Hopp til hovedinnhold

På WANG Ung er vi opptatt av å utvikle morgendagens toppidrettsutøvere. Vi gir elevene verktøy for å gå inn i en lang idrettskarriere og oppnå de målene og drømmene de setter seg som unge lovende utøvere. 

Vi trener med et langsiktig perspektiv og har fokus på ferdighetsutvikling og treningsforståelse. Vi gir elevene opplæring i grunnleggende ferdigheter som kreves for å kunne nå så langt de ønsker. 


Bygge grunnlag

På WANG Ung ønsker vi å bygge et fundament for å tåle en gradvis økt treningsbelastning og gi elevene forståelse og kunnskap for å ha en sunn og langsiktig tilnærming til trening og toppidrett. 

Noen av våre viktigste fokusområder som alle elevene skal gjennom alle tre årene på WANG Ung: 

Allsidig basistrening 

  • Styrke 
  • Turn/koordinasjon Bevegelighet 
  • Utholdenhet 

Skadeforebyggende trening 

Treningsplanlegging og intensitetsstyring 

Kosthold og ernæring 


Progresjon ikke prestasjon 

Elevene på WANG Ung lærer å tilnærme seg trening og utvikling fra et unikt individuelt utgangspunkt. Vi jobber sammen med WANG Toppidrett med å lage et forutsigbart og trygt utviklingsløp fra 8.klasse til VG3(13-19 år), hvor den individuelle utøveren står i fokus. 

Det er ikke viktig hvor god du er nå, men hvor hardt og hvor smart du jobber med å utvikle deg videre som er fokuset på WANG. 

Vi lager et utviklingsløp for hver idrett i WANG hvor det er en gradvis progresjon i trening både i intensitet og innhold fordelt på 6 år. 



Treningsglede

Først og fremst skal vi inspirere og motivere elevene. Trening skal være gøy! Vi skal bygge opp under drømmene til elevene som kommer inn i 8.klasse og inspirere og motivere de på veien. Dette gjør vi ved å ha morsomme og allsidige økter, fokus på treningsmiljø og samarbeid, og ved å ta vekk prestasjonspresset som mange møter i hverdagen. 

Hvis du drømmer om å bli best i verden er WANG den riktige skolen for deg.