Hopp til hovedinnhold

Nøkkelinformasjon

Ung Tønsberg

Hverdagen på WANG UNG

WANG Ung er en idrettsungdomsskole der elevene skal erfare gleden ved trening og aktivitet, og bli motivert til videre satsing på idrett. De skal oppleve en aktiv hverdag som gir en helhetlig og morsom skolehverdag.

Opptaksprøven

Her finner du informasjon om øvelsene på opptaksprøven 2024.

Time-/Ukeplan

Timeplanen er lagt opp slik at at elevene alltid starter dagen med undervisning. Fire dager i uken er det trening fra 10:00 - 11:30.

Brosjyre for skoleåret

I årets brosjyre har vi samlet alt av viktig informasjon om WANG Ung Tønsberg. Du kan blant annet finne informasjon om skole- og idrettstilbudet hos oss. Du kan også lese om hva elever, lærere og trenere sier om WANG Ung Tønsberg.

Oppslagstavla

Informasjon til foreldre og elever. Her finner du det meste av WANG Ung sin skoleinformasjon for Tønsberg.

Skolepenger

Skolen mottar offentlig statstilskudd for elevene, Statstilskuddet dekker hoveddelen av driftsutgiftene, slik at skolepengene utgjør en mindre andel. For skoleåret 2024-2025 er prisen 24. 600,- Første avdrag av skolepengene er på 2000,- og tilbudt skoleplass garanteres når første avdraget er betalt. Dette er en del av skolepengene og betraktes ikke som noe tillegg. Resten av skolepengene edles i 8 terminbeløp.

Råd og hjelp

Er du bekymret for deg selv eller andre? Lurer du på hvem du skal snakke med? Vi har samlet alt av informasjon nedenfor.

Inntaksreglement

Her finner du gjeldende inntaksreglement for WANG Ung Tønsberg.
Det sportslige er veldig bra og skolen er flinke til å legge alt til rette for deg som spiller. Du får utviklet både din spisskompetanse og det du må jobbe mer med. På skolen legger lærerne alt til rette for deg slik at du kan gjøre det best mulig i idretten din. For deg som vil spille håndball på et høyt nivå er WANG det rette valget!

Magnus Fredriksen

Tidligere WANG-elev, spiller i dag profesjonelt for HSG Wetzlar i den tyske Bundesligaen og for det norske A-landslaget.

Marie Rønningen

Tidligere WANG-elev og Europamester, med flere medaljer i EM, World Cup og Prøve OL i seiling. Deltok i OL i Tokyo der hun sammen med Helene Næss endte på en 7.plass.

Møt våre kollegaer

Her finner du hele WANG Ung Tønsberg teamet

En smilende mann i atletisk klær poserer utendørs.

Georg Ellila

Assisterende rektor

T:  92461078

E:  georg.ellila@wang.no

Et portrett av Fredrik Aukland smilende med kort hår, iført en krageskjorte med emblem på brystet, stående selvsikkert med armene i kors utendørs med grønt løvverk i bakgrunnen.

Fredrik Aukland

Daglig leder / Rektor

T:  91 74 69 69

E:  fredrik.aukland@wang.no

En smilende Fredrik Aukland med salt-og-pepper hår iført hvit poloskjorte med logo, stående foran et bladgrønt bakteppe.

Geir Erlandsen

Toppidrettssjef

T:  99 55 75 22

E:  geir.erlandsen@wang.no

En mann med et vennlig smil, med kort skjegg, i en uformell poloskjorte, satt mot en uskarp naturlig bakgrunn, utstråler en avslappet og positiv stemning som Marius Marcussen.

Marius Marcussen

IT-ANSVARLIG

T:  478 17 169

E:  marius.marcussen@wang.no

En smilende mann med briller og krageskjorte med Asgeir Fremstad-logo, stående utendørs med grønt i bakgrunnen.

Asgeir Fremstad

IDRETTSANSVARLIG, RÅDGIVER, TRENER OG LÆRER

T:  465 15 072

E:  asgeir.fremstad@wang.no

Selvsikkert smil og klar for kamp i sporty antrekk, stråler Oda Kristin Ramøy Åkvik.

Oda Kristin Ramøy Åkvik

LÆRER, SOSIALRÅDGIVER OG KSU

T:  920 14 192

E:  oda.akvik@wang.no

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 13
3122 Tønsberg

E-post

ungtonsberg@wang.no

Sentralbord

977 15 444 Ansatte