foto harald gründel

Informasjon

Toppidrett Cheerleading Romerike

Treninger

Treningen og undervisningen i cheerleading har som hovedmål å forbedre elevenes kunnskaper om egentrening og treningsplanlegging for optimal utvikling innen idretten, samt utvikle viktige ferdigheter for utøvelse på internasjonalt toppnivå. Cheerleadere på WANG toppidrett får en unik mulighet til kompetansegivende utdanning, kombinert med cheertrening.

Treningssteder

Treningene gjennomføres i Tigershallen og Sportytude treningssenter. Enkelte økter kan også gjennomføres på JumpYard trampolinepark og utendørs.

Time-/Ukeplan

Vi prioriterer å ha en fast timeplan gjennom året. I teoretiske skolefag går elevene i klasse med øvrige idretter. Timeplanen starter med trening for alle elever kl. 08.00 hver mandag, tirsdag, onsdag og fredag. Morgentrening gjør at elevene er opplagte til en effektiv skoledag, samtidig som de blir fysisk restituert til eventuell treningsøkt etter skoletid.

Brosjyre for skoleåret 2023-2024

I brosjyren har vi samlet alt du trenger å vite om vårt skole- og idrettstilbud, og du kan lese hva elever, lærere og trenere sier om WANG Toppidrett Romerike.

Møt trenerne

WANG Toppidrett Romerike - Cheerleading

Nathalie Brøndrup

sportssjef cheerleading / trener ung

T:  99047636

E:  nathalie.brondrup@wang.no

Lasse Arnesen

Trener Cheerleading

T:  92606353

E:  lasse@nrctigers.no

Antonio Egri

Trener Turn

T:  40746192

E:  antonio@osloturn.no

foto harald gründel
FOto harald gründel

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

E-post

romerike@wang.no

Sentralbord

67 20 66 68 Ansatte