Finn din skole

Det gode miljøet
er nøkkelen til suksess

Fokus

Treningen og undervisningen i cheerleading har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om egentrening og treningsplanlegging for optimal utvikling innen idretten, samt utvikle viktige ferdigheter for utøvelse på internasjonalt toppnivå. Cheerleadere på WANG toppidrett får en unik mulighet til kompetansegivende utdanning, kombinert med cheertrening. 

Oppfølging

På WANG Toppidrett fokuserer vi på en helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø.

Samarbeid

Vi legger stor vekt på tett kontakt mellom elev, trener og lærer.  Klubben din tar ansvar for den spesifikke treningen utenom skoletiden, og vi samarbeider tett med både klubbtrener, klubb og forbund.  

Spørsmål og svar

Her finner du svaret på noen av de vanligste spørsmålene om WANG.

Du legger inn en elektronisk søknad på www.wang.no

Skolens opptakskomite behandler hver søknad i henhold til skolens inntaksreglement. Søkerne får beskjed om inntak, avslag med venteliste eller avslag etter søknadsfrist.

Søknadsfrist for alle nye elver er 1. mars. Intern søkefrist til VG2 og VG3 er 1. februar. Nye elever kan søke til alle tre årene. Interne elever må selv søke videre til hvert skoletrinn

Ja det kan dere, alle elever ved WANG Toppidrett kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 5 seire på PGA Tour og 2 seire på Europa Tour. Ryder Cup medlem (2021 og 2023).

Viktor Hovland

Profesjonell golfer, tidligere elev på WANG

Er det noe du lurer på?