Hopp til hovedinnhold

Nøkkelinformasjon

Ung Hamar

Skolens brosjyre

I årets brosjyre finner du alt av nødvendig informasjon om WANG Ung Hamar

Skoletilbudet

WANG Ung er en idrettsungdomsskole der elevene skal erfare gleden ved trening og aktivitet, og bli motivert til videre satsing på idrett. De skal oppleve en aktiv hverdag som gir en helhetlig og morsom skolehverdag.

Opptaksprøven

Her finner du informasjon om øvelsene på opptaksprøven 2024.

Inntak

Her finner dere informasjon om inntaket ved WANG Ung Hamar

Praktisk informasjon

Informasjon til elever og foresatte. Her finner du det meste av WANG Ung sin skoleinformasjon for Hamar

Facebook

Følg oss for å se hvordan hverdagen vår er på Ung.

Instragram

Følg oss for å se hvordan hverdagen vår er på Ung.

Skole og treningsfasiliteter

Nedenfor finner dere litt informasjon om de forskjellige fasilitetene vi bruker på WANG ung

Reisen din begynner på WANG Ung

WANG Ung er en idrettsungdomsskole der skole og trening går hånd i hånd.

En idrettsungdomskole

WANG Ung Hamar er en idrettsungdomsskole med 90 elever. Ungbygget sto ferdig februar 2019 med lyse, moderne lokaler og klasserom som innbyr til gode læringsøkter. Klasserommene har digitale projektorer, elevene har hver sin datamaskin og det er trådløst nettverk på hele skolen. Riktig bruk av IKT i hverdagen er viktig for WANG Ung.

Skolen holder til på Storhamar med umiddelbar nærhet til naturen og mange av Hamars flotteste treningsfasiliteter, i tillegg tar det kun 30 minutter å gå eller ta en rask sykkeltur til Hamar sentrum.

Glede ved læring og aktivitet

Elevene ved WANG Ung skal erfare gleden ved trening og aktivitet, og bli motivert til videre satsing på idrett. Barn født samme år kan være langt fra hverandre i utvikling i denne perioden, derfor er våre trenere opptatt av å tilrettelegge for riktig aktivitet tilpasset elevens egenutvikling.

For oss er kvalitet, trygghet, mangfold og variasjon de viktigste stikkordene for våre treninger. Gjennom individuell mestring og sosialt samhold skal våre elever oppleve glede i trening og aktivitet. Våre trenere skal tilrettelegge aktiviteter slik at elevene tør å utfordre sine grenser og dermed oppleve mestring.

Mer trening enn en vanlig skole

WANG Ung Hamar tilbyr elevene en hverdag der både skolegang og trening tas på alvor. Vi tilbyr fire organiserte treningsøkter på 90 minutter hver uke. Elever ved WANG Ung Hamar skal få tett oppfølging fra sine lærere og trenere. Den enkelte elev skal sees og høres.

Velkommen til WANG Ung.

En glad fotballspiller, Julian Bakkeli Gonstad, viser frem matchballen med et stadion i bakgrunnen, trolig feiret et hat-trick eller en personlig prestasjon.

Julian Bakkeli Gonstad

Fotball, Tidligere elev WANG Ung Hamar. For tiden elev på WANG Toppidrett Hamar. Jeg valgte WANG Hamar fordi de er villig til å legge til rette for min ganske så spesielle hverdag. Det beste med Wang er at de legger frem et supert opplegg som gjør at jeg kan utvikle meg som fotballspiller og på skolen. Lærerne er flinke og gode til å kommunisere med elevene, som er med på å gjøre hverdagen min enklere og mer forutsigbar. Jeg anbefaler Wang til alle ungdommer som vil bli god i sin idrett.
Markus Røhnebæk Stensrud - Ishockey

Markus Røhnebæk Stensrud

Ishockey, Tidligere elev WANG Ung Hamar og WANG Toppidrett Hamar Jeg valgte WANG fordi jeg anså det som det beste alternativet når det gjaldt å kombinere skole og hockey. Det beste med WANG er at skolen tilpasser seg bra for at man skal kunne kombinere mye trening med skole. Miljøet på WANG er bra siden man er omringet av medelever som er villig til å gjøre det lille ekstra for å oppnå toppkarakterene de er ute etter.
Jeg valgte WANG fordi de legger til rette for fotballen. De legger opp til at jeg får prioritere treninger, noe som egner seg når man vil å bli god. Lærerne ønsker at vi lykkes både på skolen og på fritiden, dette viser de ved god undervisning slik at vi slipper og jobbe mye uten for skolen. På skolen er jeg omringet av et miljø som pusher hverandre, slik at vi skal nå toppen. Wang er absolutt å anbefale dersom du ønsker å bli god, både på skole og i sporten din. Rå på skole, Rå på idrett.

Marie Nordbye

Fotball, Tidligere elev WANG Ung Hamar. For tiden elev på WANG Toppidrett Hamar.

På WANG Ung hadde jeg det helt topp. Jeg gikk i klasse med andre elever som har de samme interessene og ambisjonene som jeg har. Vi hadde en variert treningshverdag, alt fra egen idrett til basis, turning, styrke, svømming etc. Kroppen som helhet er i fokus. Det gir deg et viktig grunnlag dersom du ønsker å satse videre på WANG Toppidrett. Vil du å gjøre det bra på skolen og utvikle deg som idrettsutøver, er WANG Ung det riktige valget for deg. Håper du søker og at jeg ser deg på WANG til høsten.

Oda Linnea Enger

Håndball, Tidligere elev WANG Ung Hamar. For tiden elev på WANG Toppidrett Hamar.

Møt teamet

WANG Ung Hamar

Portrett av Eskil Ervik, en middelaldrende mann med et lite smil, iført blåinnrammede briller og en grå genser med glidelås, satt mot en mørkegrå bakgrunn.

Eskil Ervik

Daglig leder

T:  948 40 009

E:  eskil.ervik@wang.no

Portrett av Jenny Ervik, en kvinne med skulderlangt mørkt hår iført en Nike-genser med logo foran, satt mot en grå bakgrunn. Hun virker kontemplativ og har et subtilt smil

Jenny Ervik

REKTOR UNG

T:  980 90 498

E:  jenny.ervik@wang.no

Håkon Fosserud, Idrettsansvarlig ung og fysisk trener fotball jenter. WANG HAMAR TRENERE - Fotball Jenter

Håkon Fosserud

Idrettsansvarlig UNG

T:  976 58 772

E:  hakon.fosserud@wang.no

En smilende kvinne med langt blondt hår, lyse øyne og en svart topp mot grå bakgrunn er Heidi Fageraas Lock.

Heidi Fageraas Lock

ADMINISTRASJONSSEKRETÆR

T:  971 32 752

E:  heidi.lock@wang.no

En smilende person iført hettegenser og t-skjorte, med et vennlig og nærgående uttrykk, mot en nøytral grå bakgrunn i Ung Hamar.

Kristian Bunkholt Nauste

IT Ansvarlig

E:  kristian.nauste@wang.no

Her finner du oss

Kornsilovegen 54
2316 Hamar

E-post

unghamar@wang.no

Sentralbord

980 90 498 Ansatte