Nøkkelinformasjon

Toppidrett Tønsberg

Skoletilbudet og praktisk informasjon

Som elev på WANG oppnår du resultater som åpner dørene til høyere studier og spennende karrieremuligheter etter videregående. Vi hjelper deg med å lykkes og inspirerer deg på veien.

Time-/Ukeplan

Vi prioriterer å ha en fast timeplan gjennom året. I teoretiske skolefag går elevene i klasse med andre oppidrettselever, og de kan velge mellom ulike fagkombinasjoner.

Brosjyre for skoleåret

I årets brosjyre har vi samlet alt av viktig informasjon om WANG Toppidrett Tønsberg. Du kan blant annet finne informasjon om skole- og idrettstilbudet hos oss. Du kan også lese om hva elever, lærere og trenere sier om WANG Toppidrett Tønsberg.

Oppslagstavla

Informasjon til foreldre og elever

Reisen din begynner på WANG Toppidrett

WANG Toppidrett Tønsberg er stolte over å tilby program for hele 8 ulike idretter. I tillegg har vi 17 lærere og 33 topptrenere, som alle besitter høy faglig kompetanse innen sine spesialområder.

Vi bryr oss om elevene våre!

På WANG Toppidrett blir du en del av et godt læringsmiljø og gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel. Som toppidrettselev på WANG vil du også oppleve styrken i å bli utfordret – og lære av – elever i andre idretter. Enten du er bryter eller langrennsløper så er det fantastisk mye å lære fra utøvere i andre idretter. På WANG treffer du elever fra flere idretter – hver eneste dag.

Dyktige lærerene og trenerene med høy kompetanse.

Hos oss møter du dyktige trenere og lærere med
høy kompetanse og lang erfaring fra toppidretten. Disse samarbeider tett med både hverandre og klubber og forbund, slik at du som elev til enhver tid har et optimalt støtteapparat rundt deg. Vårt ønske er nemlig alltid at du skal lykkes.

Det beste treningsmiljø med langsiktig fokus.

Gode skoleresultater åpner dørene for høyere studier og spennende karrieremuligheter. Gode og kompetente trenere og nok treningsmengde gir muligheten for en toppidrettskarriere. Vi gleder oss til å ha deg som elev hos oss.

Velkommen til WANG Toppidrett Tønsberg.

Møt teamet

WANG Toppidrett Tønsberg

Fredrik Aukland

Daglig leder / Rektor

T:  91 74 69 69

E:  fredrik.aukland@wang.no

Geir Erlandsen

Toppidrettssjef

T:  99 55 75 22

E:  geir.erlandsen@wang.no

Aase Bakke Norén

Assisterende rektor

T:  93 21 71 73

E:  aase.noren@wang.no

Marius Marcussen

IT-ANSVARLIG

T:  977 15 444

E:  marius.marcussen@wang.no

Carin Margrethe Samnøy

Lærer og studieveileder

T:  46425406

E:  cms@wang.no

Merethe Ruud Chentout

LÆRER OG SOSIALPEDAGOGISK RÅDGIVER

T:  906 47 226

E:  merethe.ruud@wang.no

Det sportslige er veldig bra og skolen er flinke til å legge alt til rette for deg som spiller. Du får utviklet både din spisskompetanse og det du må jobbe mer med. På skolen legger lærerne alt til rette for deg slik at du kan gjøre det best mulig i idretten din. For deg som vil spille håndball på et høyt nivå er WANG det rette valget!

Magnus Fredriksen

Tidligere WANG-elev, spiller i dag profesjonelt for HSG Wetzlar i den tyske Bundesligaen og for det norske A-landslaget.

Marie Rønningen

Tidligere WANG-elev og Europamester, med flere medaljer i EM, World Cup og Prøve OL i seiling. Deltok i OL i Tokyo der hun sammen med Helene Næss endte på en 7.plass.

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 11
3122 Tønsberg

E-post

tonsberg@wang.no

Sentralbord

97 71 54 44 Ansatte