Nøkkelinformasjon

Ung Tønsberg

Skoletilbudet

WANG Ung er en idrettsungdomsskole der elevene skal erfare gleden ved trening og aktivitet, og bli motivert til videre satsing på idrett. De skal oppleve en aktiv hverdag som gir en helhetlig og morsom skolehverdag.

Time-/Ukeplan

Se vår timeplan

Brosjyre for skoleåret

I årets brosjyre har vi samlet alt av viktig informasjon om WANG Ung Tønsberg. Du kan blant annet finne informasjon om skole- og idrettstilbudet hos oss. Du kan også lese om hva elever, lærere og trenere sier om WANG Ung Tønsberg.

Oppslagstavla

Informasjon til foreldre og elever. Her finner du det meste av WANG Ung sin skoleinformasjon for Tønsberg.

Reisen din begynner på WANG Ung

WANG Ung Tønsberg tilbyr elevene en hverdag der både skolegang og trening tas på alvor. Elevene følger fagene og målene i kunnskapsløftet, men tilbyr mer tid til trening og matematikk. 

En idrettsungdomskole

WANG Ung Tønsberg er en idrettsungdomsskole med 180 elever. Skolen er nyoppusset med lyse, moderne lokaler og klasserom som innbyr til gode læringsøkter. Klasserommene har digitale projektorer, elevene har hver sin datamaskin og det er trådløst nettverk på hele skolen. Riktig bruk av IKT i hverdagen er viktig for WANG Ung.

Skolen holder til på Eik med umiddelbar nærhet til naturen og mange av Tønsbergs flotteste treningsfasiliteter. Kun 20 minutters gange eller en rask sykkeltur unna ligger Tønsberg sentrum. Fra bussterminalen i Tønsberg (VKT) er det satt opp egne busser til og fra skolen.

Glede ved læring og aktivitet

Elevene ved WANG Ung skal erfare gleden ved trening og aktivitet, og bli motivert til videre satsing på idrett. Barn født samme år kan være langt fra hverandre i utvikling i denne perioden. Derfor er våre trenere opptatt av å tilrettelegge for riktig aktivitet tilpasset elevens egenutvikling.

For oss er kvalitet, trygghet, mangfold og variasjon de viktigste stikkordene for våre treninger. Gjennom individuell mestring og sosialt samhold skal våre elever oppleve glede i trening og aktivitet. Våre trenere skal tilrettelegge aktiviteter slik at elevene tør å utfordre sine grenser og dermed oppleve mestring.

Mer trening enn en vanlig skole

WANG Ung Tønsberg tilbyr elevene en hverdag der både skolegang og trening tas på alvor. I praksis betyr dette fire organiserte treningsøkter på 90 minutter, og en ekstra time matematikk hver uke. Elever ved WANG Ung Tønsberg skal få tett oppfølging fra sine lærere og trenere. Den enkelte elev skal sees og høres.

Velkommen til WANG Ung.

Det sportslige er veldig bra og skolen er flinke til å legge alt til rette for deg som spiller. Du får utviklet både din spisskompetanse og det du må jobbe mer med. På skolen legger lærerne alt til rette for deg slik at du kan gjøre det best mulig i idretten din. For deg som vil spille håndball på et høyt nivå er WANG det rette valget!

Magnus Fredriksen

Tidligere WANG-elev, spiller i dag profesjonelt for HSG Wetzlar i den tyske Bundesligaen og for det norske A-landslaget.

Marie Rønningen

Tidligere WANG-elev og Europamester, med flere medaljer i EM, World Cup og Prøve OL i seiling. Deltok i OL i Tokyo der hun sammen med Helene Næss endte på en 7.plass.

Møt våre kollegaer

Her finner du hele WANG Ung Tønsberg teamet

Magnus Fredriksen

Håndballspiller, Tidligere elev Det sportslige er veldig bra og skolen er flinke til å legge alt til rette for deg som spiller. Du får utviklet både din spisskompetanse og det du må jobbe mer med. På skolen legger lærerne alt til rette for deg slik at du kan gjøre det best mulig i idretten din. For deg som vil spille håndball på et høyt nivå er WANG det rette valget!

Ingrid Landmark Tandrevold

Tidligere elev Elev ved WANG Toppidrett 2012-2015. Dette sier hun om sin tid på WANG: "Det beste med WANG var at jeg virkelig følte at jeg hadde alle muligheter til å satse på skole samtidig som jeg kunne satse på idretten min. Det var deilig å kunne avslutte videregående og vite at jeg hadde alle studiemuligheter og ikke hadde prioritert ned skolen for å kun satse idrett!"

Viktor Hovland

Tidligere elev Født i 1997 og er Norges beste golfspiller gjennom tidene. Viktor er topp 10 i verden med seier i US Amateur (2018), 2 seire på PGA Tour og spilt Ryder Cup (2021).

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 13
3122 Tønsberg

E-post

ungtonsberg@wang.no

Sentralbord

977 15 444 Ansatte