyren for skoleåret 2023-2024

I brosjyren har vi samlet alt du trenger å vite om WANG Ung Hamar. Her finner du informasjon om vårt skole- og idrettstilbud, og du kan lese hva elever, lærere og trenere sier om WANG Ung Hamar.

Skoletilbudet

WANG Ung er en idrettsungdomsskole der elevene skal erfare gleden ved trening og aktivitet, og bli motivert til videre satsing på idrett. De skal oppleve en aktiv hverdag som gir en helhetlig og morsom skolehverdag.

Opptaksprøver

Opptaksprøvene gjennomføres 22-23. mars.

Inntak

Her finner dere informasjon om inntaket ved WANG Ung Hamar

Skole og treningsfasiliteter

Nedenfor finner dere litt informasjon om de forskjellige fasilitetene vi bruker på WANG ung

Reisen din begynner på WANG Ung

WANG Ung er en idrettsungdomsskole der skole og trening går hånd i hånd.

En idrettsungdomskole

WANG Ung Hamar er en idrettsungdomsskole med 90 elever. Ungbygget sto ferdig februar 2019 med lyse, moderne lokaler og klasserom som innbyr til gode læringsøkter. Klasserommene har digitale projektorer, elevene har hver sin datamaskin og det er trådløst nettverk på hele skolen. Riktig bruk av IKT i hverdagen er viktig for WANG Ung.

Skolen holder til på Storhamar med umiddelbar nærhet til naturen og mange av Hamars flotteste treningsfasiliteter, i tillegg tar det kun 30 minutter å gå eller ta en rask sykkeltur til Hamar sentrum.

Glede ved læring og aktivitet

Elevene ved WANG Ung skal erfare gleden ved trening og aktivitet, og bli motivert til videre satsing på idrett. Barn født samme år kan være langt fra hverandre i utvikling i denne perioden, derfor er våre trenere opptatt av å tilrettelegge for riktig aktivitet tilpasset elevens egenutvikling.

For oss er kvalitet, trygghet, mangfold og variasjon de viktigste stikkordene for våre treninger. Gjennom individuell mestring og sosialt samhold skal våre elever oppleve glede i trening og aktivitet. Våre trenere skal tilrettelegge aktiviteter slik at elevene tør å utfordre sine grenser og dermed oppleve mestring.

Mer trening enn en vanlig skole

WANG Ung Hamar tilbyr elevene en hverdag der både skolegang og trening tas på alvor. Vi tilbyr fire organiserte treningsøkter på 90 minutter hver uke. Elever ved WANG Ung Hamar skal få tett oppfølging fra sine lærere og trenere. Den enkelte elev skal sees og høres.

Velkommen til WANG Ung.

Møt teamet

WANG Ung Hamar

Eskil Ervik

Rektor

T:  948 40 009

E:  eskil.ervik@wang.no

Jenny Ervik

AVDELINGSLEDER UNG

T:  980 90 498

E:  jenny.ervik@wang.no

Håkon Fosserud, Idrettsansvarlig ung og fysisk trener fotball jenter. WANG HAMAR TRENERE - Fotball Jenter

Håkon Fosserud

Idrettsansvarlig UNG

T:  976 58 772

E:  hakon.fosserud@wang.no

Heidi Fageraas Lock

ADMINISTRASJONSSEKRETÆR

T:  971 32 752

E:  heidi.lock@wang.no

Julie Blakstad

Fotball, Tidligere WANG-elev Elev ved WANG Toppidrett 2017-2020 og som nå spiller nå på Manchester city og på landslaget.

André Klippenberg Grindheim

Svømmer, tidligere WANG-elev André svømmer for Hamar IL og representerte Norge under Sommer-OL 2020 i Tokyo hvor han konkurrerte i 100 meter brystsvømming menn

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Det sportslige er veldig bra og skolen er flinke til å legge alt til rette for deg som spiller. Du får utviklet både din spisskompetanse og det du må jobbe mer med. På skolen legger lærerne alt til rette for deg slik at du kan gjøre det best mulig i idretten din. For deg som vil spille håndball på et høyt nivå er WANG det rette valget!

Magnus Fredriksen

Tidligere WANG-elev, spiller i dag profesjonelt for HSG Wetzlar i den tyske Bundesligaen og for det norske A-landslaget.

Tidligere WANG-elev. I 2018 ble hun den første kvinne til å vinne den franske hedersprisen Gullballen. Høsten 2019 ble hun tidenes mestscorende spiller i Champions League. Hun spiller nå for Olympique lyonnais i den franske eliteserien for kvinner.

Ada Hegerberg

Tidligere elev på WANG

Her finner du oss

Kornsilovegen 54
2316 Hamar

E-post

unghamar@wang.no

Sentralbord

948 40 009 Ansatte