Hopp til hovedinnhold

Nøkkelinformasjon

Toppidrett Tønsberg

Skoletilbudet og praktisk informasjon

Som elev på WANG oppnår du resultater som åpner dørene til høyere studier og spennende karrieremuligheter etter videregående. Vi hjelper deg med å lykkes og inspirerer deg på veien.

Inntaksreglement

Her finner du gjeldende inntaksreglement for WANG Toppidrett Tønsberg.

Time-/Ukeplan

Vi prioriterer å ha en fast timeplan gjennom året. I teoretiske skolefag går elevene i klasse med andre toppidrettselever, og de kan velge mellom ulike fagkombinasjoner.

Brosjyre for skoleåret

I årets brosjyre har vi samlet alt av viktig informasjon om WANG Toppidrett Tønsberg. Du kan blant annet finne informasjon om skole- og idrettstilbudet hos oss. Du kan også lese om hva elever, lærere og trenere sier om WANG Toppidrett Tønsberg.

Informasjon til elever og foresatte

Her finner du informasjon om årshjul, prøveplan, foreldremøter, leksehjelp, eksamen, helsetilbud ect.

Råd og hjelp

Er du bekymret for deg selv eller andre? Lurer du på hvem du skal snakke med? Vi har samlet alt av informasjon nedenfor.

Se toppidretts-filmen

WANG Toppidrett gir deg en mulighet til å trene i et miljø som tar dine ambisjoner på alvor.

Reisen din begynner på WANG Toppidrett

WANG Toppidrett Tønsberg er stolte over å tilby program for hele 8 ulike idretter. Alle våre 17 lærere og 33 topptrenere besitter høy faglig kompetanse innen sine spesialområder.

Du er viktig for oss!

På WANG Toppidrett blir du en del av et godt læringsmiljø. Gjennom tett oppfølging, motiverte lærere og faste rammer skaper vi trivsel.

På WANG treffer du elever fra flere idretter – hver eneste dag. Dere lærer av hverandre på tvers av idretter og du vil få oppleve styrken i å mestre utfordringer..

Lærere og trenere med høy kompetanse

Hos oss møter du dyktige trenere og lærere med høy kompetanse og lang erfaring fra toppidretten. Vi samarbeider tett, både med hverandre og med klubber og forbund.
Det betyr at du som elev til enhver tid har et solid støtteapparat rundt deg som jobber for at du skal lykkes!

Langsiktig fokus.

Vi har høye ambisjoner på dine vegne, både når de gjelder skoleresultater og muligheten for en toppidrettskarriere. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Velkommen til WANG Toppidrett Tønsberg!

Møt teamet

WANG Toppidrett Tønsberg

Et portrett av Fredrik Aukland smilende med kort hår, iført en krageskjorte med emblem på brystet, stående selvsikkert med armene i kors utendørs med grønt løvverk i bakgrunnen.

Fredrik Aukland

Daglig leder / Rektor

T:  91 74 69 69

E:  fredrik.aukland@wang.no

En smilende Fredrik Aukland med salt-og-pepper hår iført hvit poloskjorte med logo, stående foran et bladgrønt bakteppe.

Geir Erlandsen

Toppidrettssjef

T:  99 55 75 22

E:  geir.erlandsen@wang.no

Et profesjonelt portrett av en smilende kvinne med skulderlangt hår, fotografert av Fredrik Aukland, kledd i en hvit skjorte, satt mot et uskarpt naturlig bakteppe.

Aase Bakke Norén

Assisterende rektor

T:  93 21 71 73

E:  aase.noren@wang.no

En mann med et vennlig smil, med kort skjegg, i en uformell poloskjorte, satt mot en uskarp naturlig bakgrunn, utstråler en avslappet og positiv stemning som Marius Marcussen.

Marius Marcussen

IT-ANSVARLIG

T:  478 17 169

E:  marius.marcussen@wang.no

En moden kvinne, Carin Margrethe Samnøy, med skulderlangt grått hår, ikledd en tilfeldig grå genser, smilende mildt mot et bakteppe av grønt.

Carin Margrethe Samnøy

Lærer og studieveileder

T:  93425406

E:  cms@wang.no

En blid kvinne med blondt hår iført en himmelblå topp, smilende lyst mot en sløret grønn løvbakgrunn fanget av Fredrik Aukland.

Merethe Ruud Chentout

LÆRER OG SOSIALPEDAGOGISK RÅDGIVER

T:  906 47 226

E:  merethe.ruud@wang.no

Det sportslige er veldig bra og skolen er flinke til å legge alt til rette for deg som spiller. Du får utviklet både din spisskompetanse og det du må jobbe mer med. På skolen legger lærerne alt til rette for deg slik at du kan gjøre det best mulig i idretten din. For deg som vil spille håndball på et høyt nivå er WANG det rette valget!

Magnus Fredriksen

Tidligere WANG-elev, spiller i dag profesjonelt for HSG Wetzlar i den tyske Bundesligaen og for det norske A-landslaget.

Marie Rønningen

Tidligere WANG-elev og Europamester, med flere medaljer i EM, World Cup og Prøve OL i seiling. Deltok i OL i Tokyo der hun sammen med Helene Næss endte på en 7.plass.

Er det noe du lurer på rundt inntaket?

Her finner du oss

Grenaderveien 11
3122 Tønsberg

E-post

tonsberg@wang.no

Sentralbord

97 71 54 44 Ansatte